maritbet girişmaritbet
Fuaye Süreyyapaşa'ya yoğun talep!

Fuaye Süreyyapaşa'ya yoğun talep!

Yılmaz İnşaat tarafından Maltepe-Süreyyapaşa'da inşa edilen Fuaye Süreyyapaşa'da dailer yoğun talep görüyor.

“Az Katlı Çok Farklı” sloganıyla lanse edilen Fuaye Süreyypaşa'da daireler yoğun talep görüyor. Süreyyapaşa'nın son parselinde projelendirilen Fuaye Süreyyapaşa son dönemde unutulan az katlı yapıları tekrar gündeme getirerek özlenen konut yaşamını geniş yeşil alanlar içinde inşa ediyor.

Satışa sunulan konutların yarısından fazlası şimdiden sahiplerini bulurken inşaatta hızla devam ediyor. 106 bin metrekarelik bir arsa üzerinde inşa edilecek Fuaye Süreyyapaşa projesi, yatay bir mimariyle ve binaların birbirinin önünü kapatmayacağı şekilde tasarlandı. Projenin toplam inşaat alanı 90 bin metrekareye ayrılırken, büyük kısmı da peyzaj alanlarını oluşturacak.

Projede 9 tane 4 katlı, 7 tane 5 katlı, 10 tane 6 katlı blok ve iki tane yüksek katlı bina yer alacak. Fuaye Süreyyapaşa'da her ihtiyacı karşılayacak şekilde bahçeli, teraslı ve kat bahçeli olarak tasarlanan 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor.

Fuaye Süreyyapaşa projesinde şehir yaşamına ait tüm detaylar bir araya getiriliyor. Yaşam merkezinin içinde yer alan 5 bin metrekarelik alışveriş çarşısı, kafeler ve restoranlarla Fuaye Süreyyapaşa bir adım daha öne geçiyor. Projede fiyatlar ise 130 bin TL ile 636 bin TL arasında değişiyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz