maritbet girişmaritbet
Ege Yapı'nın "Cer İstanbul" projesi satışa sunuldu!

Ege Yapı'nın "Cer İstanbul" projesi satışa sunuldu!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Ege Yapı tarafından geliştirilen Cer İstanbul projesinin detayları düzenlenen tanıtım toplantısıyla paylaşıldı.

Emlak Konut GYO güvencesiyle Ege Yapı tarafından geliştirilen Osmanlı Dönemi'nde "Altın Kapı" olarak adlandırılan bölgede ve Yedikule Hisarı'nın yanında konumlanan Cer İstanbul projesinin detayları düzenlenen tanıtım toplantısıyla paylaşıldı.

Projenin, İstanbul'un Fatih ilçesindeki Tarihi Yarımada'nın en köklü yerleşim yeri olan Yedikule'de bulunduğunu aktaran Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, şunları kaydetti:

"Konumuyla tarihin içinde ayrıcalıklı bir yaşam biçimi sunan ve çok değerli bir yatırım fırsatı olacak Cer İstanbul ile nesilden nesile aktarılan bir tarihe sahip çıkıyoruz. Böylesi bir tarihe sahip Yedikule'de 1871 yılından itibaren demiryolu araçlarının bakım ve onarım faaliyetlerinin gerçekleştirildiği Cer Atölyeleri'ne adeta yeniden hayat vererek sahip olduğumuz endüstriyel ve kültürel mirası, Emlak Konut GYO güvencesi ve Ege Yapı ayrıcalığıyla İstanbul'a hediye edecek olmanın gururunu yaşıyoruz."