maritbet girişmaritbet
EgeBoyu’nda inşaat başladı!

EgeBoyu’nda inşaat başladı!

Eviya Gayrimenkul'ün Ege Boyu projesinde inşaat Fedon'un konseriyle başladı.

EVİYA Gayrimenkul, prestij projesi ‘Ege Boyu'nu hayata geçiriyor. Ege'nin sıcak, sakin ve huzurlu yaşam tarzının İstanbul'daki yansıması olacak Ege Boyu'nun inşaatı 9 Haziran Cumartesi günü, Fedon'un sahne aldığı keyifli bir organizasyonla başladı.

EVİYA Gayrimenkul'un Ege kasabalarının detaylarını ve yaşam kültürünü İstanbul'a taşıdığı projesi ‘EgeBoyu',  9 Haziran Cumartesi günü hem yazın gelişini hem de projenin inşaatının başlaması vesilesiyle çok özel bir etkinlik düzenledi. Ünlü şarkıcı Fedon'un yanı sıra DJ performansının da renklendirdiği organizasyonda birçok sürpriz grup da konuklara keyifli bir hafta sonu yaşattı.

Toplam 114 bin metrekare inşaat alanında 17 blok ve 28 üniteli çarşı bölümünden oluşan Ege Boyu'nda, 49 ile 204 metrekare arasında değişen 644 daire yer alıyor. Stüdyodan 4+1'e kadar uzanan konutların yanı sıra 28 ticari ünite bulunan, 3,25 metre tavan yüksekliğine sahip daireleri ile ferah yaşam alanları sunan projede daire fiyatları, 149 bin 500 TL ile 740 bin TL arasında değişiyor.

Sancaktepe Anadolu Yakası'nın Göktürk'ü

Son yıllarda yıldızı parlayan ve birçok prestijli projenin yer aldığı ilçede, Ege kasabası kurmaya hazırlanan Ege Boyu, bölgenin en kıymetli yerinde bulunuyor. ABD Jeolojik Araştırmalar Dairesi'nin son Türkiye raporuna göre, deprem açısından en güvenli ilçelerden biri olduğu belirlenen Sancaktepe, geçtiğimiz günlerde temelleri atılan ve 2015 yılında açılması planlanan metro ile Üsküdar'a 24 dakika yakınlıkta olacak.

EVİYA Hakkında

EVİYA Gayrimenkul, Türkiye'nin en büyük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı olan ve İMKB'50 indeksi içinde yer alan öncü konut markası Sinpaş GYO'nun yeni bir iştiraki olarak 2011 yılında kuruldu. Adını, “Evinde İyi Yaşa” sloganından alan EVİYA, sektörde apayrı bir yeri olan Sinpaş'ın, “ihtiyaçları çözümlerken belli bir fikri olan, özgün ve temalı konut vizyonunu çok daha geniş kitlelere sunmayı hedefledi. EVİYA, müşteri ihtiyaçlarını en iyi şekilde analiz ederek orta segmentte benzerlerinden çok farklı, alışık olmadığımız kadar kaliteli ve özgün konut projeleri yapmak üzere konumlandı.

Bir ilki gerçekleştirerek orta gelirli aileleri de konsept konut projeleri ile buluşturacak olan EVİYA, ilk ve prestij projesi olarak Kalbi Ege'de kalanlar için İstanbul'da bir Ege kasabası kuruyor. EVİYA, mimarisinden peyzajına kadar üzerinde titizlikle çalışılan ve Ege'nin güzelliklerini İstanbul'a taşıyan EgeBoyu ile herkesin hayalini kurduğu bir yaşamın kapılarını aralıyor.  İstanbul'un hızla gelişen ilçelerinden Sancaktepe'de, 40.500 metrekare alan üzerinde yükselen Ege Boyu projesi, konut ve ticari alanlardan oluşuyor.  Proje, kent yaşamının karmaşasından uzak, Ege yaşamının huzurunun yanı sıra modern mahalle hayatını da sunuyor. Ege'nin tüm ayrıntısını barındıran projede Ege kasabalarındaki sadelik ve modern mimari bir arada kullanılıyor.

EVİYA Gayrimenkul Çağrı Merkezi: 0216 313 19 19

Facebook:    http://www.facebook.com/EgeBoyu

Twitter:       https://twitter.com/EgeBoyu

Web Sitesi:   http://www.EgeBoyu.com

 

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Çamlıyaka Konakları tanıtım filmi yayında!
  • 27.09.2018 14:53

Çamlıyaka Konakları tanıtım filmi yayında!

Ege Yapı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Çamlıyaka Konakları projesinin tan ...

Çamlıyaka Konakları basına tanıtıldı!
  • 27.09.2018 14:38

Çamlıyaka Konakları basına tanıtıldı!

Ege Yapı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Çamlıyaka Konakları basın toplantı ...

İnanç Kabadayı Çamlıyaka Konakları'nı anlatıyor
  • 27.09.2018 13:18

İnanç Kabadayı Çamlıyaka Konakları'nı anlatıyor

Ege Yapı tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilecek Çamlıyaka Konakları'nı şirk ...

Tuba Köse, Eviya Gayrimenkul'ü anlatıyor!
  • 08.11.2014 17:05

Tuba Köse, Eviya Gayrimenkul'ü anlatıyor!

Eviya Gayrimenkul Genel Koordinatörü Tuba Köse, Eviya Gayrimenkul'ün projelerini ...

Sancaktepe’de pandemi hastanesi havadan görüntülendi
  • 02.05.2020 15:03

Sancaktepe’de pandemi hastanesi havadan görüntülendi

İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen bin 5 yataklı pandemi hastanesinde inşaatın s ...

Çamlıyaka Konakları proje galerisi yayında!
  • 27.09.2018 14:48

Çamlıyaka Konakları proje galerisi yayında!

Ege Yapı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Çamlıyaka Konakları projesinden ka ...