maritbet girişmaritbet
Eston Deniz ve Eston Şehir’de KAMPANYA!

Eston Deniz ve Eston Şehir’de KAMPANYA!

Eston Deniz ve Eston Şehir projelerinden 3 ev alanlara yüzde 16, 4 ev alanlara yüzde 19 ve 5 ev alanlaraysa yüzde 22 indirim yapılıyor

Eston Yapı, Komşu Paketleri kampanyasını 21 Mart 2010 tarihine kadar uzattı. Komşu Paketleri ile Eston Deniz ve Eston Şehir projelerinden 3 ev alanlara yüzde 16, 4 ev alanlara yüzde 19 ve 5 ev alanlaraysa yüzde 22 indirim yapılıyor.

 
Eston Şehir 157 bin TL'ye
Eston Şehir, geniş bahçeli evleri ve en fazla 4 katlı apartman daire seçenekleri, güvenlik, düzenli yapılaşma, spor olanakları ve sosyal donatıları çağdaş yaşam alanlarıyla ön plana çıkıyor. Eston Şehir'de her kısım kendine özgü yönetimi ve güvenliği ile bağımsız olarak yönetiliyor. Eston Şehir, konumu itibariyle Bahçeşehir'deki çağdaş yaşam alanlarına komşu, büyük alışveriş ve ticaret merkezlerine yakın olması, sosyal hayatın içinde, ulaşımı kolay ve ferah bir ortamda bulunmasıyla önemli bir avantaja sahip.
Her biri kendi özel bahçesine açılan 162 metrekareden başlayan farklı tiplerdeki büyük bahçeli evler, 450 bin TL'den başlayan fiyatlarla; 1+1, 2+1, 3+1 dairelerden oluşan yeşillikler içinde en fazla 4 katlı apartman daireleri de 157 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Misafiri bol olan kalabalık aileler, kapalı havuzlu, bahçeli büyük villalara 518 bin TL'den başlayan fiyatlarla sahip olabiliyor.
 
Eston Deniz'de 459 bin liraya
Eston Deniz 1,5 milyon metrekarelik alanda toplam 5.350 konuttan oluşuyor. Projede 8 farklı kısımdan oluşan konutların yanı sıra, 1,5 kilometrelik sahil şeridi ile 500'ün üzerinde yat kapasiteli bir marina da bulunuyor. Eston Deniz projesinde, her kısmın yönetimi ve güvenliği, birbirinden bağımsız olarak yürütülüyor. Proje içerisindeki her kısmın kendine ait özel sosyal tesisi bulunuyor. Sosyal tesisin yanı sıra kısımlar içerisindeki farklı etaplarda açık yüzme havuzlarından faydalanmak da mümkün. Projede geniş aileler için 186 metrekareden başlayan ikiz villalar, dubleks villalar, 176 metrekareden başlayan katlı villalar bulunuyor.
Misafiri seven, kalabalık aileler, kendilerine özel bahçelerinde komşuları ile keyifli yemekler yerken, marinadaki tekneleri ile geziye çıkabiliyor, çocukları ile birlikte su sporlarından faydalanabiliyor. Dostlarımdan ayrılamam diyenler ikiz villalara 603 bin TL'den başlayan fiyatlara sahip olurken, bahçesinde kendi bitkisini yetiştirmek isteyenler 459 bin TL'den başlayan fiyatlarla katlı villalara sahip olabiliyor.
 

İletişim bilgileri:
Web: www.estonsehir.com
Web: www.estondeniz.com  
Eston Şehir tel:  0212- 691 55 01
Eston Deniz tel: 0212- 850 20 20


 
  • Etiketler:

Yorum Yaz