maritbet girişmaritbet
Greenist ve Greenist Teras’ta bayrama özel yüzde 15 İndirim

Greenist ve Greenist Teras’ta bayrama özel yüzde 15 İndirim

Saray Grup’un iki ayrıcalıklı konut projesi Greenist ve Greenist TERAS, Kurban Bayramı’na özel yüzde 15 indirim fırsatı sunuyor.

Saray Grup tarafından hayata geçirilen Greenist ve Greenist TERAS, şehrin merkezinde doğayla iç içe yaşam düşleyen herkesi 18-19 Ağustos ve 25-26 Ağustos tarihleri arasında satış ofislerine davet ediyor. Kurban Bayramı'na özel yüzde 15 indirim imkanı sunan kampanya dahilinde, Greenist'te dairelerin metrekare fiyatları 5.500 TL'den, Greenist TERAS'ta ise 5.250 TL 'den başlıyor. Kampanya 31 Ağustos'a kadar devam ediyor. Basın Ekspres - Güneşli Bölgesi'nin en yeşil projesi Greenist, dört mevsim tatil hayatı yaşamayı düşleyenlerin tercihini oluştururken, Greenist TERAS geniş dairelerde ferah balkonları ve alışveriş keyfini yakına getiren mağazalarıyla Güneşli'de yükseliyor.

Kent yaşantısına yeni bir bakış: Greenist

Bölgenin en yeşil projesi Greenist'te, 2+1, 3+1, 4,5+1, 5+1 ve 5,5+1 geniş dubleks evlerin yanı sıra, 1+1 den 4,5+1'e, teras veya kat bahçeli daire seçenekleri bulunuyor. 2.800 metrekarelik alana yayılan sosyal alanlar, özellikle de çocuklu ailelere geniş aktivite seçeneği sunuyor. Sosyal alanları arasında bulunan oyun parkları, özel çocuk kulübü, okul servisi bekleme alanı, hobi odaları, kafe ve restoran, çok amaçlı spor sahası, açık ve kapalı yüzme havuzu, bisiklet parkuru, fitness salonu, sauna, buhar ve masaj odaları, pilates ve yoga odaları 7'den 70'e her yaşa hitap ederken, kent yaşantısına yeni bir soluk getiriyor. Havaalanına 6,5 km. E-5 otoyoluna 6 km, TEM otoyoluna ise sadece 5,5 km. mesafede yer alan Greenist, aynı zamanda  bölgenin en iyi ve seçkin eğitim kurumları ile sağlık merkezlerine yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Güvenli yaşamın adresi: Greenist TERAS

Saray Grup'un, Greenist'ten sonraki ikinci konut projesi olan Greenist TERAS'ta, 120 metrekarelik 2+1 ve 160 metrekarelik 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Tek blok olarak tasarlanan projenin alt katı ise mağazalara ayrılıyor. Rezidans konsepti ile yükselen proje, daire başına otopark, güvenlik ve resepsiyon ayrıcalığı sunarken, son teknoloji kamera sistemi ve giriş-çıkış noktalarında yer alan görevlileriyle güvenlik bir ayrıcalık olmaktan çıkıyor. Atatürk Havaalanı, E-5 ve TEM otoyolu ile Ataköy-İkitelli metro istasyonuna yakınlığıyla dikkat çeken Greenist TERAS, şehrin merkezinde ancak karmaşadan uzak huzurlu bir yaşam vadediyor. Minimum aidatla maksimum konfor sağlayan proje, 2019 ilk çeyreğinde tamamlanarak sahipleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Greenist Güneşli projesinin lansmanı yayında!
  • 23.01.2013 15:27

Greenist Güneşli projesinin lansmanı yayında!

Saray Grup imzası taşıyan Greenist projesi Güneşli Basın Ekspres Yolu üzerinde i ...

Greenist Saray Grup örnek daire görselleri yayında!
  • 04.07.2013 17:08

Greenist Saray Grup örnek daire görselleri yayında!

Saray Grup tarafından Güneşli'de yükselen Greenist projesinin örnek dairesini Em ...

Greenist projesinin foto galerisi! Güneşli Greenist'in görselleri!
  • 23.01.2013 11:39

Greenist projesinin foto galerisi! Güneşli Greenist'in görselleri!

Greenist, iç avlu ve kat bahçeleri, otopark, zengin sosyal aktivite olanakları v ...

Luxial Mobil Ev, şehir hayatına alternatif olacak!
  • 19.03.2021 07:45

Luxial Mobil Ev, şehir hayatına alternatif olacak!

Saray Grup, şehrin karmaşasından uzaklaşıp taze bir soluk almak isteyenler için ...

Greenist'te son daireler sahiplerini bekliyor!
  • 27.02.2021 17:32

Greenist'te son daireler sahiplerini bekliyor!

Sakinlerine şehrin merkezinde yemyeşil bir hayat vadeden Greenist’in cazibesi pa ...

İnşaat Malzemeleri Birleşik Endeksi, temmuzda temkinli yükseldi
  • 20.08.2020 09:49

İnşaat Malzemeleri Birleşik Endeksi, temmuzda temkinli yükseldi

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi temmuz ayı sonuçlarına göre salgınının ...