maritbet girişmaritbet
Esin Yapı İstanbloom’u ön satışa çıkardı!

Esin Yapı İstanbloom’u ön satışa çıkardı!

Beşiktaş eski yönetici Fikret Orman'ın şirketi Esin Yapı, Zincirlikuyu'da 46 katlı konut ve ofis projesine başladı. İstanbloom adını taşıyan projede metrekare satış fiyatı 7 bin dolar olacak

Fikret Orman, Metin Esin ve Mehmet Emin Armutçuoğlu'nun kurucu ortağı olduğu Esin Yapı, Zincirlikuyuda 150 metre yüksekliğinde 46 katlı İstanbloom projesine start verdi. Arsa maliyetiyle birlikte toplam 150 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek proje 165 konut ve ofis katlarından oluşacak. Bayramdan sonra satışa sunulacak İstanbloom projesinde 108 metrekare ile 306 mnetrekare arasında değişen 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipteki dairelerin ortalama metrekare satış fiyatı 7 bin dolar olarak açıklandı. Proje, DB Mimarlık'ın kurucusu Bünyamin Derman'ın imzasını taşırken, projenin tüm iç tasarımlarını ise Geomim'in kurucusu Mahmut Anlar gerçekleştirdi.

KENTE DÖNÜŞ BAŞLADI
Esin Yapı kurucu ortağı Fikret Orman, 2 yıl geliştirme aşaması süren İstanbloom projesiyle, İstanbul'a simge bir bina kazandırmak ve yeni bir yaşam stilini insanlara sunmayı hedeflediklerini söyledi. Projenin inşaatına başladıklarını ve 2, 2.5 yıl içinde tamamlayarak sahiplerine teslim etmeyi planladıklarını ifade ederek, "Artk İstanbul'da şehir dışında yaşama tercihi tersine dönüyor ve şehre dönüş başlıyor. Büyükdere aksı yaşamın merkezi haline geldi. Eskiden şehrin merkezi Taksim'di. Şimdi merkez Zincirlikuyu'ya kayıyor. Merkezi lokasyonuyla farklılaşan İstanbloom, sıradışı mimarisiyle de öne çıkıyor" dedi.
 
Bayramdan sonra satışta
İSTANBLOOM projesinin emlak danışmanlığı ve satışlarından sotumlu Epos Gayrimenkul yöneticisi Neşecan Çekici de, İstanbuloom'da ön talep toplamaya başlayacaklarını ve satışların bayramdan sonra start alacağını açıkladı Çekici, projede konutların ortalama metrekare satış fiyatının 7 bin dolar olacağını kaydetti. Projede yabancılar da dahil olmak üzere çok çeşitli kesimleri hedeflediklerini belirten Çekici, "Projede solo yaşamı tercih edenlerin yanı sıra uzun dönem yaşam vaadeden dairlerimiz de var" dedi. Artık bir satış ofisi açamanın satış için yeterli olmadığına değinen Çekici, inovatif satı stratejileri ve yöntemleriyle tüketiciyle buluşacakları bilgisini verdi.

LEED sertifikasına aday
İstanbul'da yeni proje çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Orman, kesinlikle şehre uzak noktalarda proje yapmayacaklarını, kent merkezinde projeler geliştireceklerini anlattı. Orman, yeni projeleri kat karşılığı anlaşmalarla yapabilecekleri gibi, arsa yatırımları da yaptıklarını kaydetti. Yapıların doğaya uyumlu bir şekilde tasarlanmasının insan davranışlarına doğrudan etkisi olduğunu hatırlatan Orman, bu projede konut sahibi olan insanların 'kendi doğalarıyla da barış içinde olacaklarına' inandıklarını söylüyor. Orman, İstanbloom projesinin LEED kriterleri ile inşa edileceğini de ifade ederek, LEED sertifikasını almayı planladıklarına değindi.

Tel: 0212 266 71 60

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Istanbloom'un tercihi Guardian SunGuard oldu
  • 14.05.2018 17:43

Istanbloom'un tercihi Guardian SunGuard oldu

Esin Yapı girişimiyle İstanbul’da inşa edilen Istanbloom cephelerinde eşsiz İsta ...

Istanbloom’da 19 Aralık’ta gökyüzüne doğru yolculuğa çıkılıyor!
  • 18.12.2012 23:00

Istanbloom’da 19 Aralık’ta gökyüzüne doğru yolculuğa çıkılıyor!

Istanbloom yeni yıla girerken 19 Aralık 2012 gecesi bir eğlence düzenliyor ...

ESİN’DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR
  • 27.12.2011 16:22

ESİN’DEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR

İstanbul’un en değerli yerleşim alanlarından Zincirlikuyu’da konumlandırdığı İst ...

Esin Yapı İstanbloom’u ön satışa çıkardı!
  • 24.10.2010 01:55

Esin Yapı İstanbloom’u ön satışa çıkardı!

Beşiktaş eski yönetici Fikret Orman'ın şirketi Esin Yapı, Zincirlikuyu'da 46 kat ...