maritbet girişmaritbet
Evdekifirsat'tan  hem ev alın hemde üstüne para!

Evdekifirsat'tan hem ev alın hemde üstüne para!

Ev sahibi olmanın kurallarını değiştiren Evdekifirsat.com'dan ev alana üste para verilecek.

Evdekifirsat.com, ev alacaklar için “Üste Para” devrini başlattı.  Türkiye'nin en büyük ve prestijli konut üreticilerinden ev alacaklar için yeni ve oldukça cazip bir fırsat sunan Evdekifirsat, İstanbul'un en seçkin markalı konut projelerinde yer alan konutları avantajlı ödeme planlarıyla sunuyor. Evdekifirsat.com'dan ev alanlara, aldığı evin bedelinin yüzde 4'ü nakit olarak hediye ediliyor. Hem ev sahibi olmak hem de “Üste Para” almak isteyenler Evdekifirsat.com'u ziyaret ediyor.

Markalı konut projelerinde yer alan konutları peşinatsız avantajlı ödeme planlarıyla satışa çıkaran Evdekifirsat.com, sektöre kazandırdığı iş modeliyle kullanıcılarına da yepyeni bir hizmet anlayışı sunuyor. Türkiye'nin en büyük ve prestijli konut üreticilerinin hayata geçirdiği yatırım değeri yüksek projeleri portföyünde bulunduran Evdekifirsat.com, bugüne kadar sunduğu avantajlı ödeme planlarının yanı sıra şimdi de ev alanlara “Üste Para” hediye ediyor. 

2.000 TL taksitle ev alın 25.000 TL üste para kazanın

Ev almak isteyenler için görülmemiş bir fırsat sunan Evdekifirsat.com'un “Üste Para” kampanyasından yararlanmak için herhangi bir şart aranmıyor. Ev almak isteyenler, Evdekifirsat.com adresinde bulunan “Üste Para” logolu projeleri en ince detaylarına kadar karşılaştırıp, inceliyor. Beğendiği evi seçip, formu doldurarak kişiye özel üretilen sertifikasını alıyor. Ardından ilgili projeye giderek istediği kadar pazarlık yapıp satın alma işlemlerini tamamlıyor. Satışın gerçekleşmesini takip eden 15. günün sonunda Evdekifirsat.com ile irtibata geçerek evin satış bedelinin yüzde 4'ünü nakit olarak teslim alıyor.

Evdekifirsat.com'un sunduğu “Üste Para” kampanyası ile Tuzla'nın en gözde yaşam merkezinde bulunan Lokum Evler projesinden hiç peşinat vermeden 2.000 TL taksitle ev alanlar, evin satın alma işlemlerinin bitmesinden sonraki 15. günde 25.000 TL “Üste Para” alıyor.

En büyük projeler “Üste Para” ile Evdekifirsat.com'da

Ev alırken “Üste Para” kazanmak isteyenlere, Evdekifirsat.com'un sitesinde yer alan Adım İstanbul, Avlu Kurtköy, Bahçeşehir Evler, Bahçeşehir Kuleler, Bahçeşehir Quartz, Bahçeşehir Teras Evler, Bahçeşehir Vadi, Balkon İstanbul, Batışehir, Dky Business Tuzla, Dky Kartal, Dky On Kâğıthane, Erguvan Premium Residence, Evvel İstanbul, Exen İstanbul, İdilia, İlkbahar, İstwest, Itower Bomonti Ofis, İva Flats, İzpark, Kağıthane Ofis Projesi, Loft Dragos, Lokum Evler, Mai Residence, Maslak Mashattan, Mirage, Modern Ümraniye, Parima Ofis Merter, Pega Kartal, Perola Residence, Premier Kampüs Ofis, Q Studio Esentepe, Rings İstanbul, Rotamavi Kartal, Seapearl Ataköy, Sky Bahçeşehir, Tem Vitrin, Toya Downtown, Toya Moda, Toya Next, Toya Vista, Tria Kartal, Tria Maltepe, Venezia Mega ve Yeni Acıbadem gibi yatırım değeri yüksek ve bitmiş projelerden alacağı evin yüzde 4'ü Evdekifirsat.com'dan nakit olarak hediye ediliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Evdekifirsat'tan  hem ev alın hemde üstüne para!
  • 17.03.2017 08:49

Evdekifirsat'tan hem ev alın hemde üstüne para!

Ev sahibi olmanın kurallarını değiştiren Evdekifirsat.com'dan ev alana üste para ...

Evdekifirsat.com'dan Anneler Günü’nde çifte mutluluk!
  • 06.05.2015 15:42

Evdekifirsat.com'dan Anneler Günü’nde çifte mutluluk!

Evdekifirsat.com Anneler Günü’nde 5000 TL değerinde Boyner Hediye Çeki kazandırı ...