maritbet girişmaritbet
Evimiz Kocaeli’nde kendinize uygun ödeme planını seçin!

Evimiz Kocaeli’nde kendinize uygun ödeme planını seçin!

Pekdemir İnşaat, 70’inci yıl gurur projesi Evimiz Kocaeli’nde fırsatlarla dolu bir yıl sonu kampanyası başlattı

Tüketici talep ve beklentilerini dikkate alarak geliştirilen ve “Bize Göre Değil Size Göre Ödeme” sloganıyla başlatılan kampanyada ödeme modeli, ödeme imkanlarınıza uygun olarak birlikte belirlenecek.

İsteyene peşinatsız, isteyene vade farksız ödeme fırsatı. İsteyene yüzde 0.59 gibi çok özel kredi faiz oranıyla, isteyene ara ödemeli model oluşturma imkanı. İhtiyaçlarınız dikkate alınarak geliştirilen avantajlı ödeme seçeneklerinden istediğinizi seçme şansı. 

Kocaeli tarihinde bir ilk olan bu kampanya 31 Aralık'ta sona erecek. Yüzde 75'inin satışı tamamlanan 936 konutluk dev projede ev teslimleri sadece yedi ay sonra, Temmuz 2015'de başlıyor. 

Bu yıl 70'inci yaşını kutlayan, Türkiye'nin en köklü, Kocaeli'nin en saygın inşaat şirketlerinden Pekdemir İnşaat'ın geliştirdiği Evimiz Kocaeli projesinde teslimlere sadece yedi ay kalırken, 2014 yılı dev bir kampanya ile sona eriyor. 

Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesinde yıl sonuna kadar devam edecek kampanya kapsamında, Evimiz Kocaeli'nde ev sahibi olmak isteyenler çeşitli seçenekler içinden kendi ödeme modellerini, kendi koşullarına uygun olarak belirleyebilecek. 

“Bize Göre Değil Size Göre Ödeme” sloganıyla başlatılan ve Kocaeli tarihinde bir ilk olan kampanyada, ev sahibi olmak isteyenler, tercihlerine ve ödeme koşullarına göre peşinatsız ödemeden vade farksız ve faizsiz ödemeye, yüzde 0.59 gibi oldukça özel faiz oranıyla uzun vadeli kredi kullanımından ara ödemeli modele kadar farklı ödeme avantajlarından yararlanabilecekler. Böylece Evimiz Kocaeli gibi, Pekdemir kalite ve güvenini oldukça ekonomik koşullarda halka sunan bu benzersiz projede ev sahibi olma fırsatı yakalayabilecekler.

Yüzde 75'inin satışı tamamlanmış olan 936 konutluk bu görkemli projede ev sahibi olmak, Evimiz Kocaeli'nin sunduğu mutlu, konforlu ve güvenli yaşamın bir parçası olmak isteyenler için son fırsat tarihi 31 Aralık.

Kocaeli'nin yükselen yıldızı Başiskele bölgesinde inşası hızla devam eden Evimiz Kocaeli projesinde teslimler Temmuz 2015 tarihinden itibaren başlıyor.

Mert Pekdemir: Pekdemir gücüyle çok farklı seçenekler ürettik 

Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, “70'inci yıl gurur projesi” olarak tanımladığı Evimiz Kocaeli projesinde ev sahibi olmak isteyenlere kolaylık sağlamak amacıyla 2014 yılını görkemli bir kampanya ile kapatmak istediklerini söyleyerek, 31 Aralık tarihine kadar devam edecek kampanya hakkında şu bilgileri verdi:

“Şimdi biz oldukça farklı ve ev almayı kolaylaştırıcı bir kampanya başlattık. Müşterilerimizden bizlere gelen geri bildirim ve talepleri dikkate alarak çok farklı seçenekler oluşturduk ve ‘bize göre değil size göre ödeme' dedik. Tüketiciye, avantajlı ödeme fırsatlarından birisini tercih etme veya karma bir model oluşturma imkanı sağlıyoruz. Evimiz Kocaeli'nde ev sahibi olmak isteyen herkes, satış ofisimize gelip, hazırladığımızı seçenekler içinden kendi imkan ve koşullarına en uygun ödeme modelini satış temsilcimizle birlikte belirleyerek ev sahibi olabilecekler.” 
Pekdemir'in gücünü de kullanarak kampanyada pek çok alternatif ödeme seçeneği sunduklarını ve tüketicinin bu seçenekleri dikkate alarak kendi ödeme planını oluşturabileceğini belirten Pekdemir, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Peşinat ödeme imkanım yok, peşinatsız ev almak istiyorum diyene bu kampanyada çözüm var. Vade farksız ödeme yapmak istiyorum diyene çözüm var. Vade farksız ve faizsiz ödeme yapmak istiyorum diyene çözüm var. Çok özel ve düşük bir faiz oranıyla uzun vadeli kredi kullanarak ev sahibi olmak istiyorum diyene de çözüm var. Ara ödemeli bir planla ödeme yapmak istiyorum diyene yine çözüm var. Karma bir ödeme planı istiyorum diyene yine çözüm var. Yani, Pekdemir kalitesine sahip bir konuta ve yaşam alanına ekonomik koşullarda sahip olmak isteyenlerin önünde kaçırılmayacak bir fırsat var. Üstelik yüzde 0.59 gibi, piyasa rayiçlerinin çok altında, özel bir kredi faiz oranından yararlanabileceklerini de hatırlatalım.”

