maritbet girişmaritbet
Göktürk Country Life’ta 145 bin dolara daire!

Göktürk Country Life’ta 145 bin dolara daire!

İstanbul Göktürkte yapılan Country Life projesinde 356 konuttan oluşuyor. Country Life projesinde fiyatlar 145 bin dolardan başlıyor

 


Keleşoğlu –Metal Yapı ortaklığı ile gerçekleştirilen Göktürk Country Life projesi; 356 bağımsız bölümden oluşuyor. Country Life projesi kapsamında, 277 adet residence ünitesi, 50 adet mağaza, 29 adet ofis, 2.000 metrekare büyüklüğünde spor ve sağlık merkezi yer alıyor. Country Life projesinde ayrıca 750 metrekare üstü cam tonozlu kaplı fuaye, ana lobyy, yarı olimpik havuz ve etrafındaki rekreasyon alanlarıyla toplam iki dönüm iç bahçe bulunuyor.
 
Country Life projesinde, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, daireler bulunurken, daire büyüklükleri 70 ile 220 metrekare arasında değişiyor. Country Life projesinde çatı dubleksleri 2+1, 3+1 olarak planlanıyor. Mayıs 2012'de teslim edilecek Country Life projesindeki daireler 145.000 dolar ile 750.000 dolar arasındaki fiyatlardan satılıyor.
 
Göktürk Country Life'ta küçük bir dünya oluşturacak şekilde; yaşam, çalışma, alışveriş, eğlence, sanat, spor ve sağlık bir arada bulunuyor. Tasarımında, Mimar Ömer Çamoğlu'nun imzasını taşıyan Göktürk Country Life projesinde, peyzajın kütlelerden fışkırması, malzemenin, rengin ve formun şiirselliği, tasarımı daha da üst seviyelere taşıyor.
İstanbul'un parlayan yıldızı Göktürk'te konumlandırılan Country Life, cadde üstü mağazaları, üstü cam tonozlu kaplı 750 metrekare büyüklüğündeki fuayesinin etrafında, cafe-restaurant, güzellik merkezi, sanat alanları, spor ve sağlık merkeziyle Göktürk'ün buluşma noktası olmayı hedefliyor.
 
 

Country life iletişim bilgileri
Web: www.countrylife.com.tr
E-posta: [email protected]
Tel: 444 7 077
 

  • Etiketler:

Yorum Yaz