maritbet girişmaritbet
Evora Denizli'de 5 bin kişi yaşayacak!

Evora Denizli'de 5 bin kişi yaşayacak!

Denizli'de Teknik Yapı ve Emlak Konut GYO ortaklığıyla inşa edilen Evora Denizli'de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

"Denizli'ye yakışanı sunmak için yol çıktık" diyen Teknik Yapı, Evora Denizli projesinde satışlara başladı. Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Evora Denizli'de aklınıza gelebilecek her şey dünya standartlarında oluşturuluyor. 

5 bin kişi yaşayacak

İnsanı esas alan fonksiyonel mimarisi ve yeşil dokusuyla ayrışan Evora Denizli'de lansmana özel yüzde 12 indirim imkanı sunuluyor. 115 dönüm üzerine kurulan projede toplam 5 bin kişinin yaşaması bekleniyor. 

1500 konutluk bir proje olan Evora Denizli, şehrin modern yüzü olacak. Site içerisinde fitness center, kafeterya, TV odası, oyun odası, teknik servis odaları, mescit, basketbol sahası, çocuk oyun parkı, bay ve bayan soyunma odaları ile duşları mevcut. 

evora denizli

Dairelerde neler var?

1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı Evora Denizli'de teslimler 2019 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilecek. Blok girişi ve site giriş kapısı ile sesli ve görüntülü iletişimin kurulabileceği Evora Denizli'de daireler ocak, fırın, bulaşık makinesi davlumbaz olacak şekilde teslim edilecek. 

Evora Denizli projesi 6 konut, 2 ticaret ve 2 eğitim olmak üzere toplam 10 ayrı parselden oluşan dev bir kompleks. 7/24 güvenlik ile korunan Evora Denizli'de biyolojik bir gölet yer alacak. 

evora denizli

Geri dönüşüm sistemleriyle donatıldı

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Evora Denizli hakkında şunları söylüyor; "Evora Denizli projesinin mimari konseptinde doğayla iç içe bir mimari tasarım ve çevre dostu fonksiyonları bir arada kullanmaya çalıştık. Projemiz genelinde geniş, ferah ve açık yaşam alanlar elde etmek için düşey ve yatay kitleler birbirini tamamlayacak şekilde bir araya getirildi. Geri dönüşüme önem veren mimari bir yaklaşık ile aydınlatmada güneş enerjisinden faydalanıp, yağmur suyunu ve pis suyu arıtarak çevre sulamada kullanıp, çöp ve atıkları ayrıştırıp geri dönüşüm sistemiyle donatılan projemizin toplam inşaat alanı 180 bin metrekare."

Evora Denizli ödeme planı

Evora Denizli'nin ilk etabı olan B ve D adalarında 552 adet daire bulunuyor. Bu 552 adet dairenin dağılımında 296 adet 2+1, 186 adet 3+1 ve 68 adet 4+1 mevcut. Evora Denizli'nin satış ödeme planlarında yüzde 1 peşinat imkanıyla daire sahibi olmak mümkün. Bir çok ödeme planının bulunduğu projede yüzde 50'si peşin, kalan yüzde 50'yi 48 ay 0 vade veya yüzde 1'i peşin, yüzde 24'ü 36. ayda teslimde ve kalanı banka kredisi gibi bir çok alternatif sunuluyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Adıyaman'da kaba inşaatı tamamlanan deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı
  • 24.07.2023 14:42

Adıyaman'da kaba inşaatı tamamlanan deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Toplu Ko ...

Nazmi Durbakayım 'Yatırımcı yine gayrimenkul dedi'
  • 15.04.2022 11:47

Nazmi Durbakayım 'Yatırımcı yine gayrimenkul dedi'

İNDER ve Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, TÜİK'in mart ayı k ...

Cer İstanbul şantiyesinde son durum!
  • 03.01.2022 12:18

Cer İstanbul şantiyesinde son durum!

Emlak Konut GYO ve Ege Yapı işbirliği ile Yedikule'de geliştirilen Cer İstanbul ...