maritbet girişmaritbet
Düşler Vadisi Riva, GSYİAD üyelerini ağırladı

Düşler Vadisi Riva, GSYİAD üyelerini ağırladı

Düşler Vadisi Riva, Galatasaray eski başkanı Dursun Özbek’in yanı sıra 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (GSYİAD) üyelerini ağırladı.

Emlak Konut GYO güvencesiyle Yılmaz İnşaat'ın Galatasaray'ın Riva arazisinde hayata geçirdiği “Düşler Vadisi Riva” projesini Galatasaray Kulübü eski başkanı Dursun Özbek'in yanı sıra kulübün önde gelen derneklerinden 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği (GSYİAD) yetkilileri ziyaret etti. Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz'dan projeye ilişkin bilgiler alan eski başkan Dursun Özbek ve dernek yetkilileri, Düşler Vadisi Riva projesine tam not verdi. Galatasaray eski Başkanı Dursun Özbek ile birlikte 1905 GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu ve beraberindeki dernek üyeleri gelecek vadeden projeden villa alarak Riva'lı oldu.

GALATASARAY ESKİ BAŞKANI DURSUN ÖZBEK; “ DÜŞLER VADİSİ RİVA BİZİM EVİMİZ”

GSYİAD ile birlikte bugün Düşler Vadisi'nde kendi evimizdeyiz. Galatasaray sevdası bizi buraya getirdi. Her birimizin bu projeye destek vermesi gerektiğini belirtmek istiyorum. Burası bizim kendi projemiz, Galatasaray'ın projesi. Alanlarda GS'li, yapanlarda GS'li. Kulüpler yeni kaynak oluşturmak zorunda. Rakiplerimiz de boş durmuyor. Riva, GS bünyesinde finansman oluşturmak üzere 40 sene önce alınmış. Bu arazinin alınış sebebi bir gün zamanı geldiğinde GS'ye fon oluşturmaktır. Ogün bugündür. GS üyeleri olarak projeye destek verelim. Bugün buraya ev almaya geldim ve imzamı atıyorum. Attığımız imza ile hem ev sahibi, hem de Galatasaray'ımıza destek oluyoruz. Bu proje ile elini taşın altına koyan Yılmaz İnşaat Yönetimine de ayrıca teşekkür ediyorum. Riva'nın geleceği çok parlak, yatırımcıları çeken bir bölge, ayrıca lokasyon avantajı da sağlıyor. Burada doğal bir ortamda aynı çatı altında büyük aile geleneğimizi sürdüreceğiz. 

GSYİAD BAŞKANI İBRAHİM HATİPOĞLU; “DÜŞLER VADİSİ RİVA GALATASARAY'A BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR”

Dünya şehri İstanbul'da yoğun iş temposuna biraz ara vermek, nefes almak için Düşler Vadisi Riva'da Galatasaray kulübümüzün eski başkanı Sayın Dursun Özbek ve üyelerimizle bir araya geldik. Galatasaray arsası üzerinde Yılmaz İnşaat tarafından geliştirilen Düşler Vadisi, çok özel ve prestijli bir proje olarak dikkat çekiyor.  Üyelerimizle birlikte projeyi gezdik ve hayran kaldık. 

Bu proje camiamıza büyük katkı sağlıyor. Yılmaz İnşaat yöneticileri mimarlarıyla, mühendisleriyle burada hayal ettiğimiz bir yaşam alanı tasarlamış. İstanbul'un yanı başında doğallığın korunarak dingin bir yaşam alanı bizlere sunan Yılmaz İnşaat YKB Hakan Yılmaz Bey'e derneğimiz adına teşekkür ederiz. Düşler Vadisi'nde yerimizi almaktan, Riva'lı olmaktan büyük mutluluk duyduk. Kulübümüzün arsası üzerinde yer alan bu değerli projede camiamızın tüm üyelerini görmek bizlere ayrı bir heyecan katacaktır” dedi. Burası gerçek manada bizim evimiz, burası bizim geleceğimiz. Proje ayrıca geleceğe yatırım yapmak isteyenlere fırsat sağlıyor. Tüm Galatasaraylıların bu projeye destek vermesi gerekiyor. Çevremize ve dostlarımıza da önerelim.  Biz dernek üyeleri olarak Riva'da Düşler Vadisi çatısı altında hep birlikte olacağız.

YILMAZ İNŞAAT YKB HAKAN YILMAZ: “GALATASARAY'IN RİVA ARAZİSİNDE ÖRNEK BİR ÇALIŞMAYA İMZA ATACAĞIZ”

Düşler Vadisinde Galatasaray Kulübümüzün değerli başkanlarından Dursun Özbek başkanımızı ve GSYİAD üyelerimizi ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. Bildiğiniz üzere ihalesini kazandığımız Galatasaray'ın Riva arazisinde örnek bir çalışmaya imza atacağız. Bu bölge İstanbul'un hızla gelişen yeni aksı üzerinde büyük önem arz ediyor. Projeyi geliştirirken doğayla iç içe bir konseptte ve yatay bir düzlemde olmasına büyük özen gösterdik. Riva projemizin esası ekolojik olması. Biz planlamayı yaparken alandaki doğayı bozmadık. Arsa bir vadi şeklinde ve içerisinde doğal sular akıyor. Biz oradaki doğal sulara dokunmadık. Arazinin en alt kotunda da bir göl yapıyoruz. Arazideki doğal sular, o gölete akacak. 1157 dönüm alanın içerisinde 70 dönüm park olacak. Yine içerisinde 207 dönüm özel ormanımız olacak. Orman içinde aktivite ve rekreasyon alanları tasarlıyoruz. Türkiye'de bu tür parklar var ancak doğayla iç içe olan bu büyüklükte yok. Projemizde yine villalarımız geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip olacak. Her metrekaresinin en iyi şekilde değerlendirildiği projemizde ilk etapta 509 villa planlıyoruz. Villalarımız 152 metrekareden başlıyor. Her villanın 48 metrekareden başlayıp villa büyüklüğüne göre 982 metrekareye kadar bahçeleri olacak. Natamam şekilde yapılacak villalarımızda, yatırımcı isterse dekorasyon için istediği paketi satın alarak villasını hazır teslim alabilecek. Projeyi 3 yıl içinde tamamlamayı planlıyoruz. Yakın bir zamanda örnek villalarımızı ziyarete açacağız. Projemiz ulaşım akslarının çevrelendiği bölgede yer alıyor. Proje alanının bulunduğu noktadan şu an Sabiha Gökçen ile İstanbul Havalimanına 30 dakikada ulaşmak mümkün. İstanbul Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Otoban ve çevreyollarıyla kolay ulaşım imkanına sahip Riva, hayata geçireceğimiz proje ile hak ettiği değeri bulacak. Bölgede devam eden Kanal Riva projesinin yanı sıra tarafımızdan çalışmaları yürütülen viyadük ve bağlantı köprüleriyle Riva 365 gün yaşanabilir hale gelecek.

ALTERNATİF VİLLA SEÇENEKLERİNE YER VERİLİYOR

Emlak Konut GYO güvencesiyle Riva'nın doğal yapısı korunarak tasarlanan villaları 1 milyon 100 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılara sunan Yılmaz İnşaat; projenin ilk etabında ise 509 villa inşa edecek. 152 metrekareden 396 metrekareye kadar farklı büyüklüklerde villaların yer aldığı projede geniş ve ferah kullanım alanlarının yanı sıra doğayla iç içe bir yaşam konsepti oluşturuluyor.

Natamam şekilde yapılacak villalar, yatırımcının tercihine göre istediği dekorasyon paketini satın alarak villasını hazır teslim alabilecek. Bölgenin ekolojik özelliğine bağlı, doğa ile iç içe yatay bir konseptte planlanan projenin ilk etabı 3 yıl içinde tamamlanacak.

1 milyon 157 bin metrekare üzerinde geliştirilen villa projesinin içinde 70 bin metrekare park ve 207 bin metrekare özel orman alanı ile birlikte doğal su kaynakları yer alıyor. 

KOLAY ULAŞIM AKSINDA PRESTİJLİ VİLLALAR

Düşler Vadisi Riva, kamu ve özel sektör yatırımlarıyla her geçen gün hızla gelişen Kuzey Marmara Otoyolu aksının Anadolu Yakası'nda örnek niteliğinde bir yapılaşma olarak öne çıkıyor.

İstanbul'un doğayla içe içe bölgesi Riva'da yükselen proje, İstanbul Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, TEM Otoban ve çevreyollarıyla kolay ulaşım imkanına sahip bir noktada yer alıyor. Riva'ya özgün bir kimlik kazandıracak proje, tamamlandığında çevreye uyumlu az katlı ekolojik yapısıyla da Türkiye'de örnek teşkil edecek.

  • Etiketler:

Yorum Yaz