maritbet girişmaritbet
Elit Grand Palas'la Kurtköy'de saray yaşantısı

Elit Grand Palas'la Kurtköy'de saray yaşantısı

Kurtköy'de daha önce Elit Yaşam Konakları ve Elit Perla Palas projelerini yapan Delmar Yapı, şimdi de Elit Grand Palas projesine başladı

Kurtköy'de daha önce Elit Yaşam Konakları ve Elit Perla Palas projelerini yapan Delmar Yapı, şimdi de Amerikalı ortağı JBS Development ile birlikte Elit Grand Palas projesine başladı. Delmar Yapı Satış Yöneticisi Funda Savaş, Selçuklu döneminden beri birçok klasik Türk mimarisi ve dünya mimarisinin görkemli eserlerinden ilham alarak Elit Grand Palas'ı tasarladıklarını belirterek, "Bu proje için yüksek mimarımız Oya Başar Ulucu ve ekibi dünyada 10'un üzerinde ülkedeki saraylarda inceleme yaptı. 1 yıllık çalışmanın ardından da bu projemiz ortaya çıktı" dedi.

Heykellerle sanata uzanacak

Funda Savaş, arsa dahil 60 milyon liralık yatırımla inşa edilecek projede stüdyo, 1+1 ve 2+1 olmak üzere 30 farklı tipte 532 adet rezidansın yer alacağını belirterek, 10 bin 680 metrekarelik arsada 55 bin metrekare inşaat alanı bulunan projenin 4 bin 500 metrekare iç bahçeye ve 208 metrekarelik cepheye sahip olduğunu ifade etti. Savaş, "Proje girişinde dev aslan heykelleri yerleştirildi. Ayrıca İtalyan meydanlarını andıran yeşil bir meydana yer verdik. Bu meydanda at heykelleri de yer alıyor" diyerek projenin farklı mimarisine dikkat çekti. Projenin yatırım maliyeti 100 milyon lirayı buluyor. Ekim 2011'de inşaatına başlanacak projenin 30 ayda tamamlanması planlanıyor.

Eylül sonunda satışta

Savaş, projede bireysel kiralama hizmeti ile daire sahiplerine emlak danışmanlığı da yapacaklarını ifade etti. 8 katlı olarak planlanan projenin tüm katlarında ortak kat bahçeleri ve lounge alanları bulunuyor. İç bahçede ayrıca sağlık merkezi ile restoran ve kafelerden oluşan iki blok yer alıyor. Aralarında açık yüzme havuzunun bulunduğu bloklarda, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, bowling, mini golf, tırmanma duvarı, sağlık merkezi, restoran olacak. Savaş, eylül ayının sonunda satışa çıkacak projede konutların 166 bin liradan başlayan fiyatlarla satılacağını, en büyük dairenin ise 433 bin lirayı bulacağını söyledi.

  • Etiketler:

Yorum Yaz