maritbet girişmaritbet
Esenyurt konut projelerinde ucuz kiralık 2+1 daireler!

Esenyurt konut projelerinde ucuz kiralık 2+1 daireler!

Esenyurt'ta inşa edilen markalı konut projelerinde 2+1 dairelerin kiralık fiyatları 2018'de 800 lira ile 2 bin 300 lira arasında değişiyor.

Son yıllarda gayrimenkul sektörünün hareketlenmesi, yeni projeleri ardı ardına getirdi. Markalı konut sektörünün canlanmasıyla İstanbul'un yeni semtleri oluşmaya başladı. Hiç şüphesiz markalı konut projesi denince İstanbul'da akla ilk olarak Esenyurt geliyor.

Yüzlerce markalı konutun yer aldığı Esenyurt bölgesinde fazla seçenek olduğu için dairelerin kira oranları, İstanbul'un merkezi semtlerine göre daha uygun. Öyle ki Esenyurt'ta havuzlu, güvenlikli, otoparklı markalı konut projesinde 800 liraya dahi 2+1 konut bulmak mümkün.

Emlaktasondakika.com olarak Esenyurt sınırları içerisinde kalan ve kira piyasasında yoğun ilgi gören markalı konut projelerini ve kira oranlarını araştırdık. Bölge genelinde markalı konutlarda 2+1 konutların kiraları 800 lira seviyelerinden başlayıp 2 bin 500 lira bandına kadar çıkıyor.

İşte Esenyurt markalı konut projelerinde en uygun kiralık 2+1'ler…

Koza Park: Esenyurt sınırlarında hayata geçirilmiş ve satışa çıktığı dönemde konut alıcıları tarafından iyi seviyede ilgi görmüştü. Bugün tüm sistemi oturmuş olan projede kiralık 2+1'lerde rakamlar 1400 lira seviyelerinden başlayıp 2 bin 200 lira seviyelerine kadar çıkıyor.

Sembol İstanbul: Karden İnşaat tarafından hayata geçirilen Sembol İstanbul projesi, bölgenin en lüks projeleri arasında yer alıyor. Metrobüse yakın konumuyla öne çıkan Sembol İstanbul Evleri'nde kiralık 2+1 dairelerin fiyatları 1300 lira seviyelerinden başlayıp 2 bin lira bandına kadar çıkıyor.

Terrace Mix: İnanlar İnşaat'ın Esenyurt'ta inşa ettiği Terrace Mix Evleri'nde kiralık 2+1 konutların fiyatları 1300 lira bandından başlayıp 1800 lira seviyelerine kadar çıkıyor. Metrobüse yakın konumuyla öne çıkan projenin altında hizmet veren ticari birimlerin çoğu faaliyette.

İstanbul Prestij Park: Bakyapı tarafından hayata geçirilen İstanbul Prestij Park, bölgenin en fazla ilgi gören projeleri arasında yer alıyor. Kiralık 2+1'lerde rakamların 1200 lira ile 1800 lira arasında değiştiği proje, metrobüse yakınlığıyla dikkat çekiyorç

Newista: Konum olarak Beylikdüzü bölgesine yakınlığıyla dikkat çeken proje, Esenyurt'un en yüksek kiralarının olduğu projeler arasında bulunuyor. 2+1 dairelerde kiraların 1500 lira ile 2 bin 300 lira arasına değiştiği Newista projesinde konut satışları da devam ediyor.

Önay Garden Residence: 2+1 daire kiralarının 1300 lira ile 2 bin 200 lira arasında değiştiği Önay Garden Residence'te stüdyo, 1+1 ve 2+1'ler bulunuyor. Proje genelinde 2+1 konutlar, diğer daire seçeneklerine göre daha fazla ilgi görüyor. Projede konutlar 65 metrekare ile 140 metrekare arasında değişiyor.

Innovia: Bölgede binlerce konut üreten Innovia'nın bölgedeki projelerinde 2+1 dairelerin kiraları 1000 lira seviyelerinden başlayıp 1800 liraya kadar çıkıyor. Bölge genelinde hem geniş, hem de uygun fiyatlı konut arayanlar için ideal proje.

Gülpark Yaşam: İlk satışa çıktığı dönem ile tamamlandığı dönem arasında ciddi prim sağlayan Gülpark Yaşam projesinde 2+1 dairelerin kiraları 1250 lira ile 1800 lira arasında farklılık gösteriyor. Konum olarak metrobüs ve ulaşım akslarına yakınlığıyla dikkat çeken projede yapımcı firma tarafından satışa olan konut kalmadı.

Nşehir: Esenyurt bölgesinin markalı konut projeleri kapsamında en uygun 2+1'lerini Nşehir'de bulmak mümkün. Özyurtlar imzasıyla inşa edilen ve tüm sosyal olanakları içerisinde barındıran projede 2+1 daire kiraları 800 lira seviyelerinden başlıyor ve 1200 lira bandında kadar yükseliyor.

Hane Plus: Bir dönem Esenyurt bölgesinde önemli projelere imza atan ancak birkaç sene önce iflas eden Ukra İnşaat'ın hayata geçirdiği Hane Plus'ta yaşam sürüyor. Projede yer alan 2+1 dairelerin kirası 1000 lira civarında.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Esenyurt konut projelerinde ucuz kiralık 2+1 daireler!
  • 08.01.2018 15:09

Esenyurt konut projelerinde ucuz kiralık 2+1 daireler!

Esenyurt'ta inşa edilen markalı konut projelerinde 2+1 dairelerin kiralık fiyatl ...

İstanbul'da konut kiraları düşecek! İşte belgesi!
  • 08.10.2012 11:22

İstanbul'da konut kiraları düşecek! İşte belgesi!

Emlak projeleri portali sahibinden.com Projeler’in verilerine göre, İstanbul gen ...