maritbet girişmaritbet
Eyfel Yapı'nın Riva projeleri 3. köprü ile değerleniyor!

Eyfel Yapı'nın Riva projeleri 3. köprü ile değerleniyor!

Eyfel Yapı, Riva'da hayata geçirdiği Kidstown Riva ve Riva Hills projelerinin son durumunu açıkladı

Eyfel Yapı Yönetim Kurulu Başkam Halil Suner, projelerini anlatırken Kidstown Riva'nın ailelere sunulan bir doğal yaşam projesi olduğunu, eğlenceli eğitim alanları ve aktivitelerle zenginleştirildiğini söylüyor. "Projede, mümkün olduğunca çevre kirliliğinden ve İstanbul'un şehir gürültüsünden uzakta, denizin, derenin ve yemyeşil ormanın bir arada bulunduğu, eğlenceli, eğitici ve huzur dolu bir yaşam sunuyoruz. 

Kidstown Riva'da, gölet, mini köy, oyun sınıfı, prenses ve şövalye kalesi, amfi tiyatro, korsan gemi, ağaç evler, kumlu oyun alanları, hobi bahçesi, restoran & kafe, fitness center, açık ve kapak yüzme havuzları, kumsal, yürüyüş parkuru, çok amaçlı spor sahası, açık kapalı alan oyun atölyeleri, eğitim alanları ve kapalı sosyal tesisleri ile doğa ile iç içe, keyifli ve kaliteli bir yaşam alanı hayata geçirdik. 

kidstown riva
Kidstown Riva

RİVA YENİ ÇEKİM MERKEZİ 

Eyfel Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halil Suner "Son dönemde yaşam ve yatırım için adeta bir cazibe merkezi olan Riva, yıllarca Anadolu Yakası'nın yazlık lokasyonu olarak bilinirdi. Günümüzde ise nitelikli proje yatırımlarıyla dikkat çeken bir bölge haline geldi. Bunun yanı sıra şehrin merkezi noktalarına olan ulaşım kolaylığı da Riva'nın cazibesini artıran unsurların başında geliyor." dedi. 

3. KÖPRÜ

Bölgenin popülaritesini artıran etkenlerden biri de hiç şüphesiz 3. Köprü'nün Riva çıkışı. 2. Köprüye 15 dakikalık bir mesafede olması, Futbol Federasyonunun Riva'da ki tesislerinin açılması, Kanal Riva projesi ile bölgenin turizm alanında da faaliyet gösterecek olmasının yanı sıra şimdide 3. Köprünün Riva çıkışı bölgeye olan ilgiyi oldukça arttırdı. 

RİVA HİLLS'TE NELER VAR?

"Riva Hills" projesinde yer alan pool gazebo, moroccan canopy, coastal barbeçue, yüzme javuzları, Tenis Sahaları, Spor Alanları, Fitness, Yoga, Spa alanları, Deneysel Mutfak ve Yapay Nehirleri ile doğa içerisinde sosyal bir yaşam vaat ediyor. Eyfel Yapı, zengin aktivite ve keyifli sosyal alanlarını proje içerisinde konumlandırarak villa sahipleri için sıradan bir konut projesi olmaktan çok hareketli ve ışıltılı bir sosyal yaşam alanı haline getiriyor. 

riva hills
Riva Hills

İSTANBUL'UN İÇERİSİNDE BİR DOĞA CENNETİ RİVA!

Hem İstanbul'da yer alıyor hem de ormanı, denizi, deresi ve tertemiz havasıyla adeta kendine hayran bırakıyor. Riva muhteşem doğası, girilebilir denizi ve kuş sesleriyle ruhunuzu dinlendiriyor. Doğa ile içi çe yaşamak isteyen ailelerin yeni gözdesi Beykoz Riva.. 

YATIRIM DEĞERİ ÇOK YÜKSEK 

Bölgede gerçekleştirilen nitelikli projeler, ulaşım kolaylığı, muhteşem doğası, gelişmekte olan Riva'yı yatırım ve oturum içinde eşsiz kılıyor.. Ulaşım kolaylığı, bölgenin büyük bölümünün orman olması, Turizm ve spor tesisleri anlamında yaşanan gelişmeler bölgeyi daha da çekici bir yaşam merkezi haline getiriyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Riva Hills'de kişiye özel ödeme planları!
  • 13.04.2015 15:04

Riva Hills'de kişiye özel ödeme planları!

Riva Hills projesi tamamı 5+1 tasarlamış 85 adet villadan meydana geliyor. ...

Eyfel Yapı'nın Riva projeleri 3. köprü ile değerleniyor!
  • 25.12.2014 10:03

Eyfel Yapı'nın Riva projeleri 3. köprü ile değerleniyor!

Eyfel Yapı, Riva'da hayata geçirdiği Kidstown Riva ve Riva Hills projelerinin so ...

Riva Hills fiyatları 1 hafta sonra değişecek!
  • 17.11.2014 10:50

Riva Hills fiyatları 1 hafta sonra değişecek!

52 bin metrekare arsa alanına sahip olan Riva Hills projesinde fiyatlar 790 bin ...

Hollywood tarzındaki bu evlerin nerede olduğunu duyunca...
  • 11.10.2014 14:45

Hollywood tarzındaki bu evlerin nerede olduğunu duyunca...

İnsan ve mimari arasındaki bağa romantik bir dokunuş, film tadında hayatlar... ...

Film tadında yaşamak isteyenler için tasarlandı
  • 28.09.2014 14:30

Film tadında yaşamak isteyenler için tasarlandı

Aralık 2016'da teslimlerin başlayacağı proje, 40 milyon dolar yatırımla inşa edi ...

Beverly Hills'i Riva'ya taşıdı
  • 19.09.2014 15:00

Beverly Hills'i Riva'ya taşıdı

Eyfel Yapı'nın Riva'daki en yeni projesi Riva Hills için ön talep toplanıyor ...