maritbet girişmaritbet
Güneşli Corridor'da Ramazan kampanyası! 60 ay sıfır faiz!

Güneşli Corridor'da Ramazan kampanyası! 60 ay sıfır faiz!

Sur Yapı, 21 yıldır sadece konut değil, oluşturduğu yüksek yaşam standartları ile de yatırım değeri yıllar boyu artan mutlu yuvalar inşa ediyor

Sunduğu avantajlar ile ev sahibi olmak isteyenleri hayallerine kavuşturan Sur Yapı, inşaatı devam eden projesi Corridor için hazırladığı Ramazan kampanyasıyla ev sahibi olmaya bir adım daha yaklaştırıyor.

Ev alma hayali kuranları, yatırımlarını günlük değişimlere değil, kalıcı değerlere yönlendirmeleri için muhteşem fırsatlarla buluşturan Sur Yapı, Ramazan ayı boyunca 60 ay vade farksız ödeme fırsatı sunduğu Corridor'da, ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor.  

Avrupa Yakası'nın parlayan yıldızı, Güneşli'nin yeni ve gözde yaşam alanı Corridor'dan ev sahibi olmak isteyenlere; yüzde 35 peşinatta 60 ay vade farksız taksit avantajı, yüzde 1 peşinatta 120 ay vade imkânı, banka kredisi ve peşinat tutarına özel indirim fırsatları sunuluyor.

Açık çarşı konsepti ve lokasyonu Corridor'un ayrıcalığını vurguluyor !

Sur Yapı mimari grubu tarafından tasarlanan Corridor, yerleşimi çok eski dönemlere dayanan ve tarihi Avrupa-Asya İpekyolu güzergâhında bulunan Güneşli'de, yoğun ulaşım aksıyla dikkat çeken Yalçın Koreş ve Mimar Sinan Caddelerini farklı, modern ve yaşam değeri katan bir cadde planlaması ile de birbirine bağlıyor. Projenin bu iki önemli arteri birleştiren konumu, gelişen bölgenin yaya trafiğini de keyifli bir biçimde düzenliyor ve kolaylaştırıyor. 

Değişik blok yapılarıyla zengin daire seçenekleri sunan projede yaşam 2014 yılı sonunda başlayacak. İç avlunun kesintisiz ve güvenli yaya dolaşım alanı haline getirildiği bu özel projede, araç yolları bina giriş cephelerine ulaşacak şekilde düzenlendi. Böylece site sakinlerinin sessiz ve güvenli bir iç bahçe yaşamına kavuşmaları sağlanıyor. Çoğunlukla yer altında çözümlenen otopark alanı binalarla direkt olarak irtibatlandırılıyor. 

İki kata yayılan 1300 metrekare alana sahip sosyal tesisler spordan, yüzmeye, çocuklar için güvenli bir oyun alanından dinlenmeye kadar, konut sakinlerine renkli bir sosyal yaşam sunuyor. Açık ve kapalı havuz, dinlenme ve güneşlenme alanları, kafeterya, TV dinlenme odası, fitness, stüdyo, soyunma odaları, duşlar, sauna, çocuk oyun alanı gibi mekânlardan oluşan sosyal tesislerde konfor ve güvenlik için her türlü ayrıntı özenle hazırlandı.

Corridor'un vadettiği yatırımlar hayata geçmeye başladı!

Projenin en önemli özelliği İstanbul'un yoğun ulaşım akslarından E-5 Otoyolu ve TEM Otoyolu'nu birbirine bağlayan Basın Ekspres Yolu üzerinde ve Atatürk Havalimanı'na çok yakın olmasıdır. Benzer şekilde son beş yıl içerisinde yapılan alışveriş merkezi projeleri, gelişen bölgenin cazibesini arttırıyor. İnşası tamamlanan ve faaliyete geçen Kirazlı-Aksaray ve Kirazlı-Başakşehir metro hatlarının kesişim noktası olan Kirazlı istasyonuna 1,5 km mesafede olan Corridor'da, bu duraktan Kirazlı-Aksaray hattı ile aynı zamanda Bağcılar-Kabataş tramvay hattına bir durakla ulaşılabiliyor. Üstelik,  Corridor'da yaşam başladığında ücretsiz metroya ulaşım hizmeti sağlanacaktır.

Doğal aydınlatma ve ısınmadan maksimum fayda

Mimarisi ve sosyal yaşam için sunduğu ayrıcalıklarla kısa sürede yoğun talep alan projede, binaların kuzeybatı-güneydoğu doğrultusunda yönlendirilerek, birbirleri üzerindeki gölgeleri minimum olacak şekilde kurgulanması sebebiyle pasif doğal aydınlatma ve ısınmadan maksimum düzeyde fayda sağlanılıyor. 

Corridor İletişim Bilgileri;

Web: www.suryapicorridor.com.tr

Telefon: 0212 651 16 63 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirim kampanyası!
  • 12.01.2023 16:30

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirim kampanyası!

Hükümetin geçtiğimiz günlerde açıkladığı Yeni Konut Finansman Modeli’ne Sur Yapı ...

Konut sektörü temsilcileri Bakan Nebati ile yaptıkları görüşmeyi değerlendirdi
  • 18.05.2022 17:18

Konut sektörü temsilcileri Bakan Nebati ile yaptıkları görüşmeyi değerlendirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Enflasyonla Mücadelede Birlikten Berek ...

''Taksim Camisi'ni yapmak Allah'a hamd olsun bize nasip oldu''
  • 30.05.2021 12:43

''Taksim Camisi'ni yapmak Allah'a hamd olsun bize nasip oldu''

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Taksim Camisi'nin açılışında önemli ...

Sur Yapı Yeni Bir Başlangıç Reklam Filmi
  • 25.04.2019 14:48

Sur Yapı Yeni Bir Başlangıç Reklam Filmi

Sur Yapı projelerinde ödemelere tam 1 yıl sonra başlama fırsatından yararlanın. ...

'Katarlı yatırımcı Türkiye'yi seviyor'
  • 20.04.2017 17:24

'Katarlı yatırımcı Türkiye'yi seviyor'

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Expo Turkey by Qatar'da, fuarı değe ...

Tempo City reklam filmi yayında!
  • 20.02.2017 16:04

Tempo City reklam filmi yayında!

Sur Yapı tarafından Kağıthane'de konumlandırılan Tempo City, 2 blokta 217 daired ...