maritbet girişmaritbet
Endülüs Park Rezidans Bursa’da 188 bin liradan başlıyor!

Endülüs Park Rezidans Bursa’da 188 bin liradan başlıyor!

Endülüs Park Genel Müdürü Mehmet Ali Ürer, Endülüs Park AVM’nin üstünün, uzay çatı sistemi kullanılarak yapılmasının hedeflendiğini vurguladı

Endülüs Park Genel Müdürü Mehmet Ali Ürer, Endülüs Park AVM'nin üstünün, uzay çatı sistemi kullanılarak yapılmasının hedeflendiğini vurguladı. Ürer, Bursa şehir merkezine 15 dakika, İstanbul'a ise, iki saatlik uzaklıkta inşa edilen Endülüs Park Rezidans ve AVM'yi 2015 yılının ilk yarısında tamamlamayı hedeflediklerini belirterek, şöyle konuştu: “Endülüs Park AVM, sabahın erken saatlerinden başlayarak, konuklarına sıra dışı bir alışveriş deneyimi yaşatacak. Bilinen alışveriş geleneğini değiştirecek olan Endülüs Park, yaz ve kış bahçeleriyle, doğayla iç içeliği ve açık hava keyfinden ödün vermeyen anlayışıyla, alışverişte farklı bir dönem başlatacak. AVM Teras da günün her saatinde, konuklarına benzersiz bir atmosfer sunacak.”

101 mağazanın yer aldığı Endülüs Park AVM'de kapalı Balat Pazarı, gurme marketi ve modern halk pazarının da bulunacağını kaydeden Ürer, “Bursa'ya ilk defa gelen markalar yer alacak. Alışveriş merkezindeki mağazaların yaklaşık yüzde 55'i kiralama yöntemiyle verilecek” dedi.

“Dairelerde son teknoloji kullanıldı”

Endülüs Park Rezidans ve AVM'nin en alt katında bin, alışveriş merkezinin önünde 250 olmak üzere, toplam bin 250 araçlık otopark inşa ettiklerini de sözlerine ekleyen Ürer, “Endülüs Park'ta çocuk oyun alanından güzellik merkezine, spor salonundan Türk hamamına ve yüzme havuzuna kadar her türlü sosyal donatı alanı bulunuyor. Son teknolojinin kullanıldığı dairelerde, akıllı ev sisteminden yararlanıldı” şeklinde açıklama yaptı.

Satışların yeni başlamasına karşın, yüzde 15'inin alıcı bulduğunu aktaran Ürer, aralarında dubleks dairelerin de yer aldığı 55 metrekare ile 240 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire fiyatlarının 188 bin TL ile 650 bin TL arasında satışa sunulduğunu söyledi. Ürer, rezidansın akıllı dairelerinde ışık kontrol, ısıtma ve opsiyonel güvenlik sisteminin mevcut olduğunu vurgularken, balkonların ağaçlarla yeşillendirildiğini de sözlerine ekledi.

Ürer, 22 bin metrekare arsa üzerine, toplam 96 bin metrekare olarak projelendirilen Endülüs Park'ın, Mudanya yoluna 270 metre cepheli inşa edildiğini ifade ederek sözlerini tamamladı.

Kobiden

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Endülüs Park AVM ne zaman açılacak?
  • 27.12.2014 17:06

Endülüs Park AVM ne zaman açılacak?

Adını aldığı Endülüs’ün yüzyıllarca sanata ilham veren izinden giderek yaşamın e ...

Endülüs Park Evleri fiyat listesi
  • 14.01.2014 09:38

Endülüs Park Evleri fiyat listesi

Bursa Endülüs Park Evleri projesinde fiyatlar 200 bin liradan başlıyor ...

Endülüs Park Rezidans Bursa’da 188 bin liradan başlıyor!
  • 01.08.2013 10:59

Endülüs Park Rezidans Bursa’da 188 bin liradan başlıyor!

Endülüs Park Genel Müdürü Mehmet Ali Ürer, Endülüs Park AVM’nin üstünün, uzay ça ...

Bursa'daki modern konut sayısındaki artış kentin çehresini değiştiriyor!
  • 12.07.2013 09:47

Bursa'daki modern konut sayısındaki artış kentin çehresini değiştiriyor!

Ulusal ve yerel müteahhitlik firmalarının son yıllarda önemli bir pazar olarak g ...