maritbet girişmaritbet
FlamingoBlu Mimarsinan’da maviyi ve yeşili bir arada sunuyor

FlamingoBlu Mimarsinan’da maviyi ve yeşili bir arada sunuyor

Tecde Group bünyesinde bulunan Makropoli İnşaat’ın projesi FlamingoBlu, Mimarsinan’da şehrin kargaşasından uzakta aile projesi olarak tasarlandı.

1984'ten beri inşaat sektöründe edinilen deneyimle tasarlanan FlamingoBlu'nun özel ve butik bir proje olduğunu vurgulayan Makropoli İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Turfanda, “Merkezi konumun fonksiyonel mimariyle birleştiği yüksek yatırım değerine sahip sınırlı sayıda daireden oluşan FlamingoBlu, tamamı birinci sınıf malzemeler ile donatılmış özel butik bir proje. Aynı zamanda ulaşım ve altyapı yatırımlarıyla her geçen gün değerlenen Büyükçekmece, yatırımcısına büyük kazanç vadediyor. FlamingoBlu yemyeşil peyzajın içinde konumlanan açık havuzunda evinizden uzaklaşmadan tatil yapmanın imkanı sunuyor” dedi. Projenin modern ve yalın tasarımıyla, iç mekanlarda işlevsel bir estetik anlayışıyla tasarlandığına dikkat çeken Mustafa Turfanda, bahçe katı daireleri ile de tarifsiz bir keyif sunacağını belirtti. 

Toplam 2 bloktan oluşan niş bir proje

Mimarsinan'da konumlanan ve 2+1'den başlayarak yatırımcılarına 13 farklı tipte daire alternatifi sunan FlamingoBlu, 5.283 metrekare arsa üzerinde 5 katlı 2 blok olmak üzere 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri ile toplam 59 konut ve 6 ticari üniteden oluşuyor. FlamingoBlu, hemen hemen tüm dairelerde bulunan Körfez manzarası, standart dışı kat yüksekliği ve geniş terasları ile fark yaratıyor. FlamingoBlu'da futbol sahası, basketbol sahası, fitness, açık havuz, çocuk oyun parkı, sosyal tesis ve buluşma alanları gibi bir çok sosyal alan mevcut. Konumu açısından da oldukça elverişli olan FlamingoBlu E-5'e sadece 450 metre, 30 km uzunluğundaki sahil yürüyüş yoluna sadece 350 metre uzaklıkta bulunuyor.

Büyükçekmece Devlet Hastanesi'ne çok yakın konumda bulunan proje KornerLife AVM'ye 1km, Atirus Avm'ye 3 km uzaklıkta, Kıyı İstanbul içinde bulunan AVM projesine 2,5 km uzaklıkta ve Avrupa'nın en büyük film platosu olacak Midwood ile aynı semtte konumlanıyor. Ayrıca 3 tarafı marinalarla cevrili FlamingoBlu, Mimarsinan Yatch Marina'ya 1.2 km, Kıyı İstanbul Marina'ya 2.7 km, Güzelce Marina'y 4.2 km, Büyükçekmece Yelken Klubü'ne 1.6 km ve Budo Büyükçekmece İskelesi'ne (Mimarsinan-Mudanya) 1.3 km uzaklıkta yer alıyor. Esnek ödeme imkanı ve kolaylığıyla lansmana özel fiyatlar sunan  FlamingoBlu'da; 2+1 daireler metrekaresine göre 415 bin TL ile 570 bin TL (86 m2 ile 141 m2), 3+1 daireler fiyatları 560 bin TL ile 745 bin TL (141 m2 ile 167 m2), dubleks daire fiyatları ise 795 bin TL ile 1.135TL (181 m2 ile 235 m2) arasında değişiyor.

Proje teslim tarihi Aralık 2018

Proje değeri 60 milyon TL'yi bulan FlamingoBlu Aralık 2018'de ev sahiplerine teslim edilecek. Mimarsinan'a değer katacak dev ulaşım ve altyapı projeleri olan Büyükçekmece-Silivri metrobüs hattı, Büyükçekmece-Sefaköy metro hattı, Büyükçekmece'den Sarıyer'e kadar 140 km tünel yol ve Büyükçekmece sahilinden Tüyap fuar alanına 2.5 km olacak olan teleferik projesi ile FlamingoBlu daha da değerlenecek.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Flamingo Blu'dan son daireler için uygun ödeme imkanı!
  • 21.05.2018 12:26

Flamingo Blu'dan son daireler için uygun ödeme imkanı!

Makropoli İnşaat tarafından Büyükçekmece'de hayata geçirilen Flamingo Blu projes ...

FlamingoBlu Mimarsinan’da maviyi ve yeşili bir arada sunuyor
  • 29.11.2017 13:30

FlamingoBlu Mimarsinan’da maviyi ve yeşili bir arada sunuyor

Tecde Group bünyesinde bulunan Makropoli İnşaat’ın projesi FlamingoBlu, Mimarsi ...