maritbet girişmaritbet
Ev almanın kolayı bulundu!

Ev almanın kolayı bulundu!

Herkes bir ev veya ofis sahibi olabilmek ister. Ancak peşinat ya da kredi ödeme endişesiyle bu istek ertelenir.

Nef, ev ya da ofis almanın önündeki engelleri kaldıracak yeni bir uygulama başlatıyor: Nef Kolay Yatırım

Hepimiz iyi bir yatırım yapmak istiyoruz da bunu nasıl yapacağız? Aklımıza hep aynı sorular geliyor: "Yüksek peşinatları nasıl öderim?", "Tamam inşaattan girmek daha kârlı ama proje teslim olmadan kredi ödemelerinin üstesinden nasıl gelirim?", "Döviz bir inip bir çıkıyor, piyasalar dalgalı, şimdi doğru zaman mı?" Uzayıp giden sorular, bulunamayan cevaplar, biraz daha erteleme, biraz daha bekleme. Fakat ev sahibi olma arzumuz, yatırım yaparak kâr etme isteğimiz bitmiyor. İşte bu sorulara cevap vererek herkes için engelleri kaldıracak bir sistem geliştirmiş Nef: Kolay Yatırım. 

Nef Kolay Yatırını, yüksek peşinat ve kredi ödeme sıkıntılarına çare olması amacıyla ortaya çıkmış. Peşinat ve kredi ödemelerine getirdiği kolaylıktan dolayı da ismi Kolay Yatırını olmuş. Nef Kolay Yatırım ile peşinat 24 ayda ödeniyor, kredi ödemeleri de teslimde yani 2 yıl sonra başlıyor. Teslimle beraber kira geliri elde etmeye başladığınız için, kredi ödemenizin yarıdan fazlasını kira geliriniz ödüyor. 

KREDİ ÖDEMELERİ TESLİMDEN SONRA 

2014 yılını 1 milyar TL ciro ve 3000'den fazla daire satışıyla tamamlamaya hazırlanan Timur Holding markası Nef, yatırım yapmak için bugüne kadar bekleyenleri işte bu yeni keşfi Kolay Yatırımla tanışmaya davet ediyor. Nef Kolay Yatırım, Nef in İstanbul şehir merkezinde, ulaşılabilir fiyata dünyaca ünlü mimarlar tarafından tasarlanmış projelerinde yatırım sahibi olmayı mümkün kılıyor. 

Şu an Türkiye'de sadece Nef, yatırımcılara %1 peşinatla teslimde kredi kullanma imkânı sunuyor. 

Nef in Kolay Yatırım konseptini Türkiye'de ilk kez uygulayabilmesinin ve sektörde sunulmamış finansman modellerini sunabilmesinin arkasında daha önceki projelerinde de uyguladığı "Garantili Proje" buluyor. Garantili Proje ile Nef, projenin maliyetini daha inşaata başlamadan banka güvencesi altına alıyor ve yatırımcının riskini sıfıra indiriyor. Teslime kadar hiçbir satış yapma zorunluluğu olmaksızın projenin teslimi ilk günden itibaren garantileniyor. Garantili Proje sistemi sayesinde, kredi ödemeleri teslime kadar ertelenebiliyor. 

Nef Kolay Yatırım ilk defa Nef Kağıthane ve Merter projelerinde uygulanıyor. İlk konut bloğu 23 günde satılan Nef Kağıthane'de yeni konut bloğu da Nef Kolay Yatırım avantajıyla yatırımcılara sunuluyor. 

Nef Merter'de ise yatırımcılara iki seçenek sunuluyor. İki bloktan oluşan projede, bir blok bugünden 12 yıl boyunca yatırımını kiralamak isteyen yatırımcılara, diğer blok da yatırımını oturmak veya kendi kiralamak isteyen yatırımcılara ayrılmış. Bugünden kiralama seçeneğiyle satın almayı tercih eden yatırımcılar için İdra geliri, satın alman ünitenin büyüklüğüne göre brüt metrekareyle orantılı olarak belirleniyor. 12 yıllık kira geliri ve teslim sonrası başlayan kredi ödemeleri hesaplandığında, kredinin %60'ını kira geliri ödüyor. 

