maritbet girişmaritbet
Gümüş Park Avenue ödeme planı

Gümüş Park Avenue ödeme planı

18 katlı tek bloktan oluşan Gümüş Park Avenue Bornova'da yükseliyor. Gümüş Park Avenue ödeme planı kapsamında kolaylıklar sağlıyor.


Gümüş Park Avenue, Gümüş İnşaat tarafından 2 bin 70 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor. Gümüş Park Avenue projesinde toplam 135 adet daire bulunuyor. Gümüş Park Avenue Evleri'nin büyüklükleri 101 metrekare ile 111 metrekare arasında değişiyor. İzmir'de yer alan
Gümüş Park Avenue teslim tarihi olarak 2019 yılı veriliyor.

Bornova'da yer alan Gümüş Park Avenue, Point Bornova AVM'ye komşu konumda yükseliyor. Çevre yoluna 300 metre mesafede buluna proje, toplu taşıma, okullar ve hastanelere yakın konumda bulunuyor. Gümüş Park Avenue, Point Bornova AVM'ye komşu konumda yer alıyor.

18 katlı tek bloktan oluşan Gümüş Park Avenue projesinde açık mutfaklı 101 metrekarelik 2+1'ler, kapalı mutfaklı 111 metrekarelik 2+1'ler, kapalı mutfaklı 111 metrekarelik 3+1'ler yer alıyor. Gümüş İnşaat tarafından hayata geçirilen Gümüş Park Avenue satılık daire sahiplerine fitness merkezi, güvenlik, açık/kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, açık/kapalı otopark, merkezi uydu sistemi ve sinema gibi olanaklar sunuyor. Gümüş Park Avenue ankastre beyaz eşya takımı ile teslim ediliyor.

Gümüş Park Avenue ödeme planı

Ocak 2017'de projeden ev alanlara teslime kadar 1.250 TL kira desteği sağlanan Gümüş Park Avenue projesi, Ocak ayında ev alanlara 2 yıl boyunca aidat da ödetmeyecek.

Projede fiyatlar  295 bin TL ile 430 bin TL arasında değişiyor. Projenin bitiminde, kira getirisi olarak 1.250 TL ila 1.500 TL kazanç sağlaması bekleniyor. Ayrıca projede, teslime kadar kira desteği de sağlanıyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gümüş Park Avenue ödeme planı
  • 16.01.2017 15:31

Gümüş Park Avenue ödeme planı

18 katlı tek bloktan oluşan Gümüş Park Avenue Bornova'da yükseliyor. Gümüş Park ...