maritbet girişmaritbet
Eskişehir ve Konya Yolu gelişimine devam ediyor

Eskişehir ve Konya Yolu gelişimine devam ediyor

Fertaş İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “Burada yükselen projelerin Ankara ticareti için büyük kazanç olduğu görüşündeyim” dedi.

Başkent hem kentsel dönüşüm projeleri hem de yeni yapılan marka projeler ile değerine değer katıyor. Son yıllarda Ankara'da gayrimenkul ve iş merkezi anlamında büyük adımlar atıldığına vurgu yapan Fertaş İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım “ Konya Yolu, Eskişehir Yolu, Balgat ve Çukurambar bölgesi Ankara'nın yeni iş merkezleri olarak kendilerini göstermeye başladı. Özellikle Konya Yolu ve Balgat bölgesinde bu gelişimin gün geçtikçe daha da fazla ivme kazandığını gözlemliyoruz. Bundan 10-15 yıl öncesine kadar iş dünyasının yoğunluğu Kızılay, Kavaklıdere, Bahçelievler gibi alanlarken artık bu durum değişerek yerini kaliteli ve günümüz çağına ayak uyduran projelere bıraktı” ifadelerini kullandı.

Ankara'nın ticari alanda yıldızını parlatacaklar

Ankara için kıymetli olan akslara dikkat çekenı Zafer Yıldırım “Konya ve Eskişehir yollarının Ankara için kıymetli iki aks olduğunu düşünüyorum. Ankara'nın geneline bakıldığı zaman bu iki aks ticari faaliyetleri anca karşılayabilecek durumda. Ankara'nın başka akslara sahip olmadığı gerçeği de göz önünde bulundurulduğunda, ödüle layık projelerin bu alanlarda gerçekleştirilmesinin de Ankara'nın ticari geleceği açısından öneminin büyük olduğu kanısındayım" açıklamasında bulundu.

Yıldırım Kule göz dolduruyor

Tüm detayları ile çalışma yaşamına değer katmak için inşa edilen Yıldırım Kule, çok özel teknik detayları ile fark sunuyor. Ankara'nın kuzey güney aksında ofis-mağaza konsepti ile ön plana çıkan projede sizleri Konya yolu cephesi, doğu aksında Balgat Çankaya bakış açısı, batı aksında Konya yolu ve bu yola yaslanan ODTÜ yeşilliği karşılıyor. Toplamda 46 bin metrekare inşaat alanının 21 bin metrekaresi ticari kullanım olarak tasarlanmış olan Yıldırım Kule' de 13 bin metrekare ofis alanının 3 bin 600 metrekaresi dubleks ofis olarak ayrılıyor. Projede 8 bin metrekarelik alan ise cadde mağaza olarak planlanıyor.

Farklı bir ‘'görsel tema

Yıldırım Kule, geniş ve rahat kullanımlı toplantı alanları planlarken, Ankara'da fark sağlayan yenilikçi bir yaklaşımla ‘'Sanat Kulesi'' olma yolunda iddalı adımlar atmakta. 'Şehrin Sanat Galerisi olma yolunda fikirlerini bu yönde geliştirerek, her türlü sanat platformunun, ressamın, küratör ve bienal planlayıcılarının esnek bir şekilde yararlanabileceği geniş ve modern mekanları bünyesinde barındırmaktadır.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Hollanda’nın kalbi Yıldırım Kule’de atacak
  • 07.12.2018 11:40

Hollanda’nın kalbi Yıldırım Kule’de atacak

Yıldırım Kule dünya markalarının yanı sıra büyükelçiliklere de ev sahipliği yap ...

Gayrimenkul Yatırım Fonu Tanıtımı, Yıldırım Kule'de yapıldı
  • 25.04.2018 14:50

Gayrimenkul Yatırım Fonu Tanıtımı, Yıldırım Kule'de yapıldı

Yıldırım Kule “Gayrimenkul Yatırım Fonu Tanıtım Etkinliği” ne ev sahipliği yaptı ...

Yıldırım Kule, iş hayatınıza bakış açınızı değiştirecek
  • 03.04.2018 13:16

Yıldırım Kule, iş hayatınıza bakış açınızı değiştirecek

Konya yolunda hayata geçen Ankara’nın prestijli projesi Yıldırım Kule, çalışma h ...

Yıldırım Kule, Ankara’ya yeni bir soluk getiriyor
  • 13.03.2018 15:00

Yıldırım Kule, Ankara’ya yeni bir soluk getiriyor

Ankara’ya yeni bir soluk getiren Yıldırım Kule, birçok küresel firmayı bünyesind ...

Yıldırım Kule, başarılı isimleri ağırladı
  • 01.03.2018 10:10

Yıldırım Kule, başarılı isimleri ağırladı

Başkent iş dünyası, Yıldırım Kule’de düzenlenen basın toplantısında buluştu. ...

Yıldırım Kule, iş dünyasının başarılı isimlerini ağırlayacak
  • 24.02.2018 14:15

Yıldırım Kule, iş dünyasının başarılı isimlerini ağırlayacak

Ankara’nın prestijli projesi Yıldırım Kule, 27 Şubat’ta düzenlenecek olan “İş So ...