maritbet girişmaritbet
EV ARAMAYA SON KAMPANYASI

EV ARAMAYA SON KAMPANYASI

Dumankaya.com üzerinden başlatılan “Ev Aramaya Son” kampanyası kapsamında

Dumankaya.com üzerinden başlatılan “Ev Aramaya Son” kampanyası kapsamında yeni Adres projeleri yoğun ilgi gördü. Satışa çıktığı ilk haftada Adres Natura projesinin %60'ı satıldı.

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat'ın, Dumankaya.com üzerinden başlattığı “Ev Aramaya Son” kampanyası tüketicilerden yoğun ilgi gördü. Dumankaya.com adresinde fırsatları takip edenler, cazip fiyatlarla ev sahibi oldu ve kampanya stoğunda yer alan dairelerin %55'i satıldı. Kampanya kapsamında lansmanı gerçekleştirilen Adres Su projesinde satışlar yoğun bir şekilde devam ederken, Adres Natura projesinin %60'ı ise ilk hafta da sahiplerini buldu.

Her bütçeye uygun daire seçenekleri ile ev arama anlayışını bir tık öteye taşıyan Dumankaya.com üzerinde başlatılan “Ev Aramaya Son” kampanyası ile site ziyaretçi sayısında %70'lik bir artış meydana geldi.  Zengin sosyal yaşamı ve yemyeşil doğası ile dikkat çeken Gizli Bahçe bölgesinde yer alan Adres Su ve Adres Natura projeleri avantajlı fiyatları ile yoğun ilgi gördü ve satışa çıktığı ilk haftada Adres Natura projesinde %60'lık rekor bir satış gerçekleşti.

Ev Aramaya Son kampanyası stoğu dahilinde yer alan, cazip fiyatlar ile satışa sunulan dairelerin ise %55'i sahiplerini buldu. Kampanya kapsamında farklı Dumankaya projelerinde, farklı bütçelere uygun daire tipleri avantajlı fiyatlar ile Dumankaya.com ziyaretçilerinin beğenisine sunuluyor.

Yorum Yaz