maritbet girişmaritbet
Ferah bir yaşamın anahtarı Selenium Ataköy'de!

Ferah bir yaşamın anahtarı Selenium Ataköy'de!

Aşçıoğlu tarafından İstanbul’un en merkezi noktalarından Ataköy’de yükselen Selenium Ataköy, sıra dışı mimari tasarımı ile lüks ve konfor sunuyor.

Aşçıoğlu'nun İstanbul'un kalbi Ataköy'de yükselen projesi Selenium Ataköy, ekliptik mimari tasarımı sayesinde dairelerde daha fazla ışık ve daha geniş mekân algısı vererek yatırımcılarına ferah bir yaşamın anahtarını sunuyor.

Üç blok halinde farklı alanlara sahip toplam 321 daireden oluşan Selenium Ataköy'deki 2+1 ve 3+1 daireler, sahip olduğu panoramik İstanbul manzarası ile gelecek yıl başlayacak olan yaşamın birer parçası olacak sakinlerini bekliyor. 

Lüks ve konfor bir arada!

Aşçıoğlu, İstanbul'un ticaret noktalarından hizmet sektörünün yoğun olarak faaliyet gösterdiği Ataköy'de inşa ettiği Selenium Ataköy ile lüks ve konforu bir araya getirerek şehir yaşamına yepyeni bir anlam kazandırıyor. 

Alışılagelmişin dışında estetik ve göz alıcı mimarisiyle Selenium Ataköy, üç blok halinde loft, 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere toplam 321 daireden oluşuyor. Her bir rezidansın kendine ait balkonunun bulunduğu, panoramik manzaranın yanı sıra, şehrin kalbine olan yakınlığı ile lokasyon açısından da ev sahiplerine şehrin her noktasına kolay ulaşım avantajları sunuyor.

Eliptik mimarisi evinize işlevsellik getiriyor 

Selenium Ataköy'de tüm daireler yüksek tavanlı olarak inşa edilirken eliptik mimarisiyle çok daha işlevsel hale gelen cam kullanımı doğrultusunda daireler daha fazla ışık, daha geniş mekân algısı ve daha geniş manzara sunuyor. 

Katlar yükseldikçe konumlanan 2+1, 3+1 ve dubleks daireler, geniş balkonları sayesinde ön cephelerde Marmara Denizi'nin engin manzarasını, arka cephelerde ise 24 saat yaşayan İstanbul'a hâkim bir manzara imkânı sağlıyor. 

Sosyal yaşamın kapılarını açıyor

Selenium Ataköy; geniş peyzaj alanları, cep sineması, toplantı odası, kütüphane gibi sosyal alanları, vale parking, kuru temizleme, housekeeping ve profesyonel bina yönetimi hizmetleriyle özlenen bir sosyal yaşamın kapılarını açarken bisiklet ve yürüyüş pisti, squash, fitness ve çok amaçlı stüdyo alanı, çok amaçlı spor sahaları ve yüzme havuzuyla sağlıklı bir hayat sunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Aşçıoğlu, Selenium Ataköy'de sona geldi
  • 28.07.2016 09:32

Aşçıoğlu, Selenium Ataköy'de sona geldi

Aşçıoğlu tarafından hayata geçirilen Selenium Ataköy projesinde sona gelindi. Ar ...

Ataköy'ün çehresi bu projelerle değişecek!
  • 05.02.2015 16:53

Ataköy'ün çehresi bu projelerle değişecek!

Bakırköy'e bağlı Ataköy bölgesi, son dönemde yeni konut projelerine ev sahipliği ...

Selenium Ataköy proje galerisi
  • 01.01.2014 13:49

Selenium Ataköy proje galerisi

Aşçıoğlu İnşaat tarafından Ataköy'de inşa edilen Selenium Ataköy projesinden kar ...

Selenium Ataköy örnek daire görselleri yayında
  • 28.12.2013 10:08

Selenium Ataköy örnek daire görselleri yayında

Aşçıoğlu tarafından hayata geçirilen Selenium Ataköy projesinin örnek daire görs ...

Selenium Ataköy'de sanat galerisi açıldı!
  • 27.03.2017 10:28

Selenium Ataköy'de sanat galerisi açıldı!

Yaşamın başladığı Selenium Ataköy'de BLOK art space iş birliğiyle “Showroom” adı ...