maritbet girişmaritbet
Ercan Uyan: Mavera Başakşehir’de dünyaca ünlü markalarla çalışıldı!

Ercan Uyan: Mavera Başakşehir’de dünyaca ünlü markalarla çalışıldı!

Lüks, konfor ve huzuru buluşturuyor Makro İnşaat ve Başakşehir Belediyesi'nin gelir ortaklığında Başakşehir'in en merkezi noktasında inşa edilen Mavera Başakşehir satışa sunuldu

 

Lüks, konfor ve huzuru buluşturuyor Makro İnşaat ve Başakşehir Belediyesi'nin gelir ortaklığında Başakşehir'in en merkezi noktasında inşa edilen Mavera Başakşehir satışa sunuldu. Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan Mavera Başakşehir projesini anlattı.

3+1, 4+1, 5+1 ve 8+2 daire seçeneklerinin yer aldığı Mavera Başakşehir'de her ailenin aradığı yaşam konforunu bulabileceği söyleyen Ercan Uyan, "Proje, Başakşehirliler'in nitelikli ve fonksiyonel konut beklentileri dikkate alınarak geliştirildi. Bu doğrultuda dünyaca ünlü markalarla çalışıldı." dedi.

Ezber bozan proje Mavera Başakşehir'de çocuklar için kreş, gençler için spor ve oyun salonlarının da bulunduğunu belirten Ercan Uyan şöyle devam etti: "Mavera Başakşehir, peyzajıyla da iddialı. Altı adet şelale, göletler, wi-fi park, meyve bahçeleri, yetişkin tematik ağaç ve bitkilerle zenginleştirilmiş özel tasarım peyzaj alanı, daire sahiplerine mavi ve yeşilin gerçek bir seremonisi olarak sunuluyor.

Projenin gece tasarımı da uzman tasarım ekibi tarafından çok özel hazırlandı.

Şelaleler ve göletlerde özel ışık efektlerinin yanı sıra peyzaj alanlarında ve diğer alanlarda yapılacak özel aydınlatma efektleri ile proje adeta tematik bir parkın ötesinde tasarlandı.

Projedeki tüm dairelerin salon ve mutfak cephesinden ve geniş balkonlarından site içerisindeki bu özel tasarım peyzaj alanını görmek mümkün olacak." Living-Lab sistemi uygulanacak Standart bir akıllı evin ötesinde teknolojik bir altyapıya sahip olan Mavera Başakşehir'de, Türkiye de ilk defa Living-Lab ICT (Bilgi işlemleri Teknolojisi) sisteminin uygulanacağını da söyleyen Ercan Uyan sistem hakkında şu bilgileri verdi: "Daire sakinleri daire teslimatında kendilerine verilecek özel yazılıma sahip Android tabletler sayesinde, evlerinden aile hekimi ile görüşebilecek, marketten sipariş vereb lecek, çocuklarının hasta olması ve okula gidememesi durumunda derslerini evden takip edebilecek." Mavera Başakşehir'de fiyatlar 437 bin TL ile 1.613 bin TL arasında değişiyor.

 MÜSTAKİL YAŞAM FIRSATI

Mavera Başakşehir'de ayrıcalıkların evlerde kullanılan malzeme ile sınırlı olmadığını dile getiren Uyan, her katta iki daire ve iki asansör ile müstakil bir yaşamın sunulduğu projede her daireye standart olarak, OGS giriş sistemli iki adet özel kapalı otopark, daire onaylı site girişi ve sorunsuz site güvenliği sunulduğunu anlattı.

Exclusive Homes

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Mavera Başakşehir basın toplantısı yayında!
  • 20.12.2012 12:22

Mavera Başakşehir basın toplantısı yayında!

Makro İnşaat'ın yeni projesi Mavera Başakşehir'in basın toplantısı emlaktasondak ...

Mavera Başakşehir Konutları'nın helikopter görüntüleri yayında!
  • 25.06.2013 13:33

Mavera Başakşehir Konutları'nın helikopter görüntüleri yayında!

Mavera Başakşehir projesi arsa hariç 70 milyon liralık yatırımla inşa ediliyor. ...

Mavera Başakşehir 2. Etap satılık daire fiyatları
  • 06.11.2013 15:41

Mavera Başakşehir 2. Etap satılık daire fiyatları

Başakşehir Mavera Sarayları projesinde 3+1 daire fiyatları 608 bin liradan başlı ...

Mavera Başakşehir'de son 5 konut! 512 bin TL'ye 3+1!
  • 09.09.2013 13:22

Mavera Başakşehir'de son 5 konut! 512 bin TL'ye 3+1!

Mavera Başakşehir'de çok amaçlı salonlardan, kafeye, restorandan saunaya, fitnes ...

Mavera Başakşehir’de 512 bin TL'ye 3+1!
  • 18.08.2013 09:03

Mavera Başakşehir’de 512 bin TL'ye 3+1!

2014 yılının Mayıs ayında tamamlanması hedeflenen Mavera Başakşehir'de 3+1, 4+1, ...

Mavera Başakşehir inşaatından son kareler!
  • 25.06.2013 13:43

Mavera Başakşehir inşaatından son kareler!

6 adet şelale, geniş ve tematik göletler, yüzlerce farklı ağaç türü, sarı kumsal ...