maritbet girişmaritbet
Eyfel Yapı Kidstown Riva projesi önce çocukları kazanacak!

Eyfel Yapı Kidstown Riva projesi önce çocukları kazanacak!

Eyfel Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kidstown projesinin mimarı olan Ayşegül Suner, Kidstown Riva'yı tasarlama sürecinde düşündüklerini ve hayal gerçeğe dönerken hissettiklerini anlattı

 

Eyfel Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kidstown projesinin mimarı olan Ayşegül Suner, Kidstown Riva'yı tasarlama sürecinde düşündüklerini ve hayal gerçeğe dönerken hissettiklerini anlattı.

Denizin, derenin ve temiz orman havasının bir arada bulunduğu Riva'da, 40 bin 500 metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Kidstown, toplam 138 konuttan oluşuyor. Hem Eyfel Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı hem de proje mimarı olan Ayşegül Sunar, Kidstown Riva projesiyle çocukları ev ortamından çıkartıp eğitici, eğlendirici ve her açıdan gelişebilecekleri bir dünyaya soktuklarını söylüyor.

Kidstown projesini tasarlarken neler hissettiniz?

Proje tasarlarken hissedilenleri anlatmak kolay değil. Mimari proje gerçeğe dönüşmeden önce ancak çizim ve görseller ile insanların kalbine girebilecek bir sanat. Mimarın hayal ederken hissettiklerini insanların da algılayıp benimsemeleri gerekiyor. Biz galiba bunda başarılı olduk, çünkü kalemi ilk elime aldığım gün ettiğim dua, gerek bu projeye eli değen, emeği geçen, işçiliğini üstlenen insanlar, gerekse burada yaşama kararı alan genç anne, babalar ve onların dünya güzeli bebek ve çocuklarına ve hatta ilk gördüğüm anda doğasına hayran kaldığım Riva ve tüm Türkiye için çok ama çok hayırlı bir proje olmasını diledim ve Allah'a çok şükür ki ou projeye destek veren her kişi ve kurumun bizimle paylaştıklarından da anladığımız üzere bu oluşumun doğru yolda ve güzel bir şekilde ilerlediğini göstermektedir. inşallah öyle de devam eder.

Projenizin hedef kitlesi kimlerden oluşuyor?

Herkesi heyecanlarından Kidstown Riva'yı hayal ederken, tabii ki geçmişte yapmış olduğum villa ve otel projelerinin büyük katkısı oldu, çünkü pek maddi kaygısı olmayan müşterilerime sınırsız ferahlık, şıklık, konfor ve kalite hissini sağlayan projeler yaptım ve onlar evlerini kullanırlarken de hep mutlu geri dönüşlerinden gurur duydum. Ama bu tarz güzellikleri sınırlı maddi ulaşıma sahip anne babalara da, özellikle çocuklarının böyle bir ortama ve arkadaş çevresine ne kadar ihtiyacı olduğunu anlayabilecek ve bu değere sahip çıkabilecek, ulaştırabilmek ilk ve en önemli amacımızdır.

Kidstown Riva insanların en çok hangi ihtiyacına cevap olarak hayata geçirildi?

Özellikle anneleri ne kadar rahatlatabiliriz sorusu ile ilgilendik. Buna cevaben açık ve kapalı mekânların vereceği hizmet ve ekipmanları genişlettik. Çocukları ev ortamından çıkartıp eğitici, eğlendirici ve her açıdan gelişebilecekleri bir dünyaya soktuk.

Peki, Kidstown Riva sakinleri projenizde yaşarken neyle karşılaşacaklar?

Nasıl bir hayat onları bekliyor?

Önümüzdeki yıllarda burada yaşayacak ve büyüyecek olan çocuklar farklı ve geniş vizyonlara sahip, şansının farkında ve kendini toplumun her kesiminde ve her şekilde sorumlu hisseden, yaşadıkları mekânın her noktasındaki sevgi ve emeği hissederek yetişecek ve dünyanın her yerinde bu güzelliği yaşatmak isteyeceklerine inanıyorum. Çünkü biliyorum ki sevgili annemin de bana s.k sık hatırlattığı gibi "Yavru kuşlar, gördüğünü işler!". Biz böyle güzel işler yaratalım ki onlar da daha güzellerini yapsınlar. Projenin mimarı olarak içimden geçen bu en güzel dua Kidstown Riva'nın genç enerjisi ile inşallah gerçek olur.

Exclusive Homes

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Eyfel Yapı'nın Riva projeleri 3. köprü ile değerleniyor!
  • 25.12.2014 10:03

Eyfel Yapı'nın Riva projeleri 3. köprü ile değerleniyor!

Eyfel Yapı, Riva'da hayata geçirdiği Kidstown Riva ve Riva Hills projelerinin so ...

Aile ve çocuk kasabasında serüven başlıyor
  • 23.04.2014 10:41

Aile ve çocuk kasabasında serüven başlıyor

Sona yaklaşan Kidstown Riva projesinin ikinci etabı için kollar sıvandı ...

Kidstown Riva ailesi büyüyor! 2. etap satışta
  • 14.04.2014 14:36

Kidstown Riva ailesi büyüyor! 2. etap satışta

Eyfel Yapı'nın Beykoz Riva'da hayata geçirdiği Kidstown Riva projesinin ikinci e ...

Kidstown Riva Eyfel Yapı'da 249 bin liradan başlayan fiyatlarla
  • 14.04.2014 09:39

Kidstown Riva Eyfel Yapı'da 249 bin liradan başlayan fiyatlarla

2+1 fiyatlarının 249 bin liradan başladığı Kidstown Riva, aile-çocuk konseptli i ...

Kidstown Riva, 1 Etap'ta yaşam başlıyor, 2. Etap satışta
  • 12.04.2014 11:12

Kidstown Riva, 1 Etap'ta yaşam başlıyor, 2. Etap satışta

2. etap satışlarının başladığı Kidstown Riva'nın ilk etap teslimler Mayıs'ta ger ...

Kidstown Riva’da teslim tarihi yaklaşıyor
  • 21.03.2014 14:35

Kidstown Riva’da teslim tarihi yaklaşıyor

136 konutun yer aldığı projede yaşam 30 Mayıs 2014 itibariyle başlayacak ...