maritbet girişmaritbet
Ege Vadisi'nde ev alanlar taşınana kadar taksit ödemeyecek

Ege Vadisi'nde ev alanlar taşınana kadar taksit ödemeyecek

Sinpaş, bu kez finans gücünü kullanarak, kaçırılmayacak ödeme fırsatları hazırladı.

Sinpaş'ın özel ödeme planı ile sadece yüzde 8 peşinat ödeyerek, evinizi seçebilirsiniz. Ege Vadisi'ni tercih edenler, taşınana kadar taksit ödemeyecek. Sinpaş'ın banka kredisiz taksitli ödeme planı ile Ege hayallerine kolayca ulaşabilecekler. Sinpaş, bu fırsatı kaçırmak istemeyenleri, Turan Güneş Bulvarı'ndaki satış ofisine bekliyor.

Yılın 365 günü, 4 mevsim plaj keyfi

Havası, toprağı ve kokusuyla Ankara'da Ege havası estiren Ege Vadisi'nde asansörle aşağıya indiğinizde karşınıza Alaçatı Çarşısı çıkıyor. Ege'nin tadına doyulmaz lezzetlerini sunan şirin kafeleri, taş sokağı, masmavi tenteli dükkanları ve güleryüzlü esnafıyla Alaçatı Çarşısı'nın müdavimi olacaksınız.
Ege kumsalları ve yılın 365 günü keyfini çıkarabileceğiniz 4 mevsim plajı ile her an kendinizi Ege'de hissedeceksiniz. Gün ışığını içine alan Ankara'nın 60 metrelik en uzun kumsallı havuzu, 365 gün yüzme keyfi, ilk aile SPA'sı ve wellness center ile keyifli bir yaşamın adresi olacak.

Çocuklar büyümek istemeyecek

Ege Vadisi, özel donatıları ile çocukları da çok mutlu edecek. Ege kumlarında güzel vakit geçiren çocuklar, Ege kıyılarından getirilen deniz kabukları ile oynamanın ayrıcalığını yaşayacak. Ege Vadisi'ndeki parklar, bahçeler, spor alanları, trafiğe kapalı oyun ve aktivite meydanları da, çocuklara kaliteli ve eğlenceli anlar yaşatacak.

Ödüllü geniş evler

Ege Vadisi'nin örnek evi, uluslararası alanda ‘En İyi İç Dekorasyon' ödülü aldı. Ege Vadisi sakinleri, Ankara'nın en ferah evleri ve geniş balkonları ile muhteşem şehir ve göl manzarasının keyfini çıkaracak.

Ankara'yı 360 derecelik açıyla gören mükemmel manzar

Ege Vadisi'nin prestijli binası Ege Residence'ın üst katındaki Roof Lounge'ta Ankara'nın göz alan manzarasına hakim olacak, Başkent'i 180 metreden 360 derecelik açıyla seyretmeye doyamayacaksınız.
Ege Vadisi sakinleri, Garden Lounge'da sevdikleriyle bir araya gelecek, BBQ alanında lezzetli yiyecekleri tadacak. Winter Lounge'da ise eşsiz manzara eşliğinde misafirlerini ağırlayacak, doğum günü gibi unutulmaz kutlamalarını düzenleyebilecek.

Ege konsepti çok kazandıran bir yatırım

Sinpaş GYO'nun Ege konseptli projeleri, çok kazandıran bir yatırım olma ayrıcalığına da sahip. Sinpaş GYO'nun İstanbul'da geliştirdiği EgeBoyu 6 yılda yüzde 130, EgeYakası ise 3 yılda yüzde 75 kazandırdı. Şimdi Ankara'nın en kıymetli noktasındaki Ege Vadisi, Ege keyfini 3.760 TL'den başlayan taksitlerle çıkarmanız için sizi bekliyor.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Sinpaş Koru Aura Basın Lansmanı
  • 24.01.2022 16:48

Sinpaş Koru Aura Basın Lansmanı

Sinpaş, Çekmeköy'de hayata geçireceği Koru Aura projesinin lansmanını gerçekleşt ...

Seba Gacemer, Ege Vadisi'ni anlattı!
  • 27.04.2016 17:04

Seba Gacemer, Ege Vadisi'ni anlattı!

Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, Ankara'da inşa edilmekte olan Ege Vadisi p ...

Sinpaş, Ankara projeleri ile şov yapıyor!
  • 11.12.2014 17:55

Sinpaş, Ankara projeleri ile şov yapıyor!

Son 5 yılda en çok konut satan firma olan Sinpaş, Ankara'da bir basın toplantısı ...

Sinpaş, 'Gönülden teşekkürlerle' videosu yayınladı!
  • 03.12.2014 10:26

Sinpaş, 'Gönülden teşekkürlerle' videosu yayınladı!

Sinpaş, 40. yılını kutladığı şu günlerde yeni bir video yayınlayarak, müşteriler ...

Gayrimekul sektörü 2012’den umutlu
  • 01.02.2012 16:35

Gayrimekul sektörü 2012’den umutlu

Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan Gayrimenkul sektörü 2012 yılından umutlu. ...