maritbet girişmaritbet
Foresta Sarıyer Turyapı'da 240 aya varan vade kolaylığı!

Foresta Sarıyer Turyapı'da 240 aya varan vade kolaylığı!

İstanbul'da doğası bozulmamış, havası temiz bir ortamda yaşamak isteyenler için Turyapı, metropol içinde doğal yaşam ayrıcalığı sunan Foresta Sarıyer'i hayata geçiriyor. Modern yaşamın tüm imkanlarına da ev sahipliği yapan Foresta Sarıyer, sakinlerine yeşili ve oksijeni bol bir dünya sunuyor.

 

"Metropol içinde doğal yaşam" sloganıyla Turyapı'nın Sarıyer'in en doğal ortamında hayata geçirdiği Foresta Sarıyer, Belgrad Ormanı, Rumeli Kavağı, Kilyos, Gümüşdere ve Kısırkaya plajlarına komşu konumuyla İstanbullulara gerçek doğal yaşamı armağan ediyor. Koç Üniversitesi Batı Kampüsü'ne komşu, bölgenin sağlam, şık ve prestijli yaşam merkezi olarak öne çıkan Foresta Sarıyer, sakinlerine doğal bir ortamın keyfini yaşatmaya hazırlanıyor. 
 
Dört mevsimi yaşamak için
 
İstanbul'da betona yenilmemiş ve insan eli en az değmiş en doğal ortamında yer alan Foresta Sarıyer, ulaşım imkanlarının çeşitliliğiyle de kolaylık sağlayan bir lokasyonda bulunuyor. Yaşam alanı içinde yer alan özel açık yüzme havuzları, güneşlenme alanları, doğal yürüyüş ve koşu parkuru gibi imkanlar ise günün stresini atma ve spor yapma olanağı sağlıyor.
 
Doğa ile içiçe konforlu bir yaşam merkezi olan Foresta Sarıyer'de yer alan konutlar Çınar, Sedir, Defne, Ardıç ve Ladin adlarını taşıyor. Daire tiplerinde ise tercih edilen yaşam tarzına göre stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri sunuluyor. Tüm bloklarda çatı dubleksi bulunan Foresta Sarıyer'de geniş ufuklu teras keyfi de yer alıyor. Bununla birlikte, İstanbul ölçeğinde 3. derecede deprem bölgesinde yer alan ve jeolojik açıdan çok sağlam bir zemin üzerinde bulunan Foresta Sarıyer, Turyapı kalitesiyle depreme karşı 'çifte güvenlik' avantajı sağlıyor.
 
240 aya varan vade kolaylığı
 
Turyapı Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Turpçu, Foresta Sarıyer'den ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara 240 aya varan vade imkanı ile 0.001'den başlayan faiz oranı kolaylığı sunarak büyük avantaj sağladıklarını ifade ediyor. 
 
Foresta Sarıyer'de bahçe katı stüdyo daireler özel fiyatlarla, 1+1 daireler 280 bin ila 300 bin TL, 2+1 daireler 340 bin ila 390 bin TL, 3+1 daireler ise 440 bin ila 465 bin TL aralığında satışa sunuluyor. Lokasyonu ve proje nitelikleri itibariyle sürekli değer kazanan Foresta Sarıyer, bugüne değin altından daha fazla değer kazanmış bulunuyor. 
 
Ulaşım sorunu da yok
 
Karayolu, demiryolu ve deniz yolu ulaşımı Foresta Sarıyer'e en elverişli konumlarda yer alıyor. Yeni hizmete giren Çayırbaşı Tüneli ile Foresta Sarıyer'in Maslak'a ve Rumeli Feneri'ne olan mesafesi sadece 10 dakika. Metroya, Şehir Hatları'na ve İDO Sarıyer İskelesi'ne ise beş dakika mesafede bulunuyor.
 
Foresta Sarıyer İletişim Bilgileri;
 
Telefon: 0212 342 01 50

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Foresta Sarıyer'in bahçe dairelerinde yemyeşil bir hayat
  • 13.05.2014 15:16

Foresta Sarıyer'in bahçe dairelerinde yemyeşil bir hayat

Normal katların satışlarının tamamlandığı Foresta Sarıyer'de 1+1 ve 2+1 muhteşem ...

Foresta Sarıyer'in bahçe katları satışa çıktı
  • 30.04.2014 14:22

Foresta Sarıyer'in bahçe katları satışa çıktı

Bahçe katlarının satışa sunulduğu Foresta Sarıyer'de fiyatlar 425 bin liradan ba ...

Foresta Sarıyer tükendi, Foresta Datça başlıyor
  • 13.01.2014 10:40

Foresta Sarıyer tükendi, Foresta Datça başlıyor

Doğa ile iç içe bir yaşam sunan Turyapı, Foresta Sarıyer'in ardından Foresta Dat ...

Foresta Sarıyer’de 320 bin TL’ye 2 oda 1 salon!
  • 18.08.2013 08:15

Foresta Sarıyer’de 320 bin TL’ye 2 oda 1 salon!

5 katlı 5 bloktan meydana gelen Foresta Sarıyer'de stüdyodan 3+1'e kadar farklı ...

Turyapı, Kuzey Irak’ta altyapı ihalesine girecek!
  • 28.07.2013 12:05

Turyapı, Kuzey Irak’ta altyapı ihalesine girecek!

Foresta Sarıyer’de ve Zonguldak Kozlu Ilıksu Yaşamkent’te projeler gerçekleştire ...

Turyapı yurtiçi ve yurtdışında atağa geçiyor!
  • 27.07.2013 08:53

Turyapı yurtiçi ve yurtdışında atağa geçiyor!

Birçok projeyi aynı anda yürüten ve yeni ihaleler kazanan Turyapı, Kuzey Irak'ta ...