maritbet girişmaritbet
Evdekifirsat.com 1.890 TL taksitle ev sahibi yapıyor

Evdekifirsat.com 1.890 TL taksitle ev sahibi yapıyor

Markalı konut projesi arayanların adresi evdekifirsat.com şeker tadında bir bayram fırsatı sunuyor.

Gayrimenkul yatırımındaki fırsatları markalı konut projelerinde arayanlar için bir ilk olan evdekifirsat.com'un hazırladığı 'Bayram Kampanyası' ile peşinat vermeden 1.890 TL taksitle bayrama kendi evinizde girin. Üstelik Ramazan Bayramı'na kadar 10.000 TL hediye çeki kazanma fırsatını yakalayın.

Ailenizle yazın tüm konforunu yaşayabileceğiniz; açık yüzme havuzları, basketbol ve futbol sahaları, site içinde seyir ve oturma alanları, cafe ve restoranları olan Bahçeşehir ve Halkalı'da bulunan projelerde 2+1 evler 1.890 TL'den başlayan aylık taksitlerle. Hem kira gibi ödeyip, hem de tatil fırsatını bir arada yaşamaya hemen başlayın.

Şimdiden bayram havasına girmenizi sağlayacak

Peşinatsız, hemen teslim, küçük taksitlerle sunduğu ödeme planlarıyla bugüne kadar çok sayıda aileyi ev sahibi yapan evdekifirsat.com, bayrama özel kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Bahçesehir Vadi, Bahçeşehir Quartz, Bahçeşehir Teras Evler, Bahçeşehir Evler ve Halkalı Divan Residence'da ramazan ayı sonuna kadar peşinat ödemeden, hemen teslim evlerden 1.890 TL'den başlayan taksit seçenekleriyle ev sahibi olurken aynı zamanda 10.000 TL değerinde hediye çeki kazanma fırsatı yakalayabilirsiniz. Hediye çekinizi ister bayramlık alışverişiniz için kullanabilir, ister yeni evinize yeni eşyalar seçebilirsiniz. 

Gayrimenkul yatırımındaki fırsatları markalı konut projelerinde arayanlar için bir ilk olan evdekifirsat.com'un şeker tadında sunmuş olduğu bu bayram fırsatıyla, şimdiden bayram havasına girmenizi sağlayacak. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Evdekifirsat.com 1.890 TL taksitle ev sahibi yapıyor
  • 10.07.2015 13:24

Evdekifirsat.com 1.890 TL taksitle ev sahibi yapıyor

Markalı konut projesi arayanların adresi evdekifirsat.com şeker tadında bir bayr ...