maritbet girişmaritbet
Ev alanlar Bizim Evler 6’dan memnun...

Ev alanlar Bizim Evler 6’dan memnun...

İhlas Yapı tarafından Ispartakule’de etap etap hayata geçirilen Bizim Evler projesi, ev alanların tercih sebebi olmaya devam ediyor.

Ispartakule'nin kalan son büyük arsası üzerinde hayata geçirilen ve bölgeye adeta adını veren Bizim Evler, büyük ilgi görmeye devam ediyor. Proje ev alanlar ve kirada oturanlara eski komşuluk kültürünü yeniden yaşatırken ulaşım, eğitim olanakları ile de tüm ihtiyaçlara cevap veriyor.

Markalı konut alanların öncelikli tercihleri arasında yer alan İhlas Yapı'nın Bizim Evler 6 projesinde anahtar teslimlerinin başlaması ile ev alanlar yeni bir yaşama kapı açtı. Yeni sakinlerini ağırlamaya başlayan Bizim Evler 6, huzuru, dingin bir hayatı, sıcak komşuluk ilişkilerini tercih edenler tarafından büyük ilgi gördü. 

Lüks bir yaşamın tüm detaylarını sunan ve huzurlu, büyük aile hayali kuranların hayalini gerçeğe dönüştüren Bizim Evler 6, evlerini teslim alanlardan tam puan aldı. Ev alanların ortak görüşü, İhlas Yapı'nın unutulan komşuluk ilişkilerini yeniden yaşatması, 1. sınıf kaliteli ürün, kolay ulaşım avantajı, güven, örnek dairelerin gerçek dairelerde birebir uygulanması gibi avantajlar gibi faktörler oldu.    

Bizim Evler ile 3. Etap sayesinde tanışan ve bu konforu Bizim Evler 6 ile sürdürmek isteyen Mehmet Çalışkan-Gülşah Kay Çalışkan çifti İhlas Yapı hakkında “Keşke daha önce tanışsaydık” yorumunda bulundu. Emlaktasondakika.com ekibine özel açıklamalar yapan Bizim Evler 6'nın yeni sakinleri başta firmaya olan güvenlerini tazeledi. Çalışkan çifti, “Ayrıca İhlas Yapı, vadettiklerini çok güzel yapıyor, fazlasını yapıyor. Burada kullanılan malzemelerin hepsi 1. sınıf. Gösterildiği şekilde verilmesi çok önemli” dedi. Metro olanağının da yeni Bizim Evler 6'dan ev almaları için büyük etken olduğunu aktaran Mehmet Çalışkan, “Devamında diğer etaplardan da düşünüyoruz” açıklamasını yaptı. 

Bizim Evler 6'da daire alan İlbars ailesi, daha önce İhlas Yapı'nın Marmara Evleri 3 projesinde 2 yıl kiracı olarak oturduklarını ve öncelikle çevreyi tanıma fikriyle yola çıktıklarını söyledi. Burada İhlas Yapı'nın dairelerinde oturanların aile ortamından, kalitesinden çok memnun kaldıklarını belirttiler. Bir firmada Genel Müdür olan Tuğrul İlbars, “Örnek daireyi gezdik ve gönül rahatlığı ile örnek daireyi baz alarak ev aldık. Gerçekten örnek dairede gördüğümüz her şey ile birebir. Ayrıca site çalışanları çok yardımsever ve profesyoneller. Bizi de en çok motive eden buydu” dedi. 

Bizim Evler'in daha önceki projelerinde daireleri olan Mimar Hasan Kul ve emekli devlet memuru Gülşah Kul da İhlas Yapı'nın konfor, kalite ve komşuluk kavramına dikkat çekenlerden… Projeyi yapılma aşamasından itibaren takip eden Kul ailesi, “İhlas Yapı, verdiği sözlerin hepsini de yerine getirdi. Projede tüm malzemeler 1. sınıf. Bizim Evler 6'nın peyzajı çok güzel. Ferah bir mekanı var” dedi. İlk geldiklerinde  daireler çok büyük olduğu için ısınma korkusu yaşadıklarını belirten Gülşah Kul, “İlk faturayı gördüğümüzde şok olduk. Evler çok sıcak, komşuluklar çok güzel. Güvenlik açısından hiçbir sıkıntımız yok. Çok memnun olduğumuz için 1. Etap'tan sonra daha konforlu olsun diye Bizim Evler 6'ya yöneldik” dedi. Ayrıca ticari ünitelerin sayısının artmasından da büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. 

