maritbet girişmaritbet
Düşler Vadisi, GS Erkek Basketbol Takımı'nı ağırladı

Düşler Vadisi, GS Erkek Basketbol Takımı'nı ağırladı

İstanbul Riva’da doğanın kalbinde yükselen Düşler Vadisi projesi GS Erkek Basketbolcu ve teknik heyet tarafından büyük ilgi gördü.

ING Basketbol Süper Ligi'nin 3. haftasında sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, kulübün Riva arazisinde Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Düşler Vadisi villa bahçesinde derbi öncesi moral depoladı. 

Sarı-kırmızılı basketbolculardan Barış Ermiş, derbi öncesi takımla birlikte yapılan buluşmaların çok yararlı olduğunu belirterek, "Düşler Vadisi, şehirden uzak, çok sakin güzel bir proje. Bol temiz havası var. Bu tarz yerler biz sporcuların özlediği şeyler. Çok güzel bir proje olmuş. Ormanspor maçını kazandıktan sonra biraz moralimiz yerine geldi. Şimdi önemli bir derbi maçımız var. Onun öncesinde böyle güzel ortamda takımla beraber olup yöneticilerimizle beraber konuşup kaynaşıp moralli bir şekilde maça hazırlanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

RJ HUNTER: "BEŞİKTAŞ'IN KADROSUNDAKİ İSİMLERE TAKILMIYORUZ"

Galatasaray'ın ABD'li oyuncusu Ronald Jordan Hunter, sarı-kırmızılı takımın kazanmayı çok önemseyen bir ekip olduğunu söyleyerek, "Bugün Düşler Vadisi Riva'da takım arkadaşlarımızla yemekte bir araya geldik. Özellikle sporcular olarak bizlerin İstanbul'un dışını pek görme şansımız olmuyor. Düşler Vadisi, İstanbul'un dışında doğa ile baş başa kalabileceğiniz bir yer. Çok güzel bir projenin bahçesinde takım arkadaşlarımızla bir araya geldiğimiz için mutluyum. Maça gelecek olursak, Beşiktaş'ın kadrosundaki isimlere takılmıyoruz. Sonuçta arada ciddi bir rekabet unsuru var ve maçı aynı ciddiyetle kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Her maçı ciddiye alıyoruz bu da o maçlardan bir tanesi" açıklamasında bulundu.

ERTUĞRUL ERDOĞAN: "TAKIM OLARAK İLK KEZ BİR ARAYA GELİYORUZ"

Galatasaray Başantrenörü Ertuğrul Erdoğan da takım olarak ilk kez bir organizasyonda bir araya geldiklerini söyleyerek, "Yeniden oluşturduğumuz bir takım, ilk kez bir araya gelen oyuncu grubu. Eşleriyle birlikte gelenler de oldu. Sinan Erdem'in o boğucu havasından çıkıp böyle temiz ve güzel bir hava alma şansını elde ettik. Burası gerçekten çok güzel, “Düşler Vadisi” birinci sınıf bir proje. Evleri de gezdim bu kadar aydınlık, bu kadar güzel, bu kadar oksijeni bol bir ortamda yaşamak keyifli olsa gerek" ifadelerini kullandı.

Oynayacakları Beşiktaş derbisi ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan tecrübeli çalıştırıcı; "Bizim özelimizde Beşiktaş maçından önce böyle bir takım kadro buluşmasına büyük bir destek veren Hakan Yılmaz beye çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş maçı elbette önemli bir derbi. Bunun yanında seyircisiz oynamamızın getirdiği bir dezavantaj var. Taraftarımızla buluştuğumuz yer televizyon ve sosyal medya oluyor. Dolayısıyla takımın tanınırlığı açısından bu tip takım kadro buluşmaları bizim adımıza çok önemli. Ümit ediyorum ki; geçen haftadaki gibi yolumuza kazanarak devam ederiz. İyi basketbol, kötü basketbol ayrı ama bizim kazanmaya ihtiyacımız var. Yeni takımlar kazandıkça güçlenirler, kazandıkça ilişkiler daha pekişir. Bu takımdaşlığı pekiştiren takım kadro buluşmalarının sayısını artırarak galibiyetlerle süslemeye devam ederiz."

HAKAN YILMAZ: "DİĞER BRANŞ SPORCULARIMIZI DA MİSAFİR ETMEK İSTERİZ"

Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz ise, daha önce futbol ve kadın basketbol takımlarını misafir ettiklerini ifade ederek, "Bugün erkek basketbol takımındaki oyuncu arkadaşlar eşleriyle de geldiler. Bizi de çok mutlu ettiler. Kapalı spor salonundaki ortamdan bir nebze de olsa doğa ile iç içe olan Düşler Vadisi projemizin bahçesinde birlikte olduk. Güzel keyifli vakit geçirdiğimizi düşünüyorum. Diğer branşlardaki sporcuları da burada misafir etmekten memnuniyet duyarız" diye konuştu.

Yemeğin ardından toplu fotoğraf çektirilirken, sarı-kırmızılı kafile Düşler Vadisi'nde yapımı tamamlanan örnek villaları gezdi.

Yorum Yaz

Benzer Haberler

Düşler Vadisi Riva'nın 3. etabı için ön talep dönem başladı!
  • 27.06.2022 17:21

Düşler Vadisi Riva'nın 3. etabı için ön talep dönem başladı!

Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat v ...

Düşler Vadisi Riva şantiyesi havadan görüntülendi!
  • 05.01.2022 16:26

Düşler Vadisi Riva şantiyesi havadan görüntülendi!

İlk etabında teslimlerin başladığı Düşler Vadisi Riva projesi şantiyesinde çalış ...

Düşler Vadisi Riva'da yeni etap için hazırlıklar başladı!
  • 30.11.2021 10:51

Düşler Vadisi Riva'da yeni etap için hazırlıklar başladı!

Yılmaz İnşaat’ın patronu Hakan Yılmaz, Düşler Vadisi projesinde teslimlere devam ...

Düşler Vadisi'nde ilk etap teslimlerine başlandı
  • 25.11.2021 14:45

Düşler Vadisi'nde ilk etap teslimlerine başlandı

Emlak Konut GYO güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ...

Düşler Vadisi Riva'da son durum ne?
  • 12.08.2021 11:43

Düşler Vadisi Riva'da son durum ne?

Riva'da hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesinin şantiyesi havadan görüntü ...