YENİ İŞ VE YAŞAM MERKEZİ KAĞITHANE 

İstanbul'un en hızlı gelişen bölgesi olan Kağıthane'de yaşam yeniden şekilleniyor. Son yıllarda yapılan yatırımlarla yıldızı iyice parlayan Kağıthane, gelişen ulaşım altyapısı ve "MaslakLevent-Taksim" aksına yakınlığı nedeniyle Avrupa Yakası'nın yeni iş ve yaşam merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Ayrıca yakında hizmete girecek olan ihalesi yapılmış Kabataş-Mahmutbey metro hattının metro durağı da Nef Kağıthane'ye sadece 500 metre uzaklıkta bulunuyor. 

Projenin hemen yanında Bauhaus, Metro Gross Market, Carrefour, MediaMarkt ve Axis alışveriş merkezi gibi hayatı kolaylaştıran alışveriş noktalarının yer alması ve Levent'e 2,5 km yakınlıkta olması, bu bölgeye olan ilgiyi günden güne arttırıyor. %1 KDV avantajıyla satışa sunulan Nef Kağıthane'nin yeni konut bloğunda metrekareler brüt 41 metrekare ile 114 metrekare arasında, lansmana özel fiyatlar da 295 bin TL ile 800 bin TL arasında değişiyor. 

İŞ MERKEZLERİNİN ORTASINDA NEF MERTER 

Nef Merter, İstanbul'un her köşesine rahatlıkla ulaşılabilecek ana metro hattına 5 dakikalık yürüme mesafesinde yer alıyor. İstanbul'un en işlek ulaşım hattı olan E5'in tam bitişiğinde yer alan proje, ayrıca günde 1 milyondan fazla kişinin kullandığı metrobüs durağına sadece 3 dakikalık yürüme mesafesinde bulunuyor.
 
Merkezi iş aksı üzerinde yer alan Nef Merter'de %18 KDV uygulanıyor. Bu nedenle yatırımcılar satın aldıkları üniteleri ister konut, ister ofis olarak kullanabiliyor. Projede metrekareler brüt 36 ila 81 metrekare arasında, KDV dahil fiyatlar da 270 bin ile 700 bin TL arasında değişiyor. Konut veya ev-ofıs olarak kullanmak isteyen yatırımcılar için 1+0 ve 1+1 üniteler de bulunuyor. Ayrıca isteyenler yan yana üniteleri birleştirerek 2+1 ve 3+1 konutlar ya da daha büyük ofisler de elde edebiliyor.

Nef Kolay Yatırım İletişim Bilgileri;
Web: http://www.nef.com.tr/nefkolayyatirim/
Telefon: 444 9 633

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Erden Timur, Nef'in yeni projelerini anlatıyor
  • 25.12.2015 14:12

Erden Timur, Nef'in yeni projelerini anlatıyor

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, 2020'ye kadar hayata geçirecekleri projeler ...

Nef Merter 14 nerede inşa ediliyor?
  • 10.12.2014 17:24

Nef Merter 14 nerede inşa ediliyor?

Nef Merter 14, 4 bin firmanın faaliyet gösterdiği ve günde 1 milyon 300 bin insa ...

Nef’in yeni keşfi; Nef Kolay Yatırım!
  • 10.12.2014 17:20

Nef’in yeni keşfi; Nef Kolay Yatırım!

Timur Gayrimenkul markası olan Nef'in en yeni keşfi; Nef Kolay Yatırım! Nef Kola ...

Nef, 2021 yılında 1.4 milyar TL ciro hedefliyor!
  • 21.06.2021 09:12

Nef, 2021 yılında 1.4 milyar TL ciro hedefliyor!

2021 yılında 1 milyar 400 milyon ciro hedefinde olan Nef, Bodrum’daki Reserve pr ...

Eski evinizi Nef projelerinden bir ev ile değiştirme fırsatı!
  • 11.10.2018 16:42

Eski evinizi Nef projelerinden bir ev ile değiştirme fırsatı!

Nef; müşterilerinin eski evlerini alarak, yerine Nef projelerinden yeni bir ev a ...

Nef, bu yılki 2.000'inci evini teslim etti
  • 17.08.2018 11:44

Nef, bu yılki 2.000'inci evini teslim etti

Son 3 yılda 17 proje ve 5.000’in üzerinde konut teslimi gerçekleştiren Nef, bu y ...