maritbet girişmaritbet
Evinpark AdaTepe ve Evinpark Kadıköy'de büyük fırsat!

Evinpark AdaTepe ve Evinpark Kadıköy'de büyük fırsat!

Maltepe'de inşa edilen Evinpark AdaTepe ve Fikirtepe'deki Evinpark Kadıköy'de Kurban Bayramı'na özel yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Sefa İnşaat & Koyuncu İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükselen ‘Evinpark Ada & Tepe' ve Kadıköy Fikirtepe bölgesinde inşa edilen ‘Evinpark Kadıköy' projelerinde lansman öncesi ödeme avantajları devam ediyor. Projelerden konut sahibi olmak isteyenleri Kurban Bayramı'na özel ayrıca yüzde 10 indirimde bekliyor. 

Sefa İnşaat & Koyuncu İnşaat ortaklığı imzası taşıyan Maltepe'de hayata geçirilen ‘Evinpark Ada & Tepe' ve Fikirtepe bölgesinde yükselen ‘Evinpark Kadıköy' projelerinde lansman öncesi ödeme avantajlarının yanı sıra Kurban Bayramı'na özel yüzde 10 indirim yapılıyor. 30 Ağustos-4 Eylül tarihleri arasında geçerli olan kampanyayla projeden daire sahibi olmak daha da kolay hale geliyor. ‘Evinpark Ada & Tepe  satış ofisi bayramın ikinci gününden itibaren hizmet vermeye devam ediyor. 

Şehrin merkezinde mahalle kültürünü özleyenler için sıcak ve samimi komşuluk ilişkilerinin yaşatılacağı mahalle konseptiyle inşa edilen ‘Evinpark Ada & Tepe' 10'ar katlı 10 blok şeklinde Maltepe'de yükseliyor. 

Toplam 432 konut ve 37 ticari üniteden meydana gelen ‘Evinpark Ada & Tepe' projesinde alan büyüklükleri 85 metrekare ile 260 metrekare arasında değişen 2+1'den 4+1 dublekse kadar daire seçenekleri bulunuyor. Yeşil alan ve peyzaj alanlarıyla dikkat çeken 18 bin metrekare arazi üzerine kurulu ‘Evinpark Ada & Tepe' 8 bin metrekare yeşil alana sahip.

Metrekaresi 7 bin liradan başlıyor

Teslimlerin Haziran 2018'de gerçekleştirilmesi planlan proje Marmara Denizi'ne kıyısı olan Maltepe'de E-5'in deniz tarafında konumlanan tüm ulaşım akslarına olan yakınlığıyla hayatı kolaylaştırıyor. ‘Evinpark Ada & Tepe', Maltepe Devlet Hastanesi'nin yanı başında metro, E-5 ve sahil yoluna yakınlığıyla da yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Dairelerin metrekare fiyatlarının 7 bin liradan başladığı projeden konut sahibi olmak isteyenlere  ‘Evinpark Ada & Tepe Rezidans'ta uygun fiyat ve 0,88 faiz ve 120 ay vade fırsatıyla sunuluyor. 
‘Evinpark Ada & Tepe'nin sosyal donatıları arasında ise çocuk parkı, yürüyüş parkuru, fitness center, açılır-kapanır havuz, sauna, Türk hamamı, buhar odası, kafeler ve amfitiyatro bulunuyor. Projede her daireye ait özel otopark da yer alıyor. 

Tarihi yarımadanın eşsiz manzarasına hakim

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe bölgesinde 25 er katlı iki dikey bir yatay olmak üzere 3blok şeklinde yükselen ‘Evinpark Kadıköy' projesinde toplam 467 konut 84 adet ticari birim ve alışveriş merkezi bulunuyor. 
Kadıköy'de yükselen tarihi yarımadanın eşsiz manzarasına sahip ‘Evinpark Kadıköy'de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri mevcut. 

Teslimlerin 2019 Haziran ayında gerçekleştirilmesi planlanan ‘Evinpark Kadıköy' hem evim hem de iş yerim aynı yerde olsun isteyenlere ticari alanlarıyla zengin seçenekler de sunuyor. Projeden kişiye özel ödeme seçenekleri ile daire sahibi olmak mümkün, dairelerin metrekare fiyatları ise 8 bin TL'den başlıyor. 

‘Evinpark Kadıköy'ün sosyal donatıları arasında ise açık yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, hamam ve buhar odası, kapalı otopark, 24 saat kameralı güvenlik sistemi yer alıyor. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Evinpark AdaTepe ve Evinpark Kadıköy'de büyük fırsat!
  • 21.08.2017 10:35

Evinpark AdaTepe ve Evinpark Kadıköy'de büyük fırsat!

Maltepe'de inşa edilen Evinpark AdaTepe ve Fikirtepe'deki Evinpark Kadıköy'de Ku ...

Evinpark AdaTepe projesi fiyat listesi!
  • 07.08.2017 15:55

Evinpark AdaTepe projesi fiyat listesi!

Maltepe Altayçeşme Mahallesi'nde inşa edilen Evinpark Ada&Tepe Evleri'nde fiyatl ...

Sefa İnşaat, Evinpark markasıyla Fikirtepe'de 2 kentsel dönüşüm projesi yapacak!
  • 29.10.2012 16:39

Sefa İnşaat, Evinpark markasıyla Fikirtepe'de 2 kentsel dönüşüm projesi yapacak!

Evinpark Ataşehir, Evinpark Suadiye ve Evinpark Kalamış projeleriyle inşaat sekt ...