maritbet girişmaritbet
Evdeki fırsat Bahçeşehir ve Halkalı’da başladı!

Evdeki fırsat Bahçeşehir ve Halkalı’da başladı!

Markalı konut projelerinin buluşma platformu olan www.evdekifirsat.com, konut alıcıları için cazip seçenekler geliştirmeye devam ediyor.

Markalı konut projelerindeki fırsat daireleri satın alarak avantajlı ödeme planlarıyla satışa çıkaran EYG Grup iştiraki Kent'SELL, markalı konut projelerinin 7/24 buluşma platformu www.evdekifırsat.com'da konut alıcılarına Mart ayında ‘Büyük Fırsat' sunuyor.

Bahçeşehir ve Halkalı'daki toplam 5 projede ‘Büyük Fırsat' sloganıyla yeni bir kampanya sürecini başlatan evdekifirsat.com, portföyünde yer alan Bahçeşehir Vadi, Bahçeşehir Kuleler, Bahçeşehir Quartz, Bahçeşehir Teras Evler, Bahçeşehir Evler ile Halkalı Divan Residence projelerinde “peşinatsız, hemen teslim” daire imkânı sunuyor. Projelerde 1+1 evler ayda 1.290 TL'den başlayan taksitlerle satışa sunulurken, 2+1 evler ise 1.850 TL'den başlayan taksitlerle satışa sunuluyor. 

Ara ödemeler şirket bünyesinde sabit

Hemen teslim edilen evlerin peşinatsız,ara ödemelerin de şirket bünyesinde sabit olması ev almak isteyenler için büyük avantaj oluştururken Kent'SELL satış ofislerinde kişiye özel ödeme planları ile de farklı seçenekler oluşturuluyor. Kişiye özel tasarlanan özel ödeme planları Bahçeşehir projeleri için Bahçeşehir Satış Ofisi'nde, Halkalı Divan Residence için Halkalı Satış Ofisi'nde sunuluyor. 

Yorum Yaz