Pekdemir İnşaat'ın kendi gücünü kullanarak Evimiz Kocaeli'nde ev sahibi olmak isteyen herkese özel bir imkan sunmaya çalıştığını vurgulayan Pekdemir, “Bu kampanyada herkese ve her keseye uyabilecek farklı ödeme seçenekleriyle herkes kendi ödeme planını hazırlayabilecek. Kocaeli halkını, yılın bu son büyük fırsat kampanyasından yararlanmaya, satış ofisimize gelerek hem inşası hızla ilerleyen projeyi yerinde görmeye, hem örnek dairemizi gezmeye, bir yandan kahvemizi yudumlarken diğer yandan kendi koşullarına uygun ödeme planlarını birlikte oluşturmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu. 

Mert Pekdemir, toplam 936 konutla Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi olan Evimiz Kocaeli'nde konutların sadece yüzde 25'inin kaldığını hatırlatarak, “Projenin inşası rekor bir hızla devam ediyor. Sadece yedi ay sonra Temmuz 2015 tarihinden itibaren teslimlere başlayacağız. Yani, projede hem teslim süresi yaklaşıyor, hem satıştaki konut sayısı azalıyor. Niyeti olanlar geç kalmasın” dedi.

112 bin liradan başlayan fiyatlarla Pekdemir kalite ve güvencesi

122 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilen proje 150 milyon lirayı bulan toplam yatırım değeriyle Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi durumunda. 

Pekdemir'in 70 yıla uzanan kalite ve güveniyle geliştirilen Evimiz Kocaeli'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 tip dairelerden oluşan, 91 metrekare ile 193 metrekare arası büyüklüklere sahip, altı farklı tipte daire bulunuyor. 

2+1 daireler 112 bin liradan, 3+1 daireler 162 bin liradan, 4+1 daireler ise 249 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta.

Evimiz Kocaeli: Ailece yaşam için ideal

Şehir merkezine sadece yedi dakikalık mesafede, şehre çok yakın ama kentin gürültü ve karmaşasından uzak bir lokasyonda, Kocaeli'nin yükselen yıldızı Başiskele'de hayata geçecek projenin yüzde 75'i yeşil alana ayrılmış durumda. 

122 bin 500 metrekarelik alan üzerinde, tamamı dört katlı bloklardan oluşan proje, estetik mimarisiyle de dikkat çekiyor. 

Yaşamı keyifli hale getirecek her türlü sosyal donatının düşünüldüğü projede; kafe, dinlenme alanları, toplantı salonları, fitness salonu, çocuk kulübü ve uzman pedagoglar danışmanlığında her yaş grubuna uygun olarak farklı tasarlanmış çocuk oyun alanlarının bulunduğu büyük bir sosyal tesis yer alıyor.

2 bin metrekarelik dev bir göletin de içinde bulunduğu yürüyüş parkurları, rekreasyon alanları, iki adet basketbol sahası, görkemli bahçe ve çevre düzenlemesi de Pekdemir bütünleşik kalite anlayışının birer ürünü. 7x24 kameralı güvenlik sistemine sahip projede, profesyonel bir site yönetimi işbaşında olacak. 

Başlangıç fiyatları

2+1 : 112.000 TL

3+1 : 162.000 TL

4+1 : 249.000 TL

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mert Pekdemir Evimiz Kocaeli projesini anlatıyor!
  • 01.07.2013 17:00

Mert Pekdemir Evimiz Kocaeli projesini anlatıyor!

Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, emlaktasondakika.com'dan Recep Gülte ...

Evimiz Kocaeli'de yönetim oturanlara devredildi
  • 14.02.2017 10:36

Evimiz Kocaeli'de yönetim oturanlara devredildi

Kocaeli’nin hızlı gelişen bölgelerinden Başiskele’de hayata geçirilen Evimiz Koc ...

Pekdemir İnşaat'tan Çayırköy'e 280 konutluk yeni proje!
  • 10.01.2017 11:41

Pekdemir İnşaat'tan Çayırköy'e 280 konutluk yeni proje!

Pekdemir İnşaat, Kocaeli - Çayırköy'deki 280 konutluk yeni projesine 2017'nin il ...

Evimiz Kocaeli’de büyük fırsat! 10 yıl vade, sıfır faiz!
  • 27.01.2016 11:38

Evimiz Kocaeli’de büyük fırsat! 10 yıl vade, sıfır faiz!

Teslimlerin hemen gerçekleştirildiği projede taksitler 883 liradan başlıyor. ...

Evimiz Kocaeli’de ilk ay aidat hediye!
  • 15.10.2015 13:49

Evimiz Kocaeli’de ilk ay aidat hediye!

Yaşamın başladığı Evimiz Kocaeli’de yatırım amaçlı satın alınan dairelerin kiray ...

Evimiz Kocaeli’de '60 ay 0 faiz' fırsatı!
  • 17.09.2015 12:19

Evimiz Kocaeli’de '60 ay 0 faiz' fırsatı!

Evimiz Kocaeli’de, Pekdemir İnşaat tarafından tamamlanan 936 konuttan yüzde 90’ı ...