maritbet girişmaritbet
Egeyapı’nın Bağcılar projesinin adı belli oldu: Batışehir

Egeyapı’nın Bağcılar projesinin adı belli oldu: Batışehir

EGEYAPI Group’un yaklaşık 800 bin metrekarelik inşaat alanında gerçekleştireceği projenin ismi belli oldu. Avrupa’nın en büyük karma inşaat projesi, artık ‘Batışehir’ adıyla anılacak!

EGEYAPI Group'un İstanbul Avrupa Yakası'nda inşaatına başlayacağı TEM Otoyolu'na cepheli dev projenin adı belli oldu. Yaklaşık 800 bin metrekarelik inşaat alanıyla Avrupa'nın en büyük karma inşaat projesi, artık ‘Batışehir' adıyla anılacak. İstanbul'un Avrupa'ya açılan kapısında bulunan Batışehir, bölgeye de ismini vermeye aday!

EGEYAPI Group,Emlak Pazarlama İnşaat A.Ş. (EPP), TOKİ ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle E-5 ve TEM Otoyolu'nun kesiştiği bölgede inşaatına başlayacağı proje için aradığı ismi buldu.

EGEYAPI Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, bir aylık sürede henüz adı bile belli olmadan 1000'in üzerinde talep toplanan Batışehir için, “Projenin gerçekleşeceği arsa İstanbul'un Avrupa'ya açılan kapısında bulunduğu için bu isimde karar kıldık. Birçok isim arasından seçtiğimiz ‘Batışehir' bölgeye adını verebilecek, semt adı olabilecek nitelikte bir isim” dedi.

15 bin kişilik bir şehir!

İçerisinde 3 bin adet konut ve rezidans, bir şehir oteli, ofisler, eğitim kompleksi, açık alışveriş çarşısı, kulüp binası, açık ve kapalı yürüyüş-koşu-gezi-parkurları spor salonları ve 100 bin metrekare yeşil alan bulunacak Batışehir, tamamlandığında içinde 15 bin kişinin yaşayacağı bir kent haline gelecek ve tasarımıyla Türkiye'nin en iddialı projelerinden biri olacak.

Satışına henüz başlanmayan Batışehir için ilk ayda 4 bini aşkın kişi internet ve çağrı merkezi aracılığı ile bilgi alırken; yaklaşık 1700 kişi ön kayıt yaptırdı. İnanç Kabadayı, Ağustos ayına kadar ön kayıt yaptıranların en uygun fiyatlar ve ödeme konuşlarıyla ev sahibi olabileceğini söyledi. Batışehir'de ilk etabın teslimatlarına 24 ay içinde başlanacak.

www.batisehir.com

Tel: 444 5 343
Adres: Göztepe mah. İstoc Oto Center yanı No:10 Bağcılar / İstanbul

  • Etiketler:

Yorum Yaz