Projeden daire alan Bozuntu ailesi, Bizim Evler 6'da güven içinde olduklarını belirtti. Ali Bozuntu, “Burada çocuklarımın artık ‘Baba kapıyı kilitledin mi?' sorusunu duymuyorum. Şunu biliyorum ki güvenli bir sitedeyiz” dedi. 

Türk Hava Yolları'nda kabin amiri olarak görev yalan Onur Gündüz ve yine Türk Hava Yolları'nda kabin amiri olarak çalışan eşi Aslı Gündüz, Bizim Evler 6 projesini neden tercih ettiklerini anlattı. Gündüz çifti, daire tercihlerini Bizim Evler 6'dan yana kullanmalarında sosyal alanların büyük etkisi olduğunu aktardı. Çift, “3,5 yaşında bir çocuğumuz var, onunda yaşadığı ve büyüdüğü ortamın daha güzel olmasını istedik” dedi. 

Aslı Gündüz, evlerin genişliği konusunda değerlendirmelerde bulundu. “Tercih etmemizdeki en büyük neden mutfağının çok geniş olmasıydı ve kullanılan ürünlerin de en iyi kalitede olduğuydu. Bu nedenle de Bizim Evler 6'yı tercih ettik” dedi. Ayrıca 3. havalimanına olan yakınlığının çok önemli tercih nedeni olduğunu aktardı.

Pilot Cebrail Bingöl ve ev hanımı eşi Nevin Bingöl ise Emlaktasondakika.com ekibine Bizim Evler 6 hakkında görüşlerini paylaştı. Bizim Evler 6'yı tercih etmelerinde komşuluk ilişkilerinin büyük etkisinin olduğunu anlatan Bingöl çifti projenin kalitesinin de mükemmele yakın olduğunu belirtti. 

Cebrail Bingöl, “İlk geldiğimizde metro durağı istasyon levhasını görmemiz karar vermemizde etkili oldu. Daha sonra devlet büyüklerinin açıklamalarında metronun buraya geleceğini duyunca daha mutlu olduk” açıklamasında bulundu. 

Uğurcan Tokay-Emine Pile-Zeynep Karabağ/Emlaktasondakika.com 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Bizim Evler 10'da çalışmalar son sürat devam ediyor!
  • 28.05.2022 20:08

Bizim Evler 10'da çalışmalar son sürat devam ediyor!

51 bin 320 metrekarelik alanda hayata geçirilecek Bizim Evler 10 projesinde 6 bl ...

İnanç Kabadayı, Modernyaka Ispartakule'yi anlattı!
  • 24.01.2022 16:52

İnanç Kabadayı, Modernyaka Ispartakule'yi anlattı!

EgeYapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Modernyaka Ispartakule projesinin ...

Bizim Evler 8 Projesinde Yaşam Başladı!
  • 27.08.2021 15:39

Bizim Evler 8 Projesinde Yaşam Başladı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin kalite ve güvencesiyle ha ...

TEM 34 Tahtakale projesi havadan görüntülendi!
  • 19.06.2021 15:22

TEM 34 Tahtakale projesi havadan görüntülendi!

Emlak Konut GYO tarafından Ispartakule'de geliştirilen TEM 34 Tahtakale projesi ...

Bizimevler 8 havadan görüntülendi
  • 18.05.2020 08:47

Bizimevler 8 havadan görüntülendi

İhlas Yapı tarafından Ispartakule'de inşa edilen Bizimevler 8 Projesinin inşaatı ...

Bizimevler 8 tanıtım filmi yayında!
  • 21.11.2018 14:19

Bizimevler 8 tanıtım filmi yayında!

Ispartakule'de inşa İhlas Yapı tarafından inşa edilen Bizimevler 8 projesinin ta ...