maritbet girişmaritbet
Evimiz Kocaeli’de ilk ay aidat hediye!

Evimiz Kocaeli’de ilk ay aidat hediye!

Yaşamın başladığı Evimiz Kocaeli’de yatırım amaçlı satın alınan dairelerin kiraya verilmesi sırasında yeni kiracılara ilk ayın aidatı hediye ediliyor.

Pekdemir İnşaat tarafından 730 günde tamamlanan Kocaeli'nin en büyük markalı konut projesi Evimiz Kocaeli'de, 936 konuttan yüzde 90'ı satıldı ve satılan dairelerin sahiplerine teslimi tamamlandı. Satış sonrası müşteri mutluluğu için, site yönetiminin Yapı Kredi Koray Tesis Yönetim Şirketi YKS'nin profesyonel ekibince yürütüldüğü Evimiz Kocaeli'de, ikinci el konut pazarlama ofisi olarak da Gayrımenkul Fikirleri, faaliyet gösteriyor. Yaşamın başladığı ve taşınmaların büyük bir hızla devam ettiği projede, yatırım amaçlı satın alınan dairelerin kiraya verilmesi sırasında, Gayrımenkul Fikirleri tarafından, yeni kiracılara “ilk ayın aidatı” hediye ediliyor.

Pekdemir İnşaat'ın “70.Yıl Gurur Projesi” olan Evimiz Kocaeli'de, bir yandan Pekdemir İnşaat tarafından kalan son dairelerin satışı gerçekleştirilirken, diğer yandan projenin ikinci el satış ofisi olarak daire sahiplerine hizmet vermeye başlayan Gayrımenkul Fikirleri, yatırım amaçlı satın alınan dairelerin değerlendirilmesine profesyonel destek sağlıyor. Evimiz Kocaeli'nin site yönetim binasında hizmet veren Gayrımenkul Fikirleri, Kocaeli'ndeki markalı gayrımenkul danışmanlık kuruluşları ile de işbirliği gerçekleştirerek, sitedeki kiralık ve satılık ikinci el dairelerin pazarlamasını gerçekleştiriyor.

Evimiz Kocaeli'de, satılan dairelerin teslimlerinin tamamlanmasının ardından, ikinci el satış ile birlikte özellikle kiralamalar hız kazandı. Yatırım için daire satın alanlara, ikinci el pazarlama konusunda, güvenilir, standart kalitede hizmet sunulabilmesi amacıyla, sitedeki dairelerin ikinci el pazarlaması sorumluluğunu üstlenen Gayrımenkul Fikirleri, çok kısa süre içinde ciddi sayıda kira kontratı yaptı. Gayrımenkul Fikirleri, Pekdemir İnşaat tarafından sahiplerine zamanında teslim edilen dairelerin, en kısa süre içinde, en doğru profilde kiracılara kiralanabilmesini sağlamak üzere, “ilk ayın aidatı hediye” kampanyası başlattı. Daire teslimlerinin hemen ardından, temizliği dahi yapılmış biçimde oturmaya hazır konumda bulunan 2+1 ile 4+1 daireleri, 700-1200 lira arasında fiyatlarla kiralayanlar, aidat ödemeye ikinci aydan itibaren başlayacaklar.

Yüzde 75'i yeşil alan…

Kocaeli'nin yatırım değeri hızla yükselen Başiskele bölgesinde, şehir merkezine 7 dakika uzaklıktaki 122.500 metrekarelik alan üzerinde, yüzde 75'i yeşil alana ayrılan Evimiz Kocaeli Projesi, 4 katlı 39 bloktan oluşuyor.  Evimiz Kocaeli Projesi'nde, 2000 metrekarelik gölet, kafe, restaurant, market ve dinlenme alanları, toplantı salonları, fitness salonu, çocuk kulübü ve uzman pedagoglar danışmanlığında her yaş grubuna uygun olarak farklı tasarlanmış çocuk oyun alanlarının bulunduğu büyük bir sosyal tesis yer alıyor. Ayrıca yürüyüş parkurları, rekreasyon alanları, 2 adet basketbol sahası, görkemli bahçe ve çevre düzenlemesi de Pekdemir bütünleşik kalite anlayışını yansıtıyor. Evimiz Kocaeli, 7x24 kameralı güvenlik sistemine sahip bulunuyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mert Pekdemir Evimiz Kocaeli projesini anlatıyor!
  • 01.07.2013 17:00

Mert Pekdemir Evimiz Kocaeli projesini anlatıyor!

Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, emlaktasondakika.com'dan Recep Gülte ...

Pekdemir, Semt Kocaeli’de “erken teslim” rekoru kırıyor
  • 30.04.2018 14:33

Pekdemir, Semt Kocaeli’de “erken teslim” rekoru kırıyor

Pekdemir İnşaat, Kandıra Yolu üzerinde, yeşille mavinin buluştuğu Çayırköy’de, S ...

Semt Kocaeli'de teslimler Mart 2019'da başlıyor
  • 17.10.2017 12:07

Semt Kocaeli'de teslimler Mart 2019'da başlıyor

Pekdemir İnşaat tarafından oksijen deposu Çayırköy’de hayata geçirilen Semt Koca ...

Semt Kocaeli projesinin fiyat listesi
  • 19.07.2017 17:27

Semt Kocaeli projesinin fiyat listesi

Pekdemir İnşaat imzası taşıyan Semt Kocaeli projesi 280 konuttan meydana geliyor ...

Semt Kocaeli'de 280 dairenin yüzde 70'i satıldı!
  • 31.05.2017 14:52

Semt Kocaeli'de 280 dairenin yüzde 70'i satıldı!

Pekdemir İnşaat tarafından hayata geçirilen Semt Kocaeli projesinde 280 dairede ...

Semt Kocaeli'nin fiyat listesi ve ödeme planı belli oldu
  • 27.04.2017 09:48

Semt Kocaeli'nin fiyat listesi ve ödeme planı belli oldu

Pekdemir İnşaat tarafından Kocaeli / Çayırköy'de hayata geçirilen Semt Kocaeli p ...