maritbet girişmaritbet
Elysium Art Şişli lüksün sınırlarını zorluyor

Elysium Art Şişli lüksün sınırlarını zorluyor

Markalı konut liginde çıtayı yüksek tutan Ofton İnşaat, gerçekleştirdiği Elysium Art Şişli ile lüksün sınırlarını zorluyor.

Yıl içinde İstanbul'un farklı bölgelerinde birbirinden niş ve butik 7 proje geliştiren Ofton İnşaat, Elysium Art Şişli ile Bomonti bölgesinin yükselen değerine katkıda bulunuyor. İş ve sosyal yaşamın merkezi Şişli'de yükselen Elysium Art Şişli, sosyal imkânlarından daire konseptine, lokasyonundan lansmana özel ödeme koşullarına kadar birçok avantajıyla yatırımcılarına çok özel bir yaşam sunuyor. Bir yanda şehir, diğer yanda da boğaz manzarası bulunan Elysium Art Şişli'de hayat, 2016 yılının üçüncü çeyreğinde başlıyor.

Bira Fabrikası lüks konut oluyor

Şişli'nin farklı konut ihtiyacına lüks projeler ile cevap veren Ofton İnşaat, Elysium Art Şişli'de lansmana özel ödeme koşullarıyla yepyeni bir hayatın kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul markalarından Ofton İnşaat'ın İstanbul Şişli'deki Eski Bira Fabrikası'nın olduğu alanda inşa ettiği Elysium Art Şişli'de 26 katta 214 rezidans ile 7 ticari birim yer alıyor. Toplamda 2 bin 950 metrekare arazi üzerinde 26 katlı tek bir blok olarak inşa edilen Elysium Art Şişli'nin tamamı 1+1 tarzda tasarlanan ve isteğe bağlı olarak mimari tekniği sayesinde 2+1 veya 3+1 olabilen rezidanslara dönüşebiliyor. Alanları 67,92 ile 74,87 metrekare arasında değişen rezidanslara ev sahipliği yapan Elysium Art Şişli'de dairelerin fiyatları, 700 bin TL'den başlıyor. 

Üç şekilde satın alınabiliyor

Rezidansların 2016 yılının üçüncü çeyreğinde teslim edilmeye başlanacağı Elysium Art Şişli'de üç farklı ödeme imkânı sunuluyor.

•    Peşin Ödeme
•    Banka Kredisi
•    Firma Finansmanı

Şehrin merkezinde yatırımcılarına özel bir yaşam sunması hedeflenen Elysium Art Şişli, konumu dolayısıyla yüksek kira getirisi sağlayacak. 

Hüseyin Belibağlı/Emlaktasondakika.com

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Elysium Soul Beyoğlu reklam filmi yayında!
  • 10.12.2016 09:45

Elysium Soul Beyoğlu reklam filmi yayında!

Elysium Soul Beyoğlu, iki blokta 225 bağımsız bölümden oluşuyor. Projede 1+0, 1+ ...

"Ekonomiye katkı sağlamak vatandaşlık borcumuz"
  • 03.08.2016 13:25

"Ekonomiye katkı sağlamak vatandaşlık borcumuz"

Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, "Türkiye ekonomisine ...

Suzan Arar, Elysium Art Şişli'yi anlattı!
  • 29.07.2015 10:23

Suzan Arar, Elysium Art Şişli'yi anlattı!

Ofton İnşaat Proje Satış Koordinatörü Suzan Arar, Bomonti'de yer alan Elysium Ar ...

İsmail Hakkı Altun 'Körfezli müşteriler önemli'
  • 01.05.2015 17:52

İsmail Hakkı Altun 'Körfezli müşteriler önemli'

Ofton İnşaat Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, Uluslararası Yatırım Zirvesi'nde, Kö ...