maritbet girişmaritbet
Edonia Garden, ulaşım kolaylığıyla farklılaşıyor

Edonia Garden, ulaşım kolaylığıyla farklılaşıyor

Kar Yapı tarafından İstanbul Pendik'te hayata geçirilen Edonia Garden projesi 388 konut, 12 ticari alandan oluşuyor.

Kar Group, Kar Yapı bünyesinde hayata geçirdiği Pendik'teki ilk projesi ‘Edonia Garden'da ev alacaklara ayrıcalıklar sunuyor. 10'ar katlı 4 blokta 388 adet konut ve 12 adet ticari üniteden oluşan proje 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden meydana geliyor. 

Metrekare büyüklükleri brüt 62.49 metrekare ile 147.41 metrekare arasında değişen dairelerden meydana gelen proje, geniş sosyal donatı ve spor alanlarına sahip bulunuyor. 

Projenin sosyal donatıları arasında açık yüzme havuzu, çocuk havuzu, basketbol sahası, fitness center, hamam, sauna, buhar odası, kapalı ve açık çocuk oyun alanları, kafeterya, süs havuzları ve yürüyüş yolları yer alıyor. Ayrıca iki katlı otopark ve her daireye özel bir araçlık alan imkanıyla da dikkat çekiyor.

Lokasyon ve ulaşım kolaylığıyla da farklılaşan 'Edonia Garden', merkezi noktalara yakın konumda yükseliyor. Proje; Marmara Üniversitesi Hastanesi'ne 1,5 km, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 3 km, 70 dönüm üzerine yeni yapılacak olan Gedik Üniversitesi kampüsüne 500 metre ve hızlı feribota ise 7 km uzaklıkta bulunuyor.

 

  • Etiketler:

Yorum Yaz