maritbet girişmaritbet
Emlak Konut'tan Koordinat Çayyolu'nda büyük kampanya!

Emlak Konut'tan Koordinat Çayyolu'nda büyük kampanya!

Ankara’nın Çayyolu ilçesinde, 30 bin metrekarelik alanda yükselmeye başlayan Koordinat Çayyolu projesinde daire fiyatları 350 bin liradan başlıyor.

YP İnşaat, 2015 yılının Ağustos ayında 180 milyon liraya ihale ile kazandığı arsa üzerinde Koordinat Çayyolu projesini inşa etmeye başladı.

YP İnşaat, Çayyolu ihalesini böyle kazanmıştı...

Ankara'da yükselmeye devam eden projede toplamda 427 konut bulunuyor. Dükkan ve konuttan oluşan Koordinat Çayyolu, lansman öncesi ön satışlarına başladı. 1+1'den, 5+1'e kadar konut seçeneği olan projede daireler 58 ila 250 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 11 adet blok bulunan projede bahçe katı ve teras daire seçenekleri de mevcut durumda.

Osman Cem Çankaya ilk kez emlaktasondakika'ya konuşmuştu...

Koordinat Çayyolu projesi lokasyon olarak Başkent Üniversite Hastanesi, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bilkent Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Türk Silahlı Kuvvetleri Garnizonu Hatıra Ormanı,  ÖDTÜ Ormanı, Anıtkabir ile beraber birkaç ilkokul ve liseye yakın konumda yükseliyor. 

Emlak Konut'tan ev sahibi yapacak kampanya

Projede 350 bin liradan başlayan daire fiyatları 2.5 milyon liraya kadar artış gösteriyor. Emlak Konut'un Kampanyasına göre 1-31 Ağustos tarihleri arasında yüzde 20 peşinatlı ödemelerde 120 aya kadar vade ve vadeye TÜFE artışı uygulaması, yine yüzde 20 peşinatlı ödemelerde 120 aya kadar aylık yüzde 0,70 faizle vade ile ödemeler yapılabiliyor. Yükselmeye devam eden Koordinat Çayyolu, Haziran 2019'da teslim edilecek. 

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Adıyaman'da kaba inşaatı tamamlanan deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı
  • 24.07.2023 14:42

Adıyaman'da kaba inşaatı tamamlanan deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Toplu Ko ...

Cer İstanbul şantiyesinde son durum!
  • 03.01.2022 12:18

Cer İstanbul şantiyesinde son durum!

Emlak Konut GYO ve Ege Yapı işbirliği ile Yedikule'de geliştirilen Cer İstanbul ...