maritbet girişmaritbet
GOP Park Vadi’de oturuma hazır daireler…

GOP Park Vadi’de oturuma hazır daireler…

Öztürkler Grup İnşaat – Seze Yapı İş Ortaklığı tarafından Ankara Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilen GOP Park Vadi Evleri’nde yaşam başladı.

Ankara'nın en değerli lokasyonlarından Gaziosmanpaşa'da inşa edilen GOP Park Vadi projesi 17 katlı tek blok üzerinde 45 daireden meydana geliyor. 4 bin 750 metrekarelik yerleşim alanı bulunan projenin 2 bin metrekaresi ise peyzaj alanına ayrıldı. Tamamı 4+1 dairelerden oluşan GOP Park Vadi Evleri'nde daire büyüklükleri ise 172 metrekare ile 370 metrekare arasında değişiyor. Şehrin içinde, Gaziosmanpaşa'da yükselen GOP Park Vadi, geniş daireleriyle beğeni topluyor. Geniş daire sevenlerin gözdesi olan projede daire fiyatları ise 750 bin lira ile 1 milyon 250 bin lira arasında değişiyor. 

SON 13 DAİRE

Her daire tipinde vadi ve panoramik manzara sunan proje, oturuma hazır bir şekilde ev alacakları bekliyor. Son 13 dairenin kaldığı GOP Park Vadi, vadi ve panoramik manzarası ile de konforlu bir yaşam sunuyor. 

GOP Park Vadi sosyal alanları ile de ev sahiplerine vakitlerini dolu dolu geçirebilecekleri aktivite fırsatları sunuyor. Proje, kapalı yüzme havuzu, güneşlenme bahçesi, basketbol sahası, fitness center, yürüyüş alanları, spor alanları ve manzaraya hakim sauna imkanı sağlıyor.   

Emine Pile/Emlaktasondakika.com 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

GOP Park Vadi’de oturuma hazır daireler…
  • 13.03.2016 09:33

GOP Park Vadi’de oturuma hazır daireler…

Öztürkler Grup İnşaat – Seze Yapı İş Ortaklığı tarafından Ankara Gaziosmanpaşa’d ...