maritbet girişmaritbet
Elysium Miramar Bodrum’da teslimler başladı

Elysium Miramar Bodrum’da teslimler başladı

Ofton İnşaat’ın Elysium kalitesini Bodrum’a taşıdığı Elysium Miramar Bodrum projesinde yaşam başlıyor.

Bodrum Kalesi'nin uçsuz bucaksız manzarası ile dikkat çeken lüks villa projesi; sahiplerine dört mevsim yaşama konforu sunuyor.

Bodrum'un en kıymetli lokasyonlarında proje geliştirerek yatırımcılarına her daim kazanç sağlayan Ofton İnşaat, Bodrum'un merkezinde hayata geçirdiği  Elysium Miramar Bodrum projesini teslim ediyor. 22 dönüm arazi üzerinde inşa edilen proje; sahiplerine sunduğu deniz, doğa, marina ve Bodrum kalesi manzarası ile dikkatleri üzerine çekiyor.  

Butik bir proje olan Elysium Miramar Bodrum, bulunduğu konum itibariyle ev sahiplerine dört mevsim boyunca dingin ve hareketli bir yaşamın kapılarını aralıyor. Projede, çam ve zeytin ağaçlarının arasında yürüyüş yapılabilen doğal patika alanları sayesinde dingin bir yaşam sürülürken; Bodrum merkeze olan 1 km yakınlık sayesinde  canlı ve hareketli bir yaşam vaad ediliyor. 

Elysium Miramar Bodrum

Havaalanına 30, Bodrum merkeze 1, yat limanı ve sahile 1.4, Marina'ya 1.8 km mesafede olan Elysium Miramar Bodrum; alışveriş merkezleri, marketler ve hastanelere ise yürüme mesafesinde yer alıyor. 

Akıllı ev teknolojisi ile donatılan proje, az katlı 23 blokta 46 adet 3+1 dubleks ikiz villa ile 4 adet 4+1 penthouse konuttan meydana geliyor. Elysium Miramar Bodrum'da akıllı ev sistemleri sayesinde; klimalar uzaktan çalıştırabiliyor, perdeler açılıp kapatılabiliyor, aydınlatma üniteleri kontrol edebiliyor, hırsızlık, yangın ve su baskını gibi acil durumlarda site genel güvenlik birimiyle eş zamanlı haberdar olunabiliyor, evlerin giriş kapıları parmak izi okuyucularla açılıyor. 

Ev sahiplerinin kendilerini ayrıcalıklı ve özel hissetmelerini sağlayacak her türlü detayının incelikle düşünüldüğü projede; her dubleks villanın önünde müstakil havuz ve bahçesi yer alıyor. Her penthouse dairenin çatı terasında muhteşem manzaralı yüzme havuzu ve kitchenette, giriş kapısı önünde ise bahçeleri bulunuyor. 

Elysium Miramar Bodrum'da fiyatlar 530 bin Euro ila 1 milyon 150 bin Euro arasında değişiyor. Ofton İnşaat, banka kredisi ve peşin ödemelerin yanı sıra kendi bünyesinde yüzde 50 peşin alıp kalan yüzde 50 için 12 aya kadar vade yapıyor.  

Yorum Yaz

Benzer Haberler

İlkay Gündoğan, Bodrum'dan 70 milyon TL'lik lüks ev mi alıyor?
  • 07.07.2022 16:10

İlkay Gündoğan, Bodrum'dan 70 milyon TL'lik lüks ev mi alıyor?

Bodrum'da balayı yapan çiftten Şara Arfaoui, 70 milyon liralık ev beğendi. İlkay ...

Bodrum, mega yatlara ev sahipliği yapıyor!
  • 01.07.2022 10:43

Bodrum, mega yatlara ev sahipliği yapıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, yaz sezonuyla birlikte mega yat trafiği de artıyor. ...

Bodrum'a sezonun ilk kruvaziyer gemisi yanaştı!
  • 23.04.2022 13:27

Bodrum'a sezonun ilk kruvaziyer gemisi yanaştı!

Bahamalar bayraklı 230 metre uzunluğundaki "Artania" isimli kruvaziyer, 526 yolc ...

Bodrum Kalesi Dünya Çocuk Hakları Günü'nde maviye büründü!
  • 20.11.2021 09:45

Bodrum Kalesi Dünya Çocuk Hakları Günü'nde maviye büründü!

Muğla'da tarihi Bodrum Kalesi'ndeki Fransız Kulesi, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları ...