maritbet girişmaritbet
Gülman Group Bodrum’a iki yüzük taşı taktı

Gülman Group Bodrum’a iki yüzük taşı taktı

Bodrum Gündoğan’da iki villa projesi birden geliştiren Gülman Group, yeni projelerin de haberini verdi.

Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul şirketleri arasında yer alan Gülman Group,Bodrum Gündoğan'da geliştirdiği iki villa projesini satışa çıkardı. Projelerden 15 villalı Doğalkaya Bodrum'da yaşam başlarken fiyatların metrekare bazında 5-6 bin Euro civarında seyrettiği bildirildi. İnşaatı ilerleyen Fiera Vista'da ise teslim tarihinin Mayıs 2016 olduğu belirtildi. Toplam 18 villanın bulunduğu projede metrekare birim fiyatları 3-4 bin euro aralığında yer alacak. 

1952 yılında kurulan Gülman Group'un ticaret ve sanayii alanlarında faaliyet gösterdikten sonra 1977 yılından itibaren gayrimenkul piyasasına girdiğini belirterek sözlerine başlayan Gülman Group Yönetim Kurulu Başkanı Polat Gülman, arsa, ofis, konut ve ticari gayrimenkul projeleri üretmeye başladıklarını ifade etti. Geniş bir gayrimenkul portföyüne sahip olan Gülman Group'un gayrimenkul ve inşaat sektörü dışında yenilenebilir enerji, denizcilik, hidroelektrik santrali, lojistik ve depolama yatırımlarında da bulunuyor. 

Doğalkaya Bodrum ve Fiera Vista'nın arsa dahil 80 milyon dolarlık yatırım değerine sahip olduğunu belirten Gülman, “Arsaların ikisi de Gündoğan'a hakim tepelerden kuş bakışına sahip. Kotlu oldukları için villaların hiçbirisi diğerinin manzarasını kesmiyor” dedi. 

Gündoğan'daki Doğalkaya Bodrum'un iskanın alındığını ve yaşamın hemen başlayabileceğini belirten Gülman, “Bodrum'da iskan almak ve kaçak inşaat yapmamak çok önemlidir. Bizde bu zamana kadar sadece dostlara ön rezervasyon yaptık. İskanı alınca satışa başladık. Doğalkaya Bodrum 34 bin metrekare kayalık bir arsaya sahip. Toplam inşaat alanı 21 bin 500 metrekare. 120 ile 550 metrekare arasında villalar yer alıyor. Her bina 550 metrekare kullanım alanına sahip ama bölünmeleri ile farklılık oluşturuyor. 5 villanın kendi havuzu var. 10 villa ise ortak havuzu kullanabiliyor” dedi. 

Doğalkaya Bodrum'un arsa sahipliği ve müteahhitliğini Kemal Gülman ile Necdet Ulucan'ın üstlendiğini hatırlatan Gülman, “Gündoğan'ın en güzel lokasyonunda bulunuyor. 12 bin fidanın hayat bulduğu terasları, yeşilin her tonu ile süslenen bahçeleri, 235m2'lik sitenin tuzlu su havuzu (sahil kenarındaki 5 villanın kendine özel harici havuzları da mevcut) tenis kortu, spor salonu, dünya mutfaklarından en seçkin lezzetlerin buluştuğu enfes bir lokantası ve zengin kavı ile emsallerinden çok farklı bir yaşam tarzı sunuyor. Bunların yanı sıra proje içinde geniş bir sahil şeridinde hem güneşlenme terasları, hem tekne iskelesi hem de sessiz çim dinlenme alanları mevcut” diye konuştu. 

İkinci proje yola çıktı bile 

Bu yıl belli bir seviyeye gelen Fiera Vista'nın inşaatını Norm Yapı'nın üstlendiğini dile getiren Gülman, ortaklarından son derce memnun olduğunu ifade etti. Norm Yapı'nın malzeme, inşaat tekniği ve mimari konusunda çok deneyimli olduğunu söyleyen Gülman, “İstanbul ve Bodrum Yalıkavak'ta bir projede daha kendileriyle birlikte çalışmayı teklif ediyoruz buradan” diye konuştu. 

Yılın 12 ayı kullanın

Fiera Vista ile Gündoğan'ın tepesinde yaz kış gidilecek bir mekan tasarlandığını kaydeden Gülman, “Fiera Vista 12 ay kullanılabilecek. Şu anda inşaatı ilerledi. 19 bin metrekare arsa üzerine 13 bin 500 metrekare inşaat alanı ile 18 villa inşa edilecek. Fiyat aralığı 3-4 bin euro bandında yer alıyor. İzinlerini aldığımız için bu projemizde de satışlara başlıyoruz” dedi. 

Villaların kullanım özellikleri hakkında da bilgiler veren Gülman, “240 ile 380 metrekare kullanım alanına sahip 18 villa var. Her villanın kendi özel havuzu mevcut ve Gündoğan'ın koyuna bakan canlı bir manzarası var. Aidatların da 800 dolar ile 1000 dolar arasında olmasını bekliyoruz” dedi.  

Haberin videosu için tıklayın

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Gülman Group konut projeleri!
  • 21.11.2017 16:13

Gülman Group konut projeleri!

Gülman Group, hayata geçirdiği konut projelerini tek videoda tanıtıyor. ...

Polat Gülman, Bodrum projelerinin detaylarını açıkladı
  • 01.07.2015 15:27

Polat Gülman, Bodrum projelerinin detaylarını açıkladı

Gülman Group Yönetim Kurulu Başkanı Polat Gülman, Bodrum Gündoğan'da geliştirdik ...

Polat Gülman Quasar İstanbul Mecidiyeköy'ü anlattı!
  • 28.02.2013 16:24

Polat Gülman Quasar İstanbul Mecidiyeköy'ü anlattı!

Viatrans İcra Kurulu Üyesi Polat Gülman emlaktasondakika.com ekibinden Songül Ka ...

Bilun Dohmen, Bodrum'da çiftlik yaptırdı!
  • 25.04.2017 09:39

Bilun Dohmen, Bodrum'da çiftlik yaptırdı!

Manken Bilun Dohmen, İstanbul'daki mal varlığını satarak Bodrum Gündoğan'da bir ...

Gülman Group, Bodrum'a odaklandı
  • 05.12.2015 11:28

Gülman Group, Bodrum'a odaklandı

Gayrimenkul sektöründe başarılı projelere imza atan Gülman Group, yeni projesi i ...

Gülman Group ile Norm Yapı’nın mayası tuttu
  • 02.07.2015 17:44

Gülman Group ile Norm Yapı’nın mayası tuttu

Bodrum Gündoğan’da geliştirilen Fiera Vista’da buluşan Gülman Group ile Norm Yap ...