maritbet girişmaritbet
Eston Yapı müşteri beklentisiyle proje geliştiriyor!

Eston Yapı müşteri beklentisiyle proje geliştiriyor!

Türkiye'de yeni konut projelerinde bahçelerin önem kazandığım belirten Eston Yapı Genel Müdürü Ali Cenk Dönmez, "Projemizde yatırım maliyetinin yaklaşık yüzde 10'u kadarım sosyal alanlar oluşturuyor

Türkiye'de yeni konut projelerinde bahçelerin önem kazandığım belirten Eston Yapı Genel Müdürü Ali Cenk Dönmez, "Projemizde yatırım maliyetinin yaklaşık yüzde 10'u kadarım sosyal alanlar oluşturuyor. Müşterilerimizin beklentileri doğrultusunda hareket ederek bu alanlara olan yatırımlarımızı arttırıyoruz" diye konuştu.

ÇOCUK ALANLARI VAR

Tüm projelerinde ortak alanlar bulunduğunu anlatan Ali Cenk Dönmez, şöyle konuştu: "Site sakinlerinin günlük spor ve sosyal ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde hazırlanıyor. Tüm sitelerimize hizmet verecek havuzlarımız, çocuk oyun alanları, spor sahaları ve günlük alışverişa merkezleri bulunuyor. Projenin gerçekleştirileceği arazi verileri göz önüne alınıp, olabildiğince çok katlı olmayan, sosyal ve yeşil alana geniş yer veren, seyrek yerleşimler yapıyoruz."

14 TANE AÇIK HAVUZ

Konut sahibi olmak isteyenlerin sosyal alanlarda daha çok kapalı açık spor salonları aradığını belirten Ali Cenk Dönmez, şunları anlattı: "Açık-kapalı yüzme havuzlan, çocuk oyun alanları, günlük ihtiyaca yönelik çarşı, restaurant ve cafelerin olduğu kompleks sosyal etkinlik tesislerini tercih ediyorlar. Eston Şehir 1-2-3 ve 4. kısım projelerimizde yaklaşık 3040 konuta 1 adet açık havuz olacak şekilde ve cafe binalarıyla tasarlanmıştır. Bu 4 projemizde toplam 14 adet açık havuz vardır. Eston Şehir 5 projemizde açık ve kapalı fitness merkezi, yürüme yolları, açık yüzme havuzu, cafe binası, seyir terasları, meyve bahçeleri, renk bahçesi, şelaleler, nilüfer havuzlan ile zenginleştirilmiş sosyal aktivite alanları oluşturulmuştur. Yine site içerisinde tenis sahası, basket sahası ve çocuk oyun alanları da konut sahiplerine hizmet verecek şekilde tasarlanmıştır."

Konut sahibi olmak isteyenlerin projelerde daha çok yeşil alan ve spor merkezlerine ilgi gösterdiğini vurgulayan Eston Yapı Genel Müdürü Ali Cenk Dönmez, "Projemizde yatırım maliyetinin yaklaşık yüzde 10'u kadarım sosyal alanlar oluşturmaktadır. Konutlardaki bahçeler çok önem kazandı" dedi. 

Konut sahibi olmak isteyenlerin projelerde daha çok yeşil alan ve spor merkezlerine ilgi gösterdiğini vurgulayan Eston Yapı Genel Müdürü Ali Cenk Dönmez, "Projemizde yatırım mali yetinin yaklaşık yüzde 10'unu sosyal alanlar oluşturuyor. Konutlardaki bahçeler de çok önem kazandı" dedi.

Konut projelerinde bahçelere yatırım arttı

ESTON DENİZ'DEKİ SOSYAL ALANLAR

Türk Hamamı 
Alışverişi] alanları
Fitness

Sauna 
Alışveriş merkezi 
Açık-kapalı havuz

 

12 ay tatil fırsatı var
 
Bu alandaki çalışmaları değerlendiren Ali Cenk Dönmez şu bilgileri aktardı: "Sosyal tesisler konut projesini incelemeye gelen kişiler için oldukça önemli. Artık günümüzde pek çok firma sosyal tesislere ağırlık veriyor. Sosyal tesisler bizim projelerimizin de olmazsa olmazı. Fakat Eston Deniz ve Eston Şehir projelerini diğer projelerden farklı kılan bazı özellikler var. EstonDeniz projesinde ev sahibi olan kişiler 1.5 kilometrelik sahilinde balık tutup yürüyüş yapabiliyor. Evlerinde yılın 12 ayı sürecek bir tatil hissi yaşamak için Eston Deniz'i tercih ediyorlar."
 
Teknolojiye de önem veriliyor
 
Sosyal tesislerin teknolojik yeniliklerin öngördüğü standartlarda inşa edildiğini belirten Ali Cenk Dönmez "İşletme maliyetleri de düşünülerek çevre hassasiyeti çerçevesinde bu tesislerin tasarımı EstonYapı A.Ş. bünyesindeki mimari ekipçe yapılıp işinin ehli yapım ortaklarıyla bu projeler hayata geçiriliyor. Bunun yanında mimarideki güncel gelişmeler takip edilerek müşterilere en yeni ısı savurmayan, fonksiyonel tasarımlı, çevre hassasiyetlerini göz önünde bulunduran yapılar üretiliyor. Eston Yapı A.Ş.bünyesinde güçlü bir tasarım ekibi istihdam etmekte konsept projeler dahilinde sektöründe ün yapmış başarılı mimari ofislerle de çalışıyor" diye konuştu.
 

Ceyhun KUBURLU/Hürriyet

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Makedonya’da Türk yatırımları
  • 17.03.2012 19:25

Makedonya’da Türk yatırımları

Makedonya’da binlerce konutluk projeyi Türk inşaat şirketleri üstlendi. ...

Eston Deniz projesinin örnek daire görselleri emlaktasondakika.com'da!
  • 19.04.2013 16:50

Eston Deniz projesinin örnek daire görselleri emlaktasondakika.com'da!

Eston Deniz projesi 9 farklı tipte 342 bahçeli evden meydana geliyor. Projenini ...

SİNPAŞ YAPI LIVA İSTANBUL
  • 06.10.2011 14:42

SİNPAŞ YAPI LIVA İSTANBUL

37 yıldır geleceğin ihtiyaçlarına uyum sağlayabilecek, yüksek standartlarda birç ...

Konut sektöründe fiyatlar yükseldi, peşinat oranı arttı!
  • 15.06.2021 11:37

Konut sektöründe fiyatlar yükseldi, peşinat oranı arttı!

Fiyatların geçen yıla göre %5.47 arttığı markalı konutlarda peşinat kullanım ora ...

Malatya Pütürge'de 4.0 büyüklüğünde deprem!
  • 24.08.2020 14:06

Malatya Pütürge'de 4.0 büyüklüğünde deprem!

Malatya’nın Pütürge ilçesinde meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki depremden sonra a ...

Emlak Konut GYO yurt dışına açılıyor!
  • 04.09.2018 11:07

Emlak Konut GYO yurt dışına açılıyor!

Emlak Konut Genel Müdürü Hakan Gedikli, Emlak Konut'un yeni dönemde hedeflerini ...