maritbet girişmaritbet
Foresta Turyapı Sarıyer'de 330 bin TL'ye 2+1!

Foresta Turyapı Sarıyer'de 330 bin TL'ye 2+1!

İstanbul içinde el değmemiş doğal bir ortamda, modern yaşamın tüm imkanlarını sunan Foresta Sarıyer, İstanbulluları yeni bir yaşam tarzına davet ediyor

 

Bahçe katı stüdyo dairelerin özel fiyatlarla satışa sunulduğu Foresta Sarıyer'de 1+1 daireler 235 bin ila 280 bin TL, 2+1 daireler 330 bin ila 370 bin TL, 3+1 daireler ise 425 bin ila 470 bin TL aralığında yüzde 0.14'den başlayan  faiz oranları ve 240 aya kadar vadeyle satışa sunuluyor.
 
"Metropol içinde doğal yaşam" sloganıyla Sarıyer'de sağlam zemin üzerinde yükselen ve en ileri yapı teknolojisiyle inşa edilen Foresta Sarıyer, doğal yaşamı tercih eden kesimlerden yoğun ilgi görüyor. Vakıfbank güvencesiyle en uygun kredi koşulları ve 240 aya varan vade imkanı tanıyarak Foresta Sarıyer'den konut almak isteyenlere her türlü kolaylığı sağladıklarını belirten Turyapı Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Turpçu, Foresta Sarıyer ile İstanbul'da unutulmaya yüz tutmuş doğal ve huzurlu bir yaşamın yeniden hayata döneceğine vurgu yapıyor.
 
Doğal ortamda sağlıklı yaşam
 
Koç Üniversitesi Batı Kampüsü, Belgrad Ormanı, Rumeli Kavağı, Kilyos, Gümüşdere ve Kısırkaya plajlarına komşu konumuyla metropol içinde huzurlu bir yaşam sunan Foresta Sarıyer, İstanbul'da betona yenilmemiş ve insan eli en az değmiş, en doğal ortamında yer alıyor. Foresta Sarıyer'in yaşam alanı içinde bulunan özel açık yüzme havuzları, güneşlenme alanları, doğal yürüyüş ve koşu parkuru gibi imkanlar günün stresini atma ve spor yapma olanağı sağlıyor.
 
Doğa ile içiçe konforlu bir yaşam merkezi olan Foresta Sarıyer'de yer alan konutlar Çınar, Sedir, Defne, Ardıç ve Ladin adlarını taşıyor. Daire tiplerinde ise tercih edilen yaşam tarzına göre stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri sunuluyor. Tüm bloklarda çatı dubleksi bulunan Foresta Sarıyer'de geniş ufuklu teras keyfi de yer alıyor. Bununla birlikte, İstanbul ölçeğinde 3. derecede deprem bölgesinde yer alan ve jeolojik açıdan çok sağlam bir zemin üzerinde bulunan Foresta Sarıyer, Turyapı kalitesiyle depreme karşı 'çifte güvenlik' avantajı sağlıyor.
 
Üniversitelilere büyük avantaj
 
Foresta Sarıyer'de yer alan stüdyo ve 1+1 daireler için Turyapı, üniversiteli gençlere ve öğretim görevlilerine özel ödeme kolaylıkları ve kira öder gibi ev sahibi olma imkanı sağlıyor. Sahip olduğu konforu ve lüksüyle bölgede bir başka eşi olmayan Foresta Sarıyer, Karadeniz'in tüm doğal güzelliklerine yakın konumu ile alternatif doğal yaşam imkanı sunuyor. Üniversiteli gençlerin taleplerine uygun yenilikçi bir konsepti hayata geçirdiklerini ifade eden Turyapı Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Turpçu, Foresta Sarıyer'in imkanlarını yakından tanıtmak amacıyla tüm Koç Üniversitesi öğrencilerini davet ettiklerini belirtiyor.
 
Ulaşım sorunu sıfır
 
Karayolu, demiryolu ve deniz yolu ulaşımı Foresta Sarıyer'e en elverişli konumlarda yer alıyor. Yeni hizmete giren Çayırbaşı Tüneli ile Foresta Sarıyer'in Maslak'a ve Rumeli Feneri'ne olan mesafesi sadece 10 dakika. Metroya, Şehir Hatları'na ve İDO Sarıyer İskelesi'ne ise beş dakika mesafede bulunuyor.
 
Foresta Sarıyer İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0212 342 01 50

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Foresta Sarıyer'in bahçe dairelerinde yemyeşil bir hayat
  • 13.05.2014 15:16

Foresta Sarıyer'in bahçe dairelerinde yemyeşil bir hayat

Normal katların satışlarının tamamlandığı Foresta Sarıyer'de 1+1 ve 2+1 muhteşem ...

Foresta Sarıyer'in bahçe katları satışa çıktı
  • 30.04.2014 14:22

Foresta Sarıyer'in bahçe katları satışa çıktı

Bahçe katlarının satışa sunulduğu Foresta Sarıyer'de fiyatlar 425 bin liradan ba ...

Foresta Sarıyer tükendi, Foresta Datça başlıyor
  • 13.01.2014 10:40

Foresta Sarıyer tükendi, Foresta Datça başlıyor

Doğa ile iç içe bir yaşam sunan Turyapı, Foresta Sarıyer'in ardından Foresta Dat ...

Foresta Sarıyer’de 320 bin TL’ye 2 oda 1 salon!
  • 18.08.2013 08:15

Foresta Sarıyer’de 320 bin TL’ye 2 oda 1 salon!

5 katlı 5 bloktan meydana gelen Foresta Sarıyer'de stüdyodan 3+1'e kadar farklı ...

Turyapı, Kuzey Irak’ta altyapı ihalesine girecek!
  • 28.07.2013 12:05

Turyapı, Kuzey Irak’ta altyapı ihalesine girecek!

Foresta Sarıyer’de ve Zonguldak Kozlu Ilıksu Yaşamkent’te projeler gerçekleştire ...

Turyapı yurtiçi ve yurtdışında atağa geçiyor!
  • 27.07.2013 08:53

Turyapı yurtiçi ve yurtdışında atağa geçiyor!

Birçok projeyi aynı anda yürüten ve yeni ihaleler kazanan Turyapı, Kuzey Irak'ta ...