maritbet girişmaritbet
Göktürk Yalın Evler’de 24 aya 0 faiz fırsatı! 207 bin dolara!

Göktürk Yalın Evler’de 24 aya 0 faiz fırsatı! 207 bin dolara!

Konforu yaşam tarzına dönüştüren proje, ödeme planı ile genç iş sahipleri ve beyaz yakalıları hedefliyor

Kemerburgaz Göktürk'te, İstanbul Caddesi'nin ormanla buluştuğu noktada inşaatı sürdürülen Yalın Evler Projesi, yüzde 1 KDV avantajı ile modern  bir konut edinmek isteyenlere, özel peşin ödeme indirimi ya da yüzde 25 peşin, 24 ay 0 faiz fırsatı sunuyor. Şeffaf cam dış cephesi ile güneş ve oksijeni eve taşıyan, sıradışı bir mimari tasarıma sahip projede, daire fiyatları 207 bin dolar ile 911 bin dolar arasında değişiyor.

146 lüks daire ve 10 dükkandan oluşan Yalın Evler Projesi, Göktürk'te markalı konut projeleri, ticaret ve alışveriş merkezlerinin yer aldığı İstanbul Caddesi üzerindeki son arazi üzerinde, Keleşoğlu ve Zilal İnşaat tarafından gerçekleştiriliyor. İnşaatının yüzde 50'si tamamlanan Göktürk Yalın Evler Projesi'nde, daireler gelecek yıl sahiplerine teslim edilecek.

Göktürk'ün, eğitim ve kültür düzeyi yüksek, genç ve üst gelir grubunun, İstanbul'da en gözde yerleşim alanlarından biri olduğunu vurgulayan Keleşoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş, ödeme seçeneklerini de, bu grubun özelliklerine uygun biçimde belirlediklerini vurguluyor. Mustafa Keleş “Yalın Evler Projesi, kendi alanında bir inovasyon niteliği taşıyan modern ve işlevsel mimarisinden, sunduğu sosyal alanlara kadar bu kitlenin yüksek beklentilerine uygun tasarlandı. Ödeme seçeneklerimizi de, genç iş sahipleri ve beyaz yakalı yöneticilerin, birikimleri ve gelir düzeylerine en uygun biçimde belirlemeye çalıştık” diyor.   Daire fiyatının tamamını peşin ödeyenlere, liste fiyatı üzerinden özel indirim ayrıcalığı sağlanan projede, yüzde 25 peşinat ödeyenler de, kalan tutarı 24 taksitte vade farksız ödeyebiliyor. Dileyen alıcılar banka kredisinden yararlanabiliyor.

Bahçe ve çatı dubleksleri ile bahçe ve normal katlardaki 67 metrekareden başlayan 1+1'lerden 261 metrekareye varan 5+1'lere kadar değişik metrekare ve daire tiplerinin yer aldığı Göktürk Yalın Evler'de, 2,5+1 ve 3,5+1 gibi alternatifler de bulunuyor. Projede daire fiyatları 1+1 ‘ler için 207 bin dolar ile 364 bin dolar, 2+1 daireler için 372 bin dolar ile 591 bin dolar, 3+1 daireler için de 516 bin dolar ile 703 bin dolar arasında değişiyor. Ek oda seçeneklerinden, 2,5+1'ler, 503 bin dolar ile 546 bin dolar, 3,5+1'ler ise 495 bin dolar ile 677 bin dolar arasında değişen fiyatlar taşıyor. Büyük aileler ve çok geniş metrekare tercih edenler için ise, 4+1 daireler 532 bin dolar ile 800 bin dolar, 5+1 daireler de 821 bin ile 911 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Göktürk Mesire Alanı ve Göleti'ne 300 metre mesafede…

Göktürk Yalın Evler, özel tasarlanmış dış kolonları sayesinde, dairelerde alan kaybını önleyen, yalın bir mimariye sahip bulunuyor. Doğa harikası Göktürk Mesire Alanı ve Göleti'ne 300 metre mesafedeki projede, güneş ve oksijeni maksimum ölçüde ileten transparan cam cepheler, iklim kalkanı özelliğine sahip ahşap cephe kabuğu ile örtülüyor.  Her daire için yeterli kapalı otopark ve özel depo alanı sunan Yalın Evler'de, açık havuz, sauna fitness merkezi, toplantı salonları, çocuk oyun alanı ve loby cafe gibi zengin sosyal donatılar bulunuyor. Proje, Terkos Gölü çevresinde inşa edileceği açıklanan 3. havaalanına yakınlığıyla da, yaşam maliyeti ve yatırım açısından avantaj sağlıyor. 

Yalın Evler İletişim Bilgileri;

Web: http://www.yalinevler.com/

Telefon: 0212 322 77 77

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Yalın Evler projesinin basın toplantısı yayında
  • 23.04.2014 13:13

Yalın Evler projesinin basın toplantısı yayında

Mustafa Keleş, Yalın Evler projesinin son ve genel durumunu yaptıkları basın top ...

Yalın Evler örnek dairesini sizin için görüntüledik
  • 23.04.2014 09:28

Yalın Evler örnek dairesini sizin için görüntüledik

Ormana ve gölete komşu konumu, güneşi ve oksijeni evin içine taşıyan özgün mimar ...

Yalın Evler Göktürk’ü Adnan Alper’den dinleyin!
  • 29.11.2012 17:18

Yalın Evler Göktürk’ü Adnan Alper’den dinleyin!

Yalın Evler Göktürk Satış ve Pazarlama Müdürü Adnan Alper, projenin ayrıntıların ...

Göktürk Yalın Evler örnek daire görselleri
  • 21.12.2013 15:21

Göktürk Yalın Evler örnek daire görselleri

Keleşoğlu ve Zilal İnşaat tarafından Göktürk'de inşa edilen Yalın Evler örnek da ...