maritbet girişmaritbet
Gelecek vadeden proje: Lensistanbul!

Gelecek vadeden proje: Lensistanbul!

Aydınoğlu Grup, Mah İnşaat, Egal İnşaat ve Renium Yapı’nın oluşturduğu Lens Yapı'nın Kurtköy’de hayata geçirdiği Lensistanbul, büyük ilgi görüyor.

Lansman öncesi ön satışların başladığı projede stüdyo daireler 208.000 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor

Kurtköy Teknopark bitişiğinde Sabiha Gökçen Havaalanı karşısında mükemmel bir konumda yer alan Lensistanbul 'Bölgenin Lider Projesi' olarak tanınmaya başlandı. 

Lensistanbul, başlangıç fiyatlarının cazibesi, mimari özellikleri ve konumu ile yatırım potansiyeli yüksek bir proje olarak dikkat çekiyor. Sağladığı yüksek prim avantajı ile konut alıcılarına emsalsiz bir yatırım fırsatı sunan Ortak Girişim, Lensistanbul'u bölgede prestijli bir yaşam projesi olarak konumlandırıyor.

Lensistanbul

Yaşam alanlarının merkezinde konumlanan proje, bünyesindeki ticari üniteleri ve AVM'siyle Kurtköy'ün yeni yüzünü oluşturacak. Lens Çarşıda yer alan semt dükkanları bölge halkının tüm ihtiyaçlarına cevap vermek üzere planlanırken, mahalle kültürü konsepti de yatırımcılara sunuluyor. 

STÜDYO DAİRELER 208.000 TL'DEN BAŞLIYOR 

Kurtköy'de konumlandırılan ve yüksek standartlarda bir yaşam sunan Lensistanbul, 33.000 metrekare arsa üzerinde 1162 konut ve 85 ticari üniteden oluşuyor.

Lüks ve konforlu detaylara sahip konut seçeneklerinin sunulduğu Lensistanbul'da stüdyo daireler yanında, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri ile  2+1, 3+1 ve 4+1'den oluşan dubleks daire seçenekleri de sunuluyor.
Kalite ve konfora önem veren ailelerin taleplerine cevap verecek şekilde tasarlanan ferah daireler 45 metrekare ile 150 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

KİŞİYE ÖZEL CAZİP ÖDEME PLANLARI SUNULUYOR

Alternatifli ödeme planlarının sunulduğu Lensistanbul'da peşin alımlarda yüzde 8 indirim uygulanırken banka kredili satışlarda 120 aya  0.70 taksit imkanı yer alıyor. Projede kazancını katlamak isteyenlere YARISI PEŞİN, GERİSİ TESLİMDE vade farksız ödeme planı da sunuluyor.Ayrıca Lens Yapı bünyesinde; yüzde 15 peşinata 60 ay, yüzde 50 peşinata 36 ay, yüzde 65 peşinata 48 ay  vade farksız  taksitlendirme yapılıyor.

Lensistanbul

PEYZAJ VE SOSYAL ALANLARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Zengin sosyal donatı ve peyzaj alanlarına sahip Lensistanbul'da yürüyüş parkuru, kreş, hobi bahçesi,  sauna, fitness salonu ve spa'sıyla yepyeni bir tazr oluşturulurken modern yaşam yatırımcılara sunuluyor.

Birinci sınıf kaliteli malzemelerin kullanıldığı projede, ince tasarım anlayışı ve seçkin mimari özellikler dikkat çekiyor. Proje bitiminde yaklaşık 3.000 kişinin yaşayacağı Lensistanbul'un mimarisinde Dome Mimarlık  imzası bulunuyor.

ULAŞIM AĞLARININ MERKEZİNDE BİR PROJE

Gayrimenkul yatırımcılarının gözde noktaları arasında yer alan Lensistanbul, lokasyonuyla  dikkat çekiyor. Kurtköy bölgesinde, TEM Otoyolu ve Metro istasyonunun yanı başında yükselen projenin Sabiha Gökçen Havalimanı ve şehiriçi ulaşım ağlarına yakın bir noktada yer alması, Lensistanbul'u şehrin gözde projesi haline getiriyor.  İnşa çalışmalarına başlanılan ve yakın bir zamanda lansmanı gerçekleşecek projede teslimler Haziran 2018'de yapılacak.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Lens İstanbul projesinin maket videosu yayında!
  • 26.04.2017 16:55

Lens İstanbul projesinin maket videosu yayında!

Kurtköy'de Lens Yapı imzasıyla inşa edilen ve satışları tüm hızıyla devam eden L ...

Mert Kutlu, Lensistanbul ve yeni projeleri anlattı!
  • 26.04.2017 16:53

Mert Kutlu, Lensistanbul ve yeni projeleri anlattı!

Lens Yapı Yönetici Ortağı Mert Kutlu, Lensistanbul projesiyle birlikte firmanın ...

Malatya Pütürge'de 4.0 büyüklüğünde deprem!
  • 24.08.2020 14:06

Malatya Pütürge'de 4.0 büyüklüğünde deprem!

Malatya’nın Pütürge ilçesinde meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki depremden sonra a ...

Konut kredi faizlerinin düşmesiyle Anadolu'da satışlar arttı
  • 19.07.2020 09:45

Konut kredi faizlerinin düşmesiyle Anadolu'da satışlar arttı

Malatya, Elazığ ve Bingöl'de konut kredi faizlerinin düşürülmesi konut satışları ...

İstanbul'da aşırı yağış nedeniyle yollar göle döndü
  • 23.06.2020 14:29

İstanbul'da aşırı yağış nedeniyle yollar göle döndü

İstanbul’da beklenen sağanak yağış nedeniyle Üsküdar’da yollar göle döndü, otomo ...