maritbet girişmaritbet
Erguvan Premium Kurtköy görücüye çıktı!

Erguvan Premium Kurtköy görücüye çıktı!

Erguvan İnşaat, Kurtköy'deki yeni projesi Erguvan Premium'u lanse etti. 140 milyon liralık ciro hedeflenen projenin yüzde 30'u satıldı.

Erguvan İnşaat'ın Kurtköy'de arsa hariç 45 milyon lira bedelle hayata geçirdiği Erguvan Premium Residence projesinde fiyatlar 315 bin lira ile 1 milyon 100 bin lira arasında değişiyor. Cazip ödeme seçenekleriyle konut sahibi olunabilen projenin tamamı 284 daire ve 10 dükkandan meydana geliyor.

Kurtköy'de Ankara Caddesi üzerinde inşa edilen projede teslim tarihi Şubat 2018 olarak belirlendi. İnşaatın yüzde 80 seviyesinde tamamlandığı proje kat karşılığı yöntemiyle hayata geçiriliyor. Toplamda 140 milyon liralık ciro hedefiyle hayata geçirilen Erguvan Residence'ta aylık taksitler 1910 liradan başlıyor.

10 bin 350 metrekare arsa üzerinde yükselen proje için Erguvan İnşaat, buradaneolsun.com adresinde talep toplamıştı. 55 metrekare ile 158 metrekare arasında farklılık gösteren konutların bulunduğu projenin toplam büyüklüğü 38 bin metrekare olarak açıklandı.

Ön talepte yoğun ilgi gördü

Toplamda 340 araç kapasitesine sahip olan projeyle ilgili olarak Erguvan İnşaat Yönetici Ortağı Emre Maraşlı “Sektör genelinde biraz zorluk var ancak Kurtköy fiyat olarak aşağı seviyede. Bir de bölgemiz çok hızlı gelişiyor. Son dönemde satışlar azaldı tabi ancak durmuyor. Ön talepte hiçbir sıkıntı yaşamadık. Zaten yüzde 30'luk bölümü de satıldı” diye konuştu.

Yeni projeler yolda

Kurtköy bölgesinde yabancı ilgisinin sınırlı olduğunu dile getiren Maraşlı “Bölgenin yabancıyla çok fazla ilişkisi yok. Nisan ayında referandumdan sonra piyasalar biraz daha hareketlenecektir. 2017'de 3+1 ve 4+1'lerin ağırlıkta olduğu bir yeni projeye daha başlamayı düşünüyoruz. O projeyi de Kurtköy'de yapacağız. Değişik markalarla Gebze-Çayırova bölgesinde proje yapabiliriz” dedi.

Konut fiyatları yükselecektir

Konut fiyatlarında bir sıkıntı olmadığını dile getiren Maraşlı “Dövize bağlı olarak fiyatlarda oynama olabiliyor. Maliyetlerimizi hızla yükseliyor. Dolar çok büyük patlama yaşamazsa konutlar her bölgede yüzde 25 seviyelerinde artar. Bizim projelerimizde önemli olarak oturum oranının yüksek olması” ifadelerini kullandı.

Yeni kampanyalar sektörü canlı tutuyor

240 ay vadeyle ilgili olarak önemli açıklamalarda bulunan Maraşlı “Kurumlarımız sektörü canlı tutmak için önemli kampanyalar düzenliyorlar. Burada özellikle 10 yıl vade seçeneğinin çok daha fazla ilgi göreceğini düşünüyorum” dedi.

Uğurcan Tokay / emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Erguvan Premium Kurtköy görücüye çıktı!
  • 02.02.2017 15:19

Erguvan Premium Kurtköy görücüye çıktı!

Erguvan İnşaat, Kurtköy'deki yeni projesi Erguvan Premium'u lanse etti. 140 mily ...