maritbet girişmaritbet
Enda Konakları'nda 'yeni nesil konak keyfi' başlıyor

Enda Konakları'nda 'yeni nesil konak keyfi' başlıyor

Ankara'da hayata geçirilen ENDA Konakları'nda önümüzdeki haftalarda yapılacak teslimlerle Ağustos ayı itibariyle “yeni nesil konak keyfi” başlayacak.

Mogan Gölü'nün yanı başında inşa edilen ENDA Konakları'nda teslimler başlıyor. ENDA sakinleri, Ağustos ayı itibariyle “yeni nesil konak keyfi”ni yaşamaya başlayacak.
 
Kırkıncıoğlu Grup iştiraki DAFF Yapı tarafından, Ankara'nın incisi Gölbaşı'nda hayata geçirilen ENDA Konakları, çok kısa sürede yapımı tamamlanarak teslim aşamasına yaklaştı. ENDA sakinleri bir yıl gibi kısa bir sürede tamamlanarak teslim edilecek ENDA Konakları'nda yeni ve çok farklı bir hayata adım atacak. Hem merkeze yakın hem de doğayla iç içe yaşam konsepti ile büyük ilgi gören ENDA, son dönemde yeniden trend olan yatay mimari konseptinde. Gölbaşına değer katan bir proje olan ENDA Konakları, aynı zamanda Başkent'te yaşam konseptini de kökten değiştiriyor.

“Hayallerimizden ilham aldık”

DAFF Yapı Genel Müdürü Abdullah Kırkıncıoğlu, bu çok farklı proje için şunları söylüyor:
 
“Bizim kültürümüzde komşuluk ilişkileri çok önemli. ENDA'da yaşayan sakinler sadece teknolojinin tüm imkanları ile konforu yaşamayacak, aynı zamanda sıcak ve güvenli bir ortamda seçkin komşularla her daim tatil hayatı sürecek. ENDA'yı tasarlarken hayallerimizden ilham aldık. Her ayrıntıyı prestijli bir yaşamın gerekliliklerini düşünerek, yaşam kalitesini maksimuma çıkarmak için tasarladık. Hem konfor hem de doğayla iç içe bir yaşam sürmek isteyenlerin tüm beklentilerini karşılayacak bir proje ortaya çıkardık. Büyük bir taleple karşılaştığımız projede oldukça cazip fırsatlar sunuyoruz.”

Fiyat avantajı

ENDA, yeni nesil konak keyfi yaşamak isteyenlere bu imkanı cazip fiyatlarla sunuyor. Tamamen bağımsız ve büyük bahçeli konakların fiyatının, Ankara'nın cazibe merkezleri olan İncek, Çayyolu, Bilkent, Beysukent gibi bölgelerdeki normal daire fiyatları aynı düzeyde olduğu dikkati çekiyor. ENDA, Nesibe Aydın başta olmak üzere Ankara'nın gözde eğitim kurumlarına yakınlığı ile de tercih ediliyor.

Evlerde tavan yüksekliği 3 metre

Akıllı ev teknolojisi ile konak keyfini bir arada sunan ENDA Konakları, 18.000 metrekare arazi üzerinde inşa edilen 20 adet konaktan oluşuyor. ENDA projesinde evler 3 metre tavan yüksekliğine sahip. Her bir konağın kendine özel, yan konaktan bağımsız 700 metrekarelik bahçesi bulunuyor. Bunun yanı sıra ENDA sakinleri, kendi bahçeleri dışında 2 dönümlük “bostan” alanında ilaç ve gübre kullanmadan, tamamen organik tohumlarla doğal tarım da yapabilecek.
 
AB standartlarında gerçekleştirilen projede; güvenli çocuk oyun alanı, kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası, sauna, buhar odası, fitness salonu gibi sosyal donatıların tümü bulunuyor. Akıllı ev sistemine sahip konuklar, 7/24 profesyonel güvenlik personeli, RAID-5 teknolojili kapalı devre kamera sistemi, duman detektörü, hassas yangın sistemi, yerden ısıtma sistemi, yedeklemeli merkezi jeneratör, merkezi hidroforlu su deposu, fiber optik internet altyapısı, tasarruflu peyzaj sulama sistemleri, klima alt yapısı ve her konağın kendisine ait otopark alanı gibi özellikleri ile de göz dolduruyor.
 
ENDA, 7/24 görev başında olan profesyonel ekibin yanı sıra siteyi baştan başa çevreleyen ferforje duvarlar ve tam donanımlı gözetim mekanizmalarıyla da korunacak. Ortak alanların bakımı, yüzme havuzu gibi diğer site içi hizmetler de profesyonel site yönetimince sunulacak. 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Enda Konakları teslim aşamasına geldi!
  • 19.09.2017 16:51

Enda Konakları teslim aşamasına geldi!

ENDA sakinleri, Ekim ayı içinde konutlarını teslim alarak “yeni nesil konak keyf ...

Enda Konakları'nda 'yeni nesil konak keyfi' başlıyor
  • 22.05.2017 10:24

Enda Konakları'nda 'yeni nesil konak keyfi' başlıyor

Ankara'da hayata geçirilen ENDA Konakları'nda önümüzdeki haftalarda yapılacak te ...

Enda Konakları'nda daire fiyatına konak yaşamı!
  • 10.05.2017 09:34

Enda Konakları'nda daire fiyatına konak yaşamı!

Ankara Gölbaşı’nda hayata geçen yatay mimari konseptli ve akıllı ev teknolojili ...

ENDA Konakları'nda vade farksız ödeme seçenekleri!
  • 21.03.2017 08:59

ENDA Konakları'nda vade farksız ödeme seçenekleri!

Ankara, Gölbaşı'nda yatay mimari konseptiyle inşa edilen ENDA Konakları'nda peşi ...

Enda Konakları, yaza kadar tamamlanacak
  • 13.02.2017 08:57

Enda Konakları, yaza kadar tamamlanacak

Enda Konakları, 21. yüzyılın akıllı ev teknolojisi ile anılardaki “toprağa yakın ...

Enda Konakları büyük ilgi görüyor
  • 10.01.2017 08:25

Enda Konakları büyük ilgi görüyor

Kırkıncıoğlu Grup iştiraki DAFF Yapı tarafından hayata geçirilen Enda Konakları ...