maritbet girişmaritbet
FİKİR TEPE'DE BÜYÜK DÖNÜŞÜM

FİKİR TEPE'DE BÜYÜK DÖNÜŞÜM

Anka Yapı Yön. Kur. Bşk Şaadet Temel “Kentsel dönüşüm projesiyle Fikir Tepe’de kat karşılığı modeline göre arsa alımlarına başladık” dedi.

Fikir tepe'de kentsel dönüşüm projesine ilişkin konuşan ANKA YAPI Yön. Kur. Bşk Şaadet Temel “Artan imar katsayısından dolayı bütün firmaların ilgi odağı haline gelen Fikir Tepe'de olağanüstü bir hareketlilik başladı. Onlarca müteahhit firma bölgede hareket geçmiş olmasına rağmen ANKA YAPI hak sahiplerinin ilgisini çekmiş olup bölgede daha iyi çalışabilmek adına irtibat bürosu açtı.

İrtibat büromuzda arsa alımlarının ve kat karşılığı sözleşmelerini yapmaya başladık. Büromuza gelen halkımıza burada onların her türlü sorularına  yardımcı olabilmek adına, konusunda yetkili uzman çalışanlarımız hizmet etmektedirler. Bu şekilde kat sahipleriyle birebir ilişki kuruyoruz ve onların isteklerine de öncelik verip  Fikir Tepe irtibat büromuzda hizmet veriyoruz.

Fikir Tepe'de halihazırda anlaşmış olduğumuz büyük bir ada ile 300 hisseli bir arsa üzerinde proje çalışmalarına başladık. Fikir Tepe'yi de  kentsel dönüşüm adı altında hak sahiplerine en güvenli, kullanışlı ANKA YAPI ayrıcalığıyla  konutlarını hak sahiplerine en kısa zamanda teslim edeceğiz. Projelerimizde dünyaca ünlü mimarlar ve tasarımcılarla çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

ANKA YAPI Fikir Tepe Arsa ve Proje Geliştirme Müdürü Bülent Çırak ve yardımcısı Cem Şimşek bu konu ile ilgili yetkilendirilmiş olup çalışmalarını halen ve sürekli olarak Fikir Tepe'de sürdürmektedir. Daireler stüdyo tipinden başlayıp 300m2 kadar ulaşan metraj çeşidi çok olan kullanışlı daireler olup son teknolojik buluşlara bağlı  deprem riskini sıfırlayan projeler olarak üretilecektir.

ANKA YAPI Yön. Kur.Bşk Şaadet Temel “200m2 arsası olan bir hak sahibi 500 ile 600m2  arasında inşaat alabilmekte, yani yaklaşık olarak 5-6 daire sahibi olabilmektedir.Bu da bölgedeki hak sahiplerini oldukça memnun etmiştir. ANKA YAPI olarak Fikir Tepe dönüşüm projesinde hak sahiplerine fiziksel ve sosyal çevreyi iyileştirerek yaşam koşullarını sağlıklaştırarak, en önemlisi deprem korkusunu bitirmek amacıyla Anka Yapı Fikir Tepe Arsa ve Proje geliştirme çatısı altında  vatandaşımızın hizmetine başladık.

İlkemiz olarak benimsediğimiz  ‘En fazla konut üreten firma ve en fazla konut sahibi yapan firma' olarak Fikir Tepe'li hak sahiplerinin irtibat büromuzla hizmetindeyiz. Hak sahiplerinin Fikir Tepe'deki  Anka Yapı  irtibat büromuza gelerek yetkili kişilerden  her türlü sorularının cevaplandırılacağını ve  ANKA YAPI olarak onlara komşu geldiğimizi bilmelerini ve Fikir Tepe'yi yaşanılır, sağlıklı ve modern bir bölge haline getirmek için burada olduğumuzu bilmelerini isterim” dedi.

Anka Yapı

444 38 99

http://www.ankagyo.com/

Yorum Yaz