maritbet girişmaritbet
Emlak Konut şampiyonu Merkez Ankara'dan kampanya!

Emlak Konut şampiyonu Merkez Ankara'dan kampanya!

Merkez Ankara, 1 milyar 684 milyon 182 bin 593 TL değerinde satış hasılatı ve 1.121 adet bağımsız bölüm satışı ile Emlak Konut'un 2020 şampiyonu oldu.

Emlak Konut GYO projeleri arasında 1 milyar 684 milyon 182 bin 593 TL değerinde satış hasılatı ve 1.121 adet bağımsız bölüm satış adedi ile  2020 yılının şampiyonu olan Merkez Ankara, 2021 yılına da çok özel bir kampanya ile girdi. Emlak Konut güvencesi ve Pasifik vizyonuyla inşa edilen ve tek parselde Türkiye'nin en büyük karma yaşam projesi olan Merkez Ankara'dan ev ve ofis sahibi olmak isteyenler 0,99 oran ile banka kredisi olmadan Emlak Konut bünyesinde, konutlarda 60 ay, ofislerde 96 ay vade fırsatlarından yararlanacak.

Pasifik İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Ersin Babacan, Merkez Ankara'nın 2020 yılının yaz aylarında düzenlenen konut kampanyalarında satış rekorları kırdığını hatırlatarak, Kasım ayında düzenledikleri ofis lansmanında da çok yoğun bir satış gerçekleştirdiklerini ve Türkiye genelindeki gayrimenkul yatırımcılarının projeye ilgisinin yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Dünyanın önde gelen mimarlık ofislerinden New York merkezli KPF tarafından tasarlanan konut, ofis, açık hava alışveriş merkezi ve otel fonksiyonlarından oluşan Merkez Ankara, başkentin tarihi ve gerçek merkezinde 1,7 milyon metrekarelik Millet Bahçesi'ne komşu konumuyla şehrin merkezinde doğayla iç içe bir iş ve yaşam merkezi olma fırsatı sunuyor. Merkez Ankara, şehrin kalabalığına karışmadan, trafikte zaman harcamadan seçkin mağazaları, restoranları, kafeleri ve 600 metrelik açık hava alışveriş caddesiyle güvenli ve keyifli alışveriş olanağı sunuyor.

Dünyaca ünlü mimarların tasarımıyla 1+1'den 5+1'e kadar değişen büyüklükte, önü açık, her biri balkonlu ya da teraslı yaşama değer katan ferah ve şık konutların yer aldığı Merkez Ankara'da yürüyüş ve bisiklet yolları, fitness merkezleri, yüzme havuzları, çocuklara özel oyun alanları bulunuyor. 

‘Yeni nesil ofis parkı' Merkez Ankara'da

Merkez Ankara ofisleri “yeni nesil ofis parkı” konseptiyle üç farklı blokta bin 302 bağımsız bölümden oluşuyor.  İkonik tasarımıyla sadece Ankara'nın değil, Türkiye'nin simge binalarından biri olacak Süper Kulesi'yle dikkat çeken Merkez Ankara, her ofis için kendine ait açık alanlar sunan Teras Ofis Kulesi ve içi yapılı teslim seçeneği bulunan kompakt ve kullanışlı alanlarıyla ‘Kolektif Ofis Kulesi'yle iş dünyasının kalbinin attığı bir merkez olmaya hazırlanıyor.

Ofis sakinlerinin merkezdeki tüm sosyal ve kültürel imkânlardan yararlanılabileceği Merkez Ankara'da konforlu dinlenme alanları, kış bahçeleri ve şehir manzarası ile iş yaşamına keyif katan efektif alan çözümleri, ulaşım kolaylığı ve altyapı sistemleriyle eşsiz bir iş ortamı sunuluyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Adıyaman'da kaba inşaatı tamamlanan deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı
  • 24.07.2023 14:42

Adıyaman'da kaba inşaatı tamamlanan deprem konutlarında dış cephe çalışmaları başladı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Adıyaman'da, Toplu Ko ...

Merkez Ankara'da 208 milyon liralık ek ihale!
  • 31.08.2022 10:48

Merkez Ankara'da 208 milyon liralık ek ihale!

Merkez Ankara projesinin O blok inşaatını 208 milyon lira bedelle HB Grup tamaml ...

Cer İstanbul şantiyesinde son durum!
  • 03.01.2022 12:18

Cer İstanbul şantiyesinde son durum!

Emlak Konut GYO ve Ege Yapı işbirliği ile Yedikule'de geliştirilen Cer İstanbul ...