maritbet girişmaritbet
Gökorman'ın şeffaf odaları ile orman manzarası evinizde!

Gökorman'ın şeffaf odaları ile orman manzarası evinizde!

Gökorman, Çamlıca ve Çekmeköy’e yakınlığı ve uygun ödeme koşullarıyla bölgenin en cazip projelerinden biri olarak öne çıkıyor.

Sinpaş Gökorman, çok özel manzara ve mimariye sahip, 60 metrekare salon salomanje daire seçenekleriyle villa konforunu büyük küçük her mekana taşıyor. Gökorman, Çamlıca ve Çekmeköy'e yakınlığı ve uygun ödeme koşullarıyla bölgenin en cazip projelerinden biri olarak öne çıkıyor.

Gayrimenkul sektöründeki 44 yıllık deneyimiyle konsept projelerin lideri Sinpaş, Gökorman projesiyle İstanbul'u sıra dışı bir yaşamla tanıştırıyor. Çekmeköy Ormanı manzaralı proje Türkiye'de ilk kez cepheye yansıyan özel mimarisiyle ormanın yeşilini, gökyüzünün mavisini yaşam alanına taşıyor ve salon salomanje iç tasarımıyla tüm dairelere adeta villa ferahlığı kazandırıyor.

Şeffaf odalarla farklılaşıyor

Sinpaş'ın Anadolu Yakası'ndaki 18. projesi “Gökorman”, Şile yolu üzerinde, Çekmeköy Ormanı'nın karşısında Ümraniye bölgesinde yükseliyor. Çok özel mimarisiyle Anadolu Yakası'nın en dikkat çeken projesi olmaya aday Gökorman'da 1+1'den 4+1'e zengin daire seçenekleri sunulmakta. Gökorman'ın farklı tasarım özelliklerinden biri olan ‘şeffaf odalar' ve duvarlar yerine şık cam panellerle bölünen odaları sayesinde dört mevsim muhteşem Çekmeköy Ormanı manzarasını evinize getiriyor.

Mesafeleri kısaltan konumuyla değerli bir yatırım aracı

Şile otoyolu üzerinde Çekmeköy-Ümraniye aksında yükselecek proje; Çamlıca'ya 10 dakika, Ikea ve Metro'ya 4 dakika mesafede olmasının yanında, Anadolu'yu Avrupa'ya bağlayan tüm köprülere, Tem ve bağlantı yollarına dakikalar içinde ulaşılabilen lokasyonu ile iyi bir yatırım fırsatı sunuyor. Gökorman, birçok Sinpaş projesinde olduğu gibi köklü eğitim kurumlarına, gelişmiş donanımlı sağlık kuruluşlarına, alışveriş ve iş merkezlerine de oldukça yakın.

Gökorman sakinlerini mutlu eden özellikler

Gökorman projesi 426 konuttan oluşan, doğal rekreasyon alanları ve hemen yanı başındaki günlük ihtiyaçları karşılamayı amaçlayan çarşısı ile butik bir proje özelliğine sahip. Yüzme havuzu ve güneşlenme terasları, kafe, fitness, sauna, lounge ve geniş sosyal donatılarıyla tüm sakinlerine hoşça vakit geçirmeyi amaçlıyor. Çocuklar için de açık havada; Gökorman'ın hemen yanı başındaki 10.000 metrekarelik parkta yeşili ve maviyi tanıma, doğayla iç içe büyüme olanağı mevcut.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sinpaş Koru Aura Basın Lansmanı
  • 24.01.2022 16:48

Sinpaş Koru Aura Basın Lansmanı

Sinpaş, Çekmeköy'de hayata geçireceği Koru Aura projesinin lansmanını gerçekleşt ...

Sinpaş, Ankara projeleri ile şov yapıyor!
  • 11.12.2014 17:55

Sinpaş, Ankara projeleri ile şov yapıyor!

Son 5 yılda en çok konut satan firma olan Sinpaş, Ankara'da bir basın toplantısı ...

Sinpaş, 'Gönülden teşekkürlerle' videosu yayınladı!
  • 03.12.2014 10:26

Sinpaş, 'Gönülden teşekkürlerle' videosu yayınladı!

Sinpaş, 40. yılını kutladığı şu günlerde yeni bir video yayınlayarak, müşteriler ...

Gayrimekul sektörü 2012’den umutlu
  • 01.02.2012 16:35

Gayrimekul sektörü 2012’den umutlu

Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan Gayrimenkul sektörü 2012 yılından umutlu. ...

Ömer Faruk Çelik gündemi değerlendirdi
  • 25.11.2011 18:51

Ömer Faruk Çelik gündemi değerlendirdi

Sinpaş GYO İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik son günlerde yaşanan gelişmeleri ...