maritbet girişmaritbet
Düşler Vadisi Riva yeşili hayatınızla bütünleştiriyor

Düşler Vadisi Riva yeşili hayatınızla bütünleştiriyor

Yılmaz İnşaat tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa edilen Düşler Vadisi Riva, doğal hayatı bozmadan çevre dostu bir proje hayata geçiriyor.

Galatasaray'ın Riva arazisinde bölgenin doğal yapısına dokunulmadan hayata geçirilen ve bu sebeple diğer konut projelerinden ayrılan Düşler Vadisi Riva, 869 bin 362 metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor.

Proje içerisinde 152 metrekareden 440 metrekareye kadar farklı büyüklüklerde 509 villaya yer veriyor.

Düşler Vadisi Riva, ‘yeşil' ve doğa dostu konseptiyle şehir hayatının yoruculuğunu hissetmeden Riva deresi, tarihi kalesi, ormanlık alanları ve temiz havasıyla, şehrin karmaşasındaki insanların unuttuğu doğal hayatı yeniden vaat ediyor.

Riva arazilerinde kendi gıdanı kendin üret! 

Projenin en dikkat çeken yönlerinden biri olan tarım arazileri sayesinde hobi bahçeleri ile dileyen kendi tarımını kendisi yapıp toprağın kokusunu birebir deneyimleme imkanına sahip oluyor. Bu alanların içerisinde  sebze ve meyve tarım alanları,  Gastronomi ve Degüstasyon Merkezi, Permakültür Kulübü, sera, organik kafe, eğitim parterleri, çiftlik ve kümes bulunuyor.

Yaptığınız her şeyin doğaya geri dönüştüğü projede villalar 1 milyon 91 bin TL ile 2 milyon 405 bin TL arasından alıcısına sunuluyor. Projenin teslim tarihinin ise Ekim 2021'de yapılması düşünülüyor.

  • Etiketler:

Yorum Yaz