maritbet girişmaritbet
Evinpark Ada Tepe Rezidans projesi daire fiyatları

Evinpark Ada Tepe Rezidans projesi daire fiyatları

Sefa İnşaat & Koyuncu İnşaat'ın Evinpark Ada & Tepe Rezidans projesi'nde 2+1 daire fiyatları 640 bin liradan başlıyor.

Sefa İnşaat & Koyuncu İnşaat imzası taşıyan Evinpark Ada & Tepe Rezidans 18 bin metrekarelik alan üzerine inşa ediliyor. Evinpark Ada& Tepe Rezidans 10 katlı toplam 10 bloktan oluşuyor. Haziran 2018'de teslim edilecek olan konut fiyatları 640 bin lira ve 2 milyon 250 bin lira arasında farklılık gösteriyor. Evinpark Tepe bölümünde ise 6 blok 192 adet daireye yer veriliyor. Her katta 4 adet 3+1 ve 4 adet 5+1 daireler mevcut durumda.  Evinpark Ada bölümünde ise her katta 6 adet 2+1 ve 6 adet 4+1 dubleks daireler yer alıyor.

Sosyal alanlarıyla öne çıkıyor

Maltepe'de yükselen proje Evinpark Ada & Tepe Rezidans'ta stüdyo ve 1+1 dairelere yer verilmedi. Az katlı mimarisiyle dikkat çeken projede açık ve kapalı mutfak seçeneği ile konut alıcılarının beğenisine sunuluyor. Proje, açılır kapanır yüzme havuzları, kafeterya, 2 katlı kapalı otopark, fitness salonu, sauna, hamam, buhar odası, lobi giriş alanları, 24 saat kameralı güvenlik sistemi, süs havuzu, eşsiz peyzaj alanları, çocuk oyun alanları gibi birçok sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor.

Evinpark Ada &Tepe Rezidans nerede?

Evinpark Ada& Tepe, Sabiha Gökçen Havalimanı, Maltepe İDO Deniz Otobüs, marina, metro, hızlı tren gibi hava-kara-deniz ve raylı ulaşım hatlarına yakınlığı öne çıkıyor. E-5 metro ve Marmaray'ın Maltepe İstasyonu'na 1 dakika, Maltepe Park AVM'ye 3 dakika, Maltepe sahil yoluna 4 dakika, Kartal Devlet Hastanesi'ne 5 dakika, Tem otoyoluna 5 dakika, Bostancı Sahili'ne 7 dakika, Boğaziçi Köprüsü'ne 15 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 20 uzaklıkta yer alıyor. 

 

 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Evinpark Ada Tepe Rezidans projesi daire fiyatları
  • 29.06.2017 17:12

Evinpark Ada Tepe Rezidans projesi daire fiyatları

Sefa İnşaat & Koyuncu İnşaat'ın Evinpark Ada & Tepe Rezidans projesi'nde 2+1 dai ...

Evinpark Ada&Tepe Rezidans’ta Anneler Günü indirimi!
  • 10.05.2017 10:55

Evinpark Ada&Tepe Rezidans’ta Anneler Günü indirimi!

Maltepe'de yükselen Evinpark Ada&Tepe Rezidans'ta Anneler Günü'ne özel yüzde 10